Tučné ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Tučné ženy

Príspevok od používateľa wladas »

hrosik :D no nemile ale nasiel som sa tam a sedi to do bodky
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

qwerty, fakt zaujímavé čítanie na večer :) vo viacerých bodoch si nepochybne trafil do čierneho, zvlášť v časti zdravie, kde s tebou súhlasím na 200%!
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

qwerty: Diky za zhrnutie. Podarene citanie a k tomu su tam aj ozaj dobre postrehy. :D
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Moja priatelka ma sice sexi chudu postavu a tr*ka sa s nou vyborne a obzeram sa po chudych ale niekedy mam chut vyprasit aj nejaku priceznu tlustomilu :D . Ved to nie je skarede ked je zena fajnejsia (nemyslim extremne slonice alebo ramenate vysoke) :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

K+, je to znacne neprijemne ale v tomto sa s qwertym dokonale zhodneme.
Neznasam tlste svine ktore si myslia ze su krasne alebo ze ich vyzor ci zdravie su v poriadku, alebo maju tu drzost tvrdit ze s tym nemozu nic robit.
Neznasam ked niekto povie "no ano, je trocha pri tele ale ma skvele srdiecko", jasne ze sa sprava ako najlepsie vie ked vyzera ako zver, keby sa este aj chovala ako pi*a tak ju do dvoch tyzdnov zastrelia gulovnicou a vykostia.
Neznasam ked sa tento druh tvari ze tancuje, pricom to skor posobi ako keby starka prasila stare paperove periny, alebo ta dokonca pozve do tanca. Aj keby som tancoval tak nemam vodicak kategorie C aby som sa tam kur*a tocil s kamionom.
Neznasam ked si tento deziluzionalny dobytok posuva latku sposobom, ktory robi z normalne vyzerajucich zien vyziabnute obete holokaustu a z tlstych svin venuse.
Neznasam stvorenia pri ktorych uz doslova a dopismena clovek nedokaze pri letmom pohlade ani identifikovat pohlavie a ich absolutnu absenciu akejkolvek hanby.
Neznasam dnesny pohlad spolocnosti na tuto problematiku, stale zvysujucu sa nutenu toleranciu k extremnej obezite, posuvanie tolerovatelnych hranic do nebeskych vysin alebo lepsie povedane do mastale.
Neznasam ked ti tento hnoj kvika ako sa strasne snazi schudnut ale nedokazes si vybavit jediny moment kedy si ju nevidel si nieco pchat do tej tlstej zgrane.

Nechapte ma zle, nemam problem s tucnejsimi zenami, ale so zasranym dobytkom ktory sa musi chodit vazit na postu. Nepacia sa mi vyziabnute zeny ani trend modeliek ktore si mozte pustat ako sarkana, ale k*rva co je moc to je moc. Aby som stale stretaval coraz viac arogantnych vorvanov ktore to bud vzdali alebo si prekrutili realitu aby so sebou dokazali zit, pricom si presadzuju akusi pokrutenu toleranciu okolia vo forme ignoracie ich zjavneho fyzickeho defektu, to uz sa mi fakt prestava pacit. A ak mi niekto este raz povie aby som sa "spraval slusne a tolerantne" ked tejto kategorii bez okolkov poviem ze vyzeraju ako keby mali na ranajky skolsky autobus tak mu dam hlavu naopak. Tym ze sa budem tvarit ako keby vsetko bolo v poriadku a falosne sa usmievat nikomu a nicomu nepomozem, a cloveku co takymto tempom skape v tridsiatke na infarkt uz vobec nie.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

energy00 mas to trochu pomylene, tuk ma 0,9 g/cm3, sval 1,1 g/cm3... Cize svaly su tazsie ako tuk, to sa pekne otestovat na vode, ked si lahne tucny clovek na vodu, tak akoby plaval, pretoze tuk je lahsi ako voda, voda ma 1 g/m3, svalnaty clovek sa hned potapa, pretoze je tazsi ako voda...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Lenze ja som nepisal, ze tuk je tazsi ako sval. ale ze KILO TUKU MA VACSI OBJEM AKO KILO SVALU. Tak nabuduce citaj lepsie. Pre lepsiu predstavu, co som tym myslel:
Prílohy
522385_10150790812274096_593026876_n.jpeg
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ako som dnes videl tento obrázok, hneď som si spomenul na qwertyho hrošíkov. A toto platí dokonale.
Prílohy
fat_people.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

energy00, ok sorac :) to mas pravdu, beriem spat
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Chalani, ja neviem, co by ste robili v amerike alebo britanii.. Tu je to stale extremny luxus...:D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Uz sa tesim ako to precitam doma. Mne osobne sa bohuzial tlsta zen hnusi. Trosku pri sebe je este ok (prekusnem) no vyslovene tlsta to je nepekne no
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Mne sa pacia take trocha pri sebe,... Viete poriadna buchtisko a stavnatucky zadocek :P a riadne velke kozy
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mňa by teda zaujímalo kde je pomyselné rozhranie medzi tučnotou a pevnosťou.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Tucna zena je pre mna ta, ktora uz ma ovisnute brucho a z toho mi je fakt zle. Ale taka prijemna slaninka na dotyk, trochu vacsie stehna, rit a boky, to mi nevadi...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Son-Gohan napísal:mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat :D
myslim si ze toto by si zasluzilo komentar od qwertyho :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kamos to skusal, neje to pravda :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

qwerty... Skapem. :-) Ked pridem domov a nezabudnem, hodim ti plus, lebo som na mobile. :-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Son-Gohan napísal:mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat :D
To nie je tvrdenie ale pomerne dobre zdôvodniteľné správanie.
Tučná ľudská samica väčšinou nepriťahuje ľudského samca tak ako chudá samica. Tučná samica preto musí ponúknuť niečo navyše, čo vyrovná jej šance v súťaži o spermie s chudými samicami. To niečo navyše je ochota páriť sa skôr. A tu už samec stojí pred dilemou: využijem možnosť páriť sa okamžite aj keď nie s ideálnou samicou alebo budem čakať na ideálnu samicu s rizikom, že k páreniu vôbec nepríde?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

begbeee napísal:To nie je tvrdenie ale pomerne dobre zdôvodniteľné správanie.
Tučná ľudská samica väčšinou nepriťahuje ľudského samca tak ako chudá samica. Tučná samica preto musí ponúknuť niečo navyše, čo vyrovná jej šance v súťaži o spermie s chudými samicami. To niečo navyše je ochota páriť sa skôr. A tu už samec stojí pred dilemou: využijem možnosť páriť sa okamžite aj keď nie s ideálnou samicou alebo budem čakať na ideálnu samicu s rizikom, že k páreniu vôbec nepríde?
To je len myt, ktory vytvorily hrosiky.. aby mali aspon daco..:D preto su chlapi ochotni skusit s vidinou dobreho sexu..;)
Napísať odpoveď