iOffer
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: iOffer
Uz ma to zacina dozierat 7 den a stale to iste len nove je to ze som klikol na tlacitko tracking number requested.
Pri tak nízkej sume vôbec pochybujem, že ti dá tracking číslo. Poväčšine ho dávajú až nad 20 dolárov.
-
rebrik5
Medium Star
Ja viem ze mi to neda tracking cislo ale som to aspon skusil len podla mna by sa "you paid for items....." malo zmenit na "shipped"
alebo sa mylim?
alebo sa mylim?
-
rufus59
Light Professional
Teraz mali sviatky do 2 februara malo kto posielal veci. Ked to posle pride ti sprava, ze to odoslal.
-
rebrik5
Medium Star
aha ja som myslel ze len do 27.1 maju sviatky
Zdravím, chcel by som sa informovať, chcel by som si cez iOffer kúpiť botasky, no cena je cca 70€, ak by to stopli na colnici tak by som musel zaplatiť daň s tej sumi, alebo sa tovar hneď vracia k odosielateľovi ?
Záleží od colníka. Niekomu balík prejde bez povšimnutia, niekto platí DPH a niekomu (veľmi malé percento) to stopnú ako falzifikát a poväčšine pošlú späť odosielateľovi .
Ak by to teda stopli colníci z akej sumy mi potom vyráta DPH ? ? Veď odosielateľ to posiela ako gift nie ? Ďalšia možnosť ak by sa to vrátilo odosielateľovi, nieje problém s vrátením peňazí ?
Požiadajú ťa, aby si im predložil faktúru za produkt gift/negift
.. inak to budú asi robiť odhadom podľa originálu a to asi nechceš aby ti vyrátali potom DPH z nejakých topánok
čo normálne v shope stoja 300€
FA z PayPalu im stačí. Potom zásielku posielajú k tebe ďalej na dobierku. Akurát na pošte zaplatíš tých cca 15€, ak ti boli napr. boty za 70€.
Pokiaľ to vrátia, tak je to čisto na tebe a na predajcovi. Možno vráti plnú sumu, alebo len sumu za produkt. Žiaden seriózny obchodník na iOffer nebude chcieť
hodnotenie.
No treba napísať obchodníkovi čo sa stalo ... či by bol ochotný tvoju žiadosť kladne vybaviť a pod bla bla ... všetko to už ďalej je len o komunikácii.
čo normálne v shope stoja 300€
FA z PayPalu im stačí. Potom zásielku posielajú k tebe ďalej na dobierku. Akurát na pošte zaplatíš tých cca 15€, ak ti boli napr. boty za 70€.
Pokiaľ to vrátia, tak je to čisto na tebe a na predajcovi. Možno vráti plnú sumu, alebo len sumu za produkt. Žiaden seriózny obchodník na iOffer nebude chcieť
No treba napísať obchodníkovi čo sa stalo ... či by bol ochotný tvoju žiadosť kladne vybaviť a pod bla bla ... všetko to už ďalej je len o komunikácii.
-
rufus59
Light Professional
Ja som kupoval Botasky Supra vyšli ma na 30 € stopli mi ich na colnici platil som DPH (20%) čo robilo sumu 5,98 € a botasky mi prenechali po zaplatení. No tovar nebol najkvalitnejší za tie peniaze 
-
juliana1111
Novice
Ja som objednávala z iOffer raz - boli to dosť lacné converse tenisky. Ako sa už spomínalo, vačšinou tieto veci sú fake. Z doručením som problém nemala. Teraz sa takisto chystám odtial objednať, tak keď budem mať nové skusenosti, napíšem.
-
rebrik5
Medium Star
Takze bolo to poslane 3.2 a prislo mi to 10.2 takze maximalna spokojnost ked neratam tie ich sviatky 
Este mam otazku chcem si objednat okuliare ale su v roznej farbe a dam objednat tak mi vybehne cena - a total -. To mu musim napisat alebo ako?
Este mam otazku chcem si objednat okuliare ale su v roznej farbe a dam objednat tak mi vybehne cena - a total -. To mu musim napisat alebo ako?
Najlepšie je vždy napísať predajcovi správu, napísať mu aký model, farbu chceš a aká je cena s dopravou na Slovensko.
On ti obratom pošle cenu / ponuku kde uvidíš presne výslednú sumu. Tú môžeš prijať/zamietnuť/alebo dať tvoj protinávrh.
Inak sú to svine
... často krát vidím aj ja niektorý produkt napr 10USD free shipping, ale keď naň kliknem, tak cena je zrazu 24USD ...
Dobré je ešte pozerať pod popisom produktu tie komentáre k predaným veciam. Tam uvidíš za koľko to reálne kúpil možno nejaký Slovák alebo Čech.
"bought at asking price ... " ..alebo ešte niežšie vidíš ponuky od užívateľov ... niekto ponúkne 15USD a je to ACCEPTED , niekto napr 13USD a už je to DECLINED - podľa toho zhruba vieš ako sa pohybujú ceny aj s poštovným.
On ti obratom pošle cenu / ponuku kde uvidíš presne výslednú sumu. Tú môžeš prijať/zamietnuť/alebo dať tvoj protinávrh.
Inak sú to svine
Dobré je ešte pozerať pod popisom produktu tie komentáre k predaným veciam. Tam uvidíš za koľko to reálne kúpil možno nejaký Slovák alebo Čech.
"bought at asking price ... " ..alebo ešte niežšie vidíš ponuky od užívateľov ... niekto ponúkne 15USD a je to ACCEPTED , niekto napr 13USD a už je to DECLINED - podľa toho zhruba vieš ako sa pohybujú ceny aj s poštovným.
-
JaQuBe
Medium Star
Práve mi prišli tie slúchadlá ale som absolútne sklamaný a znechutený....vyzerajú kvalitne aj balenie všetko ale ten zvuk je hrozný ako k slúchadlám, ktoré dávajú k mobilom...za tie peniaze som čakal oveľa viac a keď si predstavím, že Creative za 15e, ktoré som mal doteraz hrali 5-krát lepšie.....
Skús si nastaviť ekvalizér na potlačenie basov alebo zvýraznenie výšok ...
Ja už som tie svoje predal ďalej, hlavne kvôli tým silným basom a nevýrazným výškam a stredom ... ale na DnB , Dubstep ... ako stvorené
Ja už som tie svoje predal ďalej, hlavne kvôli tým silným basom a nevýrazným výškam a stredom ... ale na DnB , Dubstep ... ako stvorené
neviete nahodou co mam spravit, dnes mi prisiel papier z colnice ze uz mam tovar na Slovensku, objednaval som si slnecne okuliare na ioffer a mam im poslat colne vyhlasenie v pisomnej forme (jednotny colny doklad - JCD) vyplnene podla priloh 37 a 38 nariadenia komisie
co im treba presne poslat, neviete mi nahodou poradit? dakujem 
Ahojte,
chcel by som si objednať pár vecí z tejto stránky, ale nie su mi jasné nejaké informácie mohli by ste mi poradiť ?
Napr. tu:
Je tam cena $15.49 a Free Shipping, ale predajca vždy píše o nejakých $45 za kus. Ako to teda je ? Keď si ich objednám tak budem mať cenu $15.49 a poštovné zadarmo na Slovensko, alebo predajca si môže zmeniť cenu a výšku poštovného ?
A ako je to celkovo s tím poštovným vždy je zadarmo alebo sa musím s predajcom dohodnúť na jeho výške ?
Ďakujem za odpovede.
chcel by som si objednať pár vecí z tejto stránky, ale nie su mi jasné nejaké informácie mohli by ste mi poradiť ?
Napr. tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.ioffer.com/search/items/hollister%20pantsA ako je to celkovo s tím poštovným vždy je zadarmo alebo sa musím s predajcom dohodnúť na jeho výške ?
Ďakujem za odpovede.
-
dominiqa4493
Novice
kto by mi nieco objednal cez ioffer?? zaplatim hned + nieco naviac:-)
Ono s tym Clom a DPH je to nasledovne
Vam dojde zasielka na colnicu kde Vam ju zadrzia, napisu vam ze si po nu mate dojst a prilozit doklad o kupe (ak doklad mate, ak nie, otvoria balik a urcia pribliznu cenu aka je na slovenskom trhu)
Dojdete tam, date colnikovy fakturu (z paypalu napr.) colnik sa vas spyta co tam mate ( pretoze na rozny tovar je rozna vyska clo - na tabakove vyrobky je clo najvyssie ), vypocita vam clo z danej sumy z faktury + 20% dph... da vam vysledny sek co zaplatite za clo + dph na poste, utrzok potom donesete a na vymenu vam daju tovar... a ste vybaveny..
Ked ja som si objednaval boty z ameriky cez ebay, tak sa ma na colnici iba pytal co tam mam, bez toho aby mi balik otvoril..
Neviem co sa stane, ked si balik namatkovo otvori, ci tam je naozaj to co mu vravite resp. ked zisti ze tam mate LV veci za 20€ a dopne mu ze su fake... neviem ako sa potom colnik zachova... jedna moznost je ze vas ma nahaku ze mate fake veci a druha to co tu bolo spominane, ze sa to posiela naspat....za vase naklady...
Vam dojde zasielka na colnicu kde Vam ju zadrzia, napisu vam ze si po nu mate dojst a prilozit doklad o kupe (ak doklad mate, ak nie, otvoria balik a urcia pribliznu cenu aka je na slovenskom trhu)
Dojdete tam, date colnikovy fakturu (z paypalu napr.) colnik sa vas spyta co tam mate ( pretoze na rozny tovar je rozna vyska clo - na tabakove vyrobky je clo najvyssie ), vypocita vam clo z danej sumy z faktury + 20% dph... da vam vysledny sek co zaplatite za clo + dph na poste, utrzok potom donesete a na vymenu vam daju tovar... a ste vybaveny..
Ked ja som si objednaval boty z ameriky cez ebay, tak sa ma na colnici iba pytal co tam mam, bez toho aby mi balik otvoril..
Neviem co sa stane, ked si balik namatkovo otvori, ci tam je naozaj to co mu vravite resp. ked zisti ze tam mate LV veci za 20€ a dopne mu ze su fake... neviem ako sa potom colnik zachova... jedna moznost je ze vas ma nahaku ze mate fake veci a druha to co tu bolo spominane, ze sa to posiela naspat....za vase naklady...
-
rufus59
Light Professional
Stopli mi asi z 300 objednavok dva tri. Boty z iOfferu otvorili balik a napisali mi, že mam na colnici športové botasky (fake supry) a vyplatil som dan 7,50 € A raz mi stopli tašku na zrkadlovku Nikon platil som 6 € dph. Balíky boli vačšej hmotnosti cez 1 kg. Nepýtali sa či môžu balík otvoriť.