Caute vsetci, potrebujem pomoct s hudbou na svadbu nakolko sa uz o 4 mesiace zenim a ta moja ma uz dost nahana do hudby....
Ak mate niekto nejake albumy ktore by ste mohli sem hodit moc by mi to pomohlo...
Islo by samozrejme o slovensku a cesku hudbu na tanec dobru a potom aj moderne samozrejme, plus dake ludovky ja som z bratislavy ona az z dalekeho humenneho takze treba
Dakujem za pomoc
pred mesiacom som sa zenil a tiez som to tak podobne riesil. V podstate priniesol brat svoj pocitac s komplet hudbou a aparaturu. Najprv tam dal nejaky playlist a potom si ludia pustali na co mali chut, islo vsetko od SK/CZ az po zahranicnu. A sem tam niekto pripojil iphone a pustil ak nebolo v compe a on to mal u seba. My sme celu svadbu zbuchali za 3 tyzdne ,hudbu nijako extra neplanovali, proste sme vedeli, ze brat ma v compe toho dost. Rovnako ak mate vela ludi s iphonom, je fajn spravit cez remote itunnes moznost hlasovat za pesnicky a ono sa tu bude automaticku pustat. Vela stastia a neboj, este mate cas
Kmetoband, Robo Kazik a Salcoband - Megamixy, Michal David, pesnicky co hravali v Repete a mozno v pohode na striedacku so skupinami Elan, Team, Kabat, Lucie, Tublatanka ci Metalinda.
Predstav si ze sa nieco poserie, ludom sa nebude pacit hudba alebo nieco, zhori HDD ... prvy posvadobny den - vynada ti nova manzelka ako si to zariadil a svadobcania budu ohrnat nos celu svadbu aj den po svadbe. Ja by som objednal asi DJa urcite ma skusenosti s tym co hrat na svadbach a ked sa nieco posere vsetci sa hnevaju na neho, nie na zenicha a pripadny problem aj skor vyriesi. Zlomene kable, aktivne bedne alebo len zosiky - nevyznam sa do toho ale nechel by som si vrasky kvoli tomu robit na vlastnej svadbe.
Nasledne nezabudni poodstrihavat tiche konce a zaciatky pesniciek (pripadne plugin do winampu aby sa prelinali) a cely hudobny vyber prezen "kompresorom" (rozumej: najdi si nejaky soft ktory zmierni rozdiely v hlastiosti v danej skladbe, kompresor je nazov toolu ktory by to mal spravit) pripadne aj normalizator by mohol postacit.
Bol som na svadbe kde bolo hudbou s notebooku riesene jedno kolo a tieto dve veci vazne liezli na nervy (dlhe pauzy a prisposobovanie hlasitosti pri kazdej pesnicke). Nasledne som bol na svadbe kde bol DJ rieseny ako ho chces vyriesit ty ale zenich dal na moje rady (vyssie spomenute) a bolo to v pohode.
sak hej mne bude robit hudbu bracho a kamos, ze nasli nejake dj-soft na nete a tieto veci to tam krasne spravia.... ale stale ako vravim ludia skuste mi sem hodit nejaky playlist upload pls
Svadbu nemusis hlasit Soze, mal by si len pustat originaly. Kontrola ti aj tak nepride, takze sa nenusis bat. Bude to uzavreta spolocnost a tam nema nepovolany co robit.
Co sa tyka hudby:
Musis mat nejake valciky, polku, cardase po polnoci, nezabudni na Jede jede masinka vrabci tanec. Robo Kazik a Salcoband - tam mas 4 x 10 minutove remixy (velmi vhodne na svadbu) no a potom podla veku hosti (70-80 roky) niecaspon jedno kolo pre mladych (nejake novsie veci) a tak. Nemal by chybat Senzus
My sme hudbu riešili cez DJa. Nakoľko to bol môj veľmi dobrý kamarát, tak poznal náš vkus a púšťal čo sme chceli.
Jo a aby som pripomenul - pri výbere musíš brať ohľad aj na hostí. Darmo sa mne páči Norwegian - black - metal, keď by pri ňom babke mojej manželky tiekla krv z uší...
A ak Ti môžem poradiť - nechaj výber hudby na niekoho iného. Ver mi, nebudeš mať čas sa o to starať
ludia ale ja tu nehovorim o djovi a podobne mne hudbu bude robit kamos a ja nechcem davat € za dj ked budem si davat vlastnu hudbu chceme vlastnu... ja len som chcel ci ma niekto v kompe nejake piesne ktore sem moze hodit
Sranda, ze niekto chce usetrit aj na svadbe. Ked na to nemas, tak sa vezmite v kostole v ktorom bude 10 ludi. Alebo miesto normalneho jedla na svadbe podavaj chleba s parkami, za usetrene si zaplati DJa.
Peniaze za svadbu sa splatia, rozpravalo o tom par kamaratov, ze z toho co podostavali pocas svadby, tak sa im to plus-minus splatilo.
jej zas nebud mudry, mne sa to zda zbytocne davat 400 €dakomu ked mam vlastne cd.... a vobec ja tu neriesim ci dj... tak naco k tomu hovorite nieco?
chcel som len nejaky playlist ci niekto nema zo svadby a podobne
manzelka si spravila playlist + napalila cdcka sama na hostine bolo asi 12 ludi.. takze DJ totalne zbytocny. po polnoci dobehol sirsi okruh kamaratov.
.
ked sa nestretnu ti spravni ludia, tak zabavu nezabezpeci ani ten najlepsi DJ. A 400€ by za hudobny doprovod vyhodil len blazon:)