Hudba na svadbu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

Hudba na svadbu

Príspevok od používateľa jaroslav22 »

Caute vsetci,
potrebujem pomoct s hudbou na svadbu nakolko sa uz o 4 mesiace zenim a ta moja ma uz dost nahana do hudby....
Ak mate niekto nejake albumy ktore by ste mohli sem hodit moc by mi to pomohlo...
Islo by samozrejme o slovensku a cesku hudbu na tanec dobru ;) a potom aj moderne samozrejme
, plus dake ludovky ja som z bratislavy ona az z dalekeho humenneho takze treba :D
Dakujem za pomoc
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hudba na svadbu

Príspevok od používateľa Grim »

...DJ si so sebou prinesie aj CD a s ním treba konzultovať aj hudobný výber...on ti poradí najlepšie...
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

lenze ja nechcem mat dj hudbu aj aparaturu budem mat sam cez kamosa... a vyber si robim vlastny so snubenicou
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

pred mesiacom som sa zenil a tiez som to tak podobne riesil. V podstate priniesol brat svoj pocitac s komplet hudbou a aparaturu. Najprv tam dal nejaky playlist a potom si ludia pustali na co mali chut, islo vsetko od SK/CZ az po zahranicnu. A sem tam niekto pripojil iphone a pustil ak nebolo v compe a on to mal u seba. My sme celu svadbu zbuchali za 3 tyzdne :) ,hudbu nijako extra neplanovali, proste sme vedeli, ze brat ma v compe toho dost. Rovnako ak mate vela ludi s iphonom, je fajn spravit cez remote itunnes moznost hlasovat za pesnicky a ono sa tu bude automaticku pustat. Vela stastia a neboj, este mate cas :D
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

no sak ale zeny stresuju tak to treba poriesit ... aspon playlist len chcem od niekoho
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kmetoband, Robo Kazik a Salcoband - Megamixy, Michal David, pesnicky co hravali v Repete a mozno v pohode na striedacku so skupinami Elan, Team, Kabat, Lucie, Tublatanka ci Metalinda.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Predstav si ze sa nieco poserie, ludom sa nebude pacit hudba alebo nieco, zhori HDD :lol:... prvy posvadobny den - vynada ti nova manzelka ako si to zariadil a svadobcania budu ohrnat nos celu svadbu aj den po svadbe. Ja by som objednal asi DJa urcite ma skusenosti s tym co hrat na svadbach a ked sa nieco posere vsetci sa hnevaju na neho, nie na zenicha a pripadny problem aj skor vyriesi. Zlomene kable, aktivne bedne alebo len zosiky - nevyznam sa do toho ale nechel by som si vrasky kvoli tomu robit na vlastnej svadbe. :)

Alebo este dostanes pokutu od SOZY :lol:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nasledne nezabudni poodstrihavat tiche konce a zaciatky pesniciek (pripadne plugin do winampu aby sa prelinali) a cely hudobny vyber prezen "kompresorom" (rozumej: najdi si nejaky soft ktory zmierni rozdiely v hlastiosti v danej skladbe, kompresor je nazov toolu ktory by to mal spravit) pripadne aj normalizator by mohol postacit.
Bol som na svadbe kde bolo hudbou s notebooku riesene jedno kolo a tieto dve veci vazne liezli na nervy (dlhe pauzy a prisposobovanie hlasitosti pri kazdej pesnicke). Nasledne som bol na svadbe kde bol DJ rieseny ako ho chces vyriesit ty ale zenich dal na moje rady (vyssie spomenute) a bolo to v pohode.
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

sak hej mne bude robit hudbu bracho a kamos, ze nasli nejake dj-soft na nete a tieto veci to tam krasne spravia.... ale stale ako vravim ludia skuste mi sem hodit nejaky playlist upload pls
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Svadbu nemusis hlasit Soze, mal by si len pustat originaly. Kontrola ti aj tak nepride, takze sa nenusis bat. Bude to uzavreta spolocnost a tam nema nepovolany co robit.
Co sa tyka hudby:
Musis mat nejake valciky, polku, cardase po polnoci, nezabudni na Jede jede masinka ;) vrabci tanec. Robo Kazik a Salcoband - tam mas 4 x 10 minutove remixy (velmi vhodne na svadbu) no a potom podla veku hosti (70-80 roky) niecaspon jedno kolo pre mladych (nejake novsie veci) a tak. Nemal by chybat Senzus :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ked citam tieto hudobne vybery, vzdy mi to pripomenie, preco nechcem svadbu :D

Ale ked uz, tiez by som to nechala na DJa, vy sa tam mate zabavat, aj bracho aj kamos.....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

My sme hudbu riešili cez DJa. Nakoľko to bol môj veľmi dobrý kamarát, tak poznal náš vkus a púšťal čo sme chceli.
Jo a aby som pripomenul - pri výbere musíš brať ohľad aj na hostí. Darmo sa mne páči Norwegian - black - metal, keď by pri ňom babke mojej manželky tiekla krv z uší... :)
A ak Ti môžem poradiť - nechaj výber hudby na niekoho iného. Ver mi, nebudeš mať čas sa o to starať :wink:
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

ludia ale ja tu nehovorim o djovi a podobne :D mne hudbu bude robit kamos a ja nechcem davat € za dj ked budem si davat vlastnu hudbu chceme vlastnu... ja len som chcel ci ma niekto v kompe nejake piesne ktore sem moze hodit
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ja by som na mojej svadbe nehal hrat nejaky dkbry death\black metal okorenil to gangsta rap a nakoniec ked budu vsetci v naladicke tak reagge 8)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Sranda, ze niekto chce usetrit aj na svadbe. Ked na to nemas, tak sa vezmite v kostole v ktorom bude 10 ludi. Alebo miesto normalneho jedla na svadbe podavaj chleba s parkami, za usetrene si zaplati DJa.

Peniaze za svadbu sa splatia, rozpravalo o tom par kamaratov, ze z toho co podostavali pocas svadby, tak sa im to plus-minus splatilo.
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

jej zas nebud mudry, mne sa to zda zbytocne davat 400 €dakomu ked mam vlastne cd.... a vobec ja tu neriesim ci dj... tak naco k tomu hovorite nieco?
chcel som len nejaky playlist ci niekto nema zo svadby a podobne
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

manzelka si spravila playlist + napalila cdcka sama :) na hostine bolo asi 12 ludi.. takze DJ totalne zbytocny. po polnoci dobehol sirsi okruh kamaratov.
.
ked sa nestretnu ti spravni ludia, tak zabavu nezabezpeci ani ten najlepsi DJ. A 400€ by za hudobny doprovod vyhodil len blazon:)

a tie testove sracky si nevsimaj :P
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

a prosim ta neviete mi to hodit sem alebo niekde to uploadnut?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Koľko ľudí budeš mať na hostine / afterparty / aký vekový priemer?
Napísať odpoveď