Tučné ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Tučné ženy

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

TommyHot napísal:Tucna zena je pre mna ta, ktora uz ma ovisnute brucho a z toho mi je fakt zle. Ale taka prijemna slaninka na dotyk, trochu vacsie stehna, rit a boky, to mi nevadi...
takyto model som kedysi vlastnil a je*alo jej to dobre,kedykolvek,akokolvek,kdekolvek(len dufam ze nie aj s kymkolvek) :smt059
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je zrejme model "krv a mlieko" nie hrošík.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

To som tu jediny, ktoreho "spolocnost" naucila, ze dolezite je vnutrno a nie zovnajsok? ... alebo som len prilis naivny a nepatrim do tohto sveta?? :smt017
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ked sa ti zo zovnajsku nepostavi, moze byt vnutro ako obrazok... a fungovat to veru nebude.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vztah je (iba) o sexe?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vztah je (aj) o sexe
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Určite je zaujímavejší obsah v peknom balení, než v škaredom nemyslíš ? Aj v obchode si nekupuješ cereálie v potrhanom obale. A vzťah s niekým kto ťa zaujme slovom ale nie výzorom .. dafuq ? To si ani neviem predstaviť. Asi som povrchný idiot..
Sex tvorí značnú časť vzťahu, s tučným hrochom je to dosť nepríjemné. A keď má prsia aj na chrbte, brucho zakrýva pohlavné orgány a prsia na kolenách je to dosť odpudzujúce.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Symbioza medzi zovnajskom a vnutrom. Nieco ako Graf sexsialenosti, ktory odprezentoval v istej epizode HIMYM Barney ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nj, barney... :lol:
to druhe som nahodou nasiel, mam pocit, ze sa to tu tiez celkom hodi.
Prílohy
barney.jpg
crazy-hot.gif
(33.91 KiB) 1346 stiahnutí
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

theBliZZard napísal:Vztah je (iba) o sexe?
Hlavna cast veru. Natom pada aj vacsina vztahov, ked si nerozumeju v posteli, alebo to zacne byt stereotypne v posteli. Takze sa necudujem nazorom, co tu padaju.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Podla mna nic neni zle na tom ak chalani maju poziadavky na dievcata,.. Zenam ide skor o povahove crty ked hladaju partnera, chcu vyrecneho, drsnaka, sebavedomeho chlapa. Sakra zenske ved vybehat vsetko to vase sadlo je omnoho jednoduchsie nez zmenit svoju povahu! Popripade nesebavedomy o ktoreho zeny nejavia zaujem aj ked neni tlsty! Tak on zajde do tej posilky vymaka sa! Alebo proste cvici naberie sebavedomie potom si ho zacnu zeny vsimat!
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

qwerty-xyz napísal:DNESNA DOBA ponuka generaciu superstihlych vysokych a superkrasnych zien, generacia ktora prichadza, terajsie 14-15-16 tky dokonca poskytne velke mnozstvo dievcatk tore ostatnu pannami po dlhsiu dobu, a bez frajerov kvoli nedostatkom chlapcov, VYUZITE tento poznatok, neserte sa s tucnym odpadom ktory je nemotorny a nikdy nic z neho.
zvyraznena cast mi pripomina reci Horsta Fuchsa z teleshopingovych relacii ktore bezia o 5 rano :D :D

a k teme: tiez nenavidim hrosikov, ktore vedia ze su obezne, tak sa aj tak na#ebu do leginov alebo tesnych rifiel.

dalej suhlasim s gangyho nazorom. dost presne to vystihol.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Moralizovanie a rečnícke otázky, či je vzťah iba o sexe sú pekne mimo. Čo si budeme klamať, výzor a celá sexuálna stránka je pre vzťah elementárna záležitosť.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nutna ale nie postacujuca zalezitost. Preto je iste moralizovanie na mieste.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

na youtube su relacie s nazvom, .... FAT AND PROUD .... kde sa hrosiky snazia v amerike obhajit a podobne sracky. v podstate treba priznat ze su obycajne tluste zeny ktore sa prezieraju a snazi sa vyzerat super, alebo ukazat ze vsetko zvladaju v podstate nezvladaju nic a ich "pokusy" sa ukazat v lepsom svetle zlyhavaju v mne opisanych principoch.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Na mojom okolí vidím, že hrošíci zásadne idú po doslova vyschnutých chalanoch, máte podobné skúsenosti?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vyschnuty je lahko zmanipulovatelny. aspon si to hrosik mysli, citi nad nim prevahu, a moze ho deptat, ze je chudy a ze muz takto nevyzera a uplne vyschnuty chlapec je rad ze si nejaku vobec nabalil a je deptany tak efektne ze pri tom hrosikovi ostava a hrosik si na nom castokrat vybija vlastny komplex, odvaznejsi chlapec ale utecie, alebo sa vymami.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:Na mojom okolí vidím, že hrošíci zásadne idú po doslova vyschnutých chalanoch, máte podobné skúsenosti?
Tento jav som si všimol viackrát. Ale musí ísť o fakt vyschnutého borca, nie chudého. Proste tzv. Auschwitz postava.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Čo som si zase všimol ja: (aby to nevyznelo nesprávne) Niektorý chalani, čo majú svojim výzorom na viac (vyšportovaní, sympatický ) chodia s "hrošíkmi". Ako by ste vysvetlili takýto jav ?
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

energy, na vacsinu podobnych otazok "Ako on moze byt s nou?" odpovedam: "Musi byt neskutocna dobra v posteli" ... a kedze mi tu nedavno vacsina ludi vysvetlila, ze sex je ta najdolezitejsia vec vo vztahu, uz sa tomu nebudem ani cudovat ... :nono:
Napísať odpoveď