takyto model som kedysi vlastnil a je*alo jej to dobre,kedykolvek,akokolvek,kdekolvek(len dufam ze nie aj s kymkolvek)TommyHot napísal:Tucna zena je pre mna ta, ktora uz ma ovisnute brucho a z toho mi je fakt zle. Ale taka prijemna slaninka na dotyk, trochu vacsie stehna, rit a boky, to mi nevadi...
Tučné ženy
Re: Tučné ženy
To je zrejme model "krv a mlieko" nie hrošík.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
To som tu jediny, ktoreho "spolocnost" naucila, ze dolezite je vnutrno a nie zovnajsok? ... alebo som len prilis naivny a nepatrim do tohto sveta?? 
ked sa ti zo zovnajsku nepostavi, moze byt vnutro ako obrazok... a fungovat to veru nebude.
-
theBliZZard
Star
Vztah je (iba) o sexe?
vztah je (aj) o sexe
Určite je zaujímavejší obsah v peknom balení, než v škaredom nemyslíš ? Aj v obchode si nekupuješ cereálie v potrhanom obale. A vzťah s niekým kto ťa zaujme slovom ale nie výzorom .. dafuq ? To si ani neviem predstaviť. Asi som povrchný idiot..
Sex tvorí značnú časť vzťahu, s tučným hrochom je to dosť nepríjemné. A keď má prsia aj na chrbte, brucho zakrýva pohlavné orgány a prsia na kolenách je to dosť odpudzujúce.
Sex tvorí značnú časť vzťahu, s tučným hrochom je to dosť nepríjemné. A keď má prsia aj na chrbte, brucho zakrýva pohlavné orgány a prsia na kolenách je to dosť odpudzujúce.
Symbioza medzi zovnajskom a vnutrom. Nieco ako Graf sexsialenosti, ktory odprezentoval v istej epizode HIMYM Barney 
-
mirak2
Hardcore addict
nj, barney... 
to druhe som nahodou nasiel, mam pocit, ze sa to tu tiez celkom hodi.
to druhe som nahodou nasiel, mam pocit, ze sa to tu tiez celkom hodi.
- Prílohy
-
- crazy-hot.gif
- (33.91 KiB) 1346 stiahnutí
-
Soviet
Darca
Hlavna cast veru. Natom pada aj vacsina vztahov, ked si nerozumeju v posteli, alebo to zacne byt stereotypne v posteli. Takze sa necudujem nazorom, co tu padaju.theBliZZard napísal:Vztah je (iba) o sexe?
Podla mna nic neni zle na tom ak chalani maju poziadavky na dievcata,.. Zenam ide skor o povahove crty ked hladaju partnera, chcu vyrecneho, drsnaka, sebavedomeho chlapa. Sakra zenske ved vybehat vsetko to vase sadlo je omnoho jednoduchsie nez zmenit svoju povahu! Popripade nesebavedomy o ktoreho zeny nejavia zaujem aj ked neni tlsty! Tak on zajde do tej posilky vymaka sa! Alebo proste cvici naberie sebavedomie potom si ho zacnu zeny vsimat!
zvyraznena cast mi pripomina reci Horsta Fuchsa z teleshopingovych relacii ktore bezia o 5 ranoqwerty-xyz napísal:DNESNA DOBA ponuka generaciu superstihlych vysokych a superkrasnych zien, generacia ktora prichadza, terajsie 14-15-16 tky dokonca poskytne velke mnozstvo dievcatk tore ostatnu pannami po dlhsiu dobu, a bez frajerov kvoli nedostatkom chlapcov, VYUZITE tento poznatok, neserte sa s tucnym odpadom ktory je nemotorny a nikdy nic z neho.
a k teme: tiez nenavidim hrosikov, ktore vedia ze su obezne, tak sa aj tak na#ebu do leginov alebo tesnych rifiel.
dalej suhlasim s gangyho nazorom. dost presne to vystihol.
Moralizovanie a rečnícke otázky, či je vzťah iba o sexe sú pekne mimo. Čo si budeme klamať, výzor a celá sexuálna stránka je pre vzťah elementárna záležitosť.
-
javatar
Hardcore addict
Nutna ale nie postacujuca zalezitost. Preto je iste moralizovanie na mieste.
-
qwerty-xyz
na youtube su relacie s nazvom, .... FAT AND PROUD .... kde sa hrosiky snazia v amerike obhajit a podobne sracky. v podstate treba priznat ze su obycajne tluste zeny ktore sa prezieraju a snazi sa vyzerat super, alebo ukazat ze vsetko zvladaju v podstate nezvladaju nic a ich "pokusy" sa ukazat v lepsom svetle zlyhavaju v mne opisanych principoch.
Na mojom okolí vidím, že hrošíci zásadne idú po doslova vyschnutých chalanoch, máte podobné skúsenosti?
-
qwerty-xyz
vyschnuty je lahko zmanipulovatelny. aspon si to hrosik mysli, citi nad nim prevahu, a moze ho deptat, ze je chudy a ze muz takto nevyzera a uplne vyschnuty chlapec je rad ze si nejaku vobec nabalil a je deptany tak efektne ze pri tom hrosikovi ostava a hrosik si na nom castokrat vybija vlastny komplex, odvaznejsi chlapec ale utecie, alebo sa vymami.
Tento jav som si všimol viackrát. Ale musí ísť o fakt vyschnutého borca, nie chudého. Proste tzv. Auschwitz postava.ColdRain napísal:Na mojom okolí vidím, že hrošíci zásadne idú po doslova vyschnutých chalanoch, máte podobné skúsenosti?
Čo som si zase všimol ja: (aby to nevyznelo nesprávne) Niektorý chalani, čo majú svojim výzorom na viac (vyšportovaní, sympatický ) chodia s "hrošíkmi". Ako by ste vysvetlili takýto jav ?
-
theBliZZard
Star
energy, na vacsinu podobnych otazok "Ako on moze byt s nou?" odpovedam: "Musi byt neskutocna dobra v posteli" ... a kedze mi tu nedavno vacsina ludi vysvetlila, ze sex je ta najdolezitejsia vec vo vztahu, uz sa tomu nebudem ani cudovat ...