Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Teraz by som sa rad spytal ja, som naozaj nerozhodny, mam limit 600 eur (neopravili mi SGS II, a vratili plnych 460€) hej.sk
napadá ma
na sestrin paušál, Note II (349€) , iPhone 5 16GB (339€)
z Nemecka od znameho (so zarukou sa da teda postarat) Nexus 4 za 395€ z Mediamarktu alebo Saturnu
popripadne niečo ine.
Som nadpriemerny uživatel (Root,Cyanogen Mod, GPU/CPU/ overclock, popripadne u iPhonu JB),
Rád uvítam vase rady, možte písať aj do PM.
napadá ma
na sestrin paušál, Note II (349€) , iPhone 5 16GB (339€)
z Nemecka od znameho (so zarukou sa da teda postarat) Nexus 4 za 395€ z Mediamarktu alebo Saturnu
popripadne niečo ine.
Som nadpriemerny uživatel (Root,Cyanogen Mod, GPU/CPU/ overclock, popripadne u iPhonu JB),
Rád uvítam vase rady, možte písať aj do PM.
ak ti nevadi velkost a pausalova viazanost, note2
nic nepokazis ani nexusom...je to skor na tebe
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V podstate tvoj limit je bez limitu. Tak ak si vyberies cokolvek nepokazis nic.
Dávam do pozornosti http://www.hej.sk/mobilny-telefon-samsu ... etl-biely/. Myslím, že dosť dobrá ponuka tých 247eur...
seriozne sa oplati radsej priplatit na S II/Galaxy Nexus, nakolko je ten chipset o dost vykonnejsi (Xperia P ma rovnaky chipset ako S III mini) a je na tom dost biedne.
-
Arkaz
Addict
no ale grafiku ma zas mali 400 co je vcelku velmi slusne.
Nemá niekto info o mobile Xiaomi mi2? Či sa dá zohnať v nejakom dôveryhodnom obchode?
neda sa zohnat ani v cine
vypredany
-
Supersonic
Light Professional
mali 400vka nieje len 1 verzia xperie(u/sola/P) aj tento samsung ma slabsiu variantu Mali-400 MP1...ked sa povie mali 400 tak kazdy si mysli ze to ja ta ista ako v S3ke(Mali-400 MP4)Arkaz napísal:no ale grafiku ma zas mali 400 co je vcelku velmi slusne.
Vedeli by ste mi poradiť s kúpou mob. telefónu do 150€ pre môjho otca.Nehľadám žiadny High-End, ale ani Dumb phone.Asi by to mal byť nejaký Android, keďže sa do Windows Phone-u nerozumiem a tak mu nebudem vedieť pomôcť, keby niečo pozmačkal (môj otec má 58 rokov).A Nevadilo by keby bol nad rámec aj o 20€.Teraz vlastní 6 ročnú Motorolu V3i, no baterka mu už odchádza a displej takisto slabne, takže potrebuje niečo novšie.
mali 400 je slusna ked bezi v kombinacii 4 fragment + 1 a aspon 250MHz clock (S II 267) + dualchannel MEM@400MHz (6,4GB/s)Arkaz napísal:no ale grafiku ma zas mali 400 co je vcelku velmi slusne.
mali 400 je naprd ked bezi v kombinacii 1 fragment + 1 a 200MHz (U8500 chipset (Galaxy Ace,Xperia P,S III Mini, Galaxy S advance a podobne.) + Singlechannel RAM
GPS prijmac na Xperii P je trosku blby. sice ma glonass, ale S II bez glonassu sa seriozne nemoze vyrovnat, mal som oba telefony v rukach (vlastnena S II, a susedova Xperia P).
na S II sa da pretatkovat mali 400 este aj na @520MHz (Gokhanmoral spravil, moj napad)
na Xperii P a vsetkych u8500 zariadeniach sa neda, takze jednoznacna volba je S II
Cauko, co si myslite Lg optimus 4x hd?
priamy konkurent one x, xperia t, s3, do uvahy neberme nove modely predstavene tento tyzden
laka dobrou cenou ale vydrz ma neuveritelne nizku
su ohlasy ze pol dna... a prehrieva sa v hornej casti...inak je to od lg velmi podareny fon, na to co sme boli zvyknuty doteraz
laka dobrou cenou ale vydrz ma neuveritelne nizku
su ohlasy ze pol dna... a prehrieva sa v hornej casti...inak je to od lg velmi podareny fon, na to co sme boli zvyknuty doteraz
Predpokladám že neni tak dobré doladení systém ako u One X, keďže majú rovnaké čreva ale podľa benchmarkou ponúka zo všetkých high-endou najslabší výkon. V ruke som ho ale nemal čiže z osobnej skúsenosti nemôžem povedať. No plus by u mňa bolo u LG podpora micro sd kariet.
hladam nieco s podobnou cenou s3 je uz drahy a zasa xperia T moj favorit len 1850 mah ? tusim ? to je sakra malo
Mám One x ktoré má 1800 mah, a keď neberiem do úvahy hranie hier, kde sa asi každý mobil vybije rýchlo, tak mi v pohode vydrží jeden deň. A to som neustále na nete či už na wifi alebo na 3g sieti, fotím, sem tam si pozriem nejaké to video, či seriál. Zo začiatku, to bolo dosť na hrane, ale keď povypínaš blbosti čo momentálne nepoužívaš tak sa to dá.
a to plati pre kazdy telefon 
den to vydrzi
pre s3 sa zacina teraz predavat oficialna vacsia bateria aj so zadnym krytom, aby ti tam vosla
.. ak si nevies vybrat z nasho trhu, pozri cinu a otvoria sa ti dalsie moznosti
spomeniem napriklad zte u950 nvidia tegra 3, 4-jadro, 1gb ram, 4,3", 2000mah, 4gb+microsd
... do 200€ aj s prípadným CLOM, a nie je to fejk, riadna výroba, akurat cinska distribucia, cize znackovy telefon, ktory sa u nas nepredava..a takych je po.... plno
akurat ze je to cinska distribucia, cize nema wcdma, cize 3g internet na tom nespustis bohuzial
// realne skusenosti mam zatial iba so ZTE a s Huawei, iba vynikajuce skusenosti, tie cinske distribucie...su to vsetko normalne telefony ako tie nase europske, len su urcene pre cinanov, hw aj system maju rovnaky, len niektore technologie nemaju, ako napr spominany zte u950 nema 3g podporu pre europsky net, ale to preto, ze je to cinska distribucia, daju sa najst aj s wcdma vyrobene a rpedavane v cine, spickove modely, uvediem napriklad OPPO Find alebo ZOPO, ci Jiayu G3 .. to su fantasticke telefony, ktore sa u nas nepredavaju, ale niektore si uz nachadzaju cestu, ako spomenuty OPPO Find...odporucam pozriet ich modely, ale hlavne asi Jiayu G3
a to nespominam, ze sa daju kupit aj Huawei, o ktorych pomaly europa ani len nevie, Huawei g600, Honor 2 atd
alebo taky Freelancer ma 6,1" 4jadro a 2gb ram..
coskoro budem mat zrejme skusenost aj s cinskou kopiou, tak dam vediet ze co a ako
den to vydrzi
pre s3 sa zacina teraz predavat oficialna vacsia bateria aj so zadnym krytom, aby ti tam vosla
.. ak si nevies vybrat z nasho trhu, pozri cinu a otvoria sa ti dalsie moznosti
spomeniem napriklad zte u950 nvidia tegra 3, 4-jadro, 1gb ram, 4,3", 2000mah, 4gb+microsd
... do 200€ aj s prípadným CLOM, a nie je to fejk, riadna výroba, akurat cinska distribucia, cize znackovy telefon, ktory sa u nas nepredava..a takych je po.... plno
akurat ze je to cinska distribucia, cize nema wcdma, cize 3g internet na tom nespustis bohuzial
// realne skusenosti mam zatial iba so ZTE a s Huawei, iba vynikajuce skusenosti, tie cinske distribucie...su to vsetko normalne telefony ako tie nase europske, len su urcene pre cinanov, hw aj system maju rovnaky, len niektore technologie nemaju, ako napr spominany zte u950 nema 3g podporu pre europsky net, ale to preto, ze je to cinska distribucia, daju sa najst aj s wcdma vyrobene a rpedavane v cine, spickove modely, uvediem napriklad OPPO Find alebo ZOPO, ci Jiayu G3 .. to su fantasticke telefony, ktore sa u nas nepredavaju, ale niektore si uz nachadzaju cestu, ako spomenuty OPPO Find...odporucam pozriet ich modely, ale hlavne asi Jiayu G3
a to nespominam, ze sa daju kupit aj Huawei, o ktorych pomaly europa ani len nevie, Huawei g600, Honor 2 atd
alebo taky Freelancer ma 6,1" 4jadro a 2gb ram..
coskoro budem mat zrejme skusenost aj s cinskou kopiou, tak dam vediet ze co a ako
Chezter velice dik za rozsiahlu odpoved no chcem nieco nad 4.3 palca 4.3 je minimum ideal viac..
hlavne je 3G pretoze ten velky display chcem hlavne na wifi a 3G preto som chcel ten 4X hd
hlavne je 3G pretoze ten velky display chcem hlavne na wifi a 3G preto som chcel ten 4X hd
Zabudol som sa podpísať
Už dlhšie pokukujem po nejakom fone či už Oppo Find, Huawei Honor 2 či Xiamomi mi2 ktorý si tuším ty spomínal že je vypredaný
Veľká škoda že sa nepredávajú v Europe.
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2013, 12:22)
vesaK: Nad One S si neuvažoval?
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2013, 12:22)
vesaK: Nad One S si neuvažoval?