hral som WoW od zaciatku...
na zaciatku to bolo pre mna uzasne - undead mage - woooow tu idem prejst sa do lesa, tu je jazero, tu je hrad - chcem vediet co je tu.,
woow kvietky, krompac, vyrobim si daco... pavuky, rytieri, zombici no proste nevedel som to prestat hrat...
Kohokolvek si stretol tak sa pozdravil, vedel ti pomoct s q, vedel ti ukazat, zabijali ste spolu... nikto neriesil veci ci si noob ci si v jeho guilde a podobne...
ako prislo TBC - narast HP nebol az taky enormny... vsetko sa dalo.. nova krajinka, nove raidy - ovela viac sa rozmnozila nutnost farmit reputacie... -- co bralo vela casu...
v pvp mi to prislo prvy krat nebalancovane - bol som retribution paladin, a ako nahle mi dosla mana zabil ma kazdy...hodnota many v celom S2 sete bola asi 4k... a kedze paladin bol vzdy o prepinani si blessingov a castovani vsemoznych spellov cleanov a healov, mana dosla velmi rychlo... za to staci si spomenut na restoration druida a vsetci v arene plakali... ten menil formy ako ponozky a jeho hotky boli neporazitelne...
ako nahle prisli nove patche a content, hra stracala vyznam - poviem priklad polrocna farma setov prisla razom nazmar... a farmit vsetko znova, nove raidy, nove pvp sety uz neboli o pouzitku z hry ale o neustalom farmeni...
po pravde TBC zacalo nudit, okrem Hyjalu, ten ponukol jeden z najlepsich raidov vobec, kde konecne bola nejaka akcia...
priznam sa ze BT sme zacali chodit az na konci TBC ery a preto sme ho ani nepokorili... co mi vobec nevadilo lebo som si uvedomil - ze je to vsetko to iste:
- ked Boss casti daco, chod do lava, ked castuje daco druhe chod do prava, potom sa skry tu... lebo sa to neda prehealovat... problem bol vsak ten ze daktory ludia (novacikovia) nevedeli tomu prist na chut a stale to nechepali tak sa wipovalo veselo... - pritom ide vacsinou o 1-2-3-1-2-3-4-w-s-a-d co je fakt velmi narocne...
na WOTLK som sa tesil ako maly chlapec, nova grafika, nove spelly, nove prostredie, je treba povedat ze Northrend je proste top - ale ked si clovek uvedomi, ze je to vlastne len "random" otexturovany model vymysleneho niecoho - co mozu vymyslat donekonecna - straca to svoju dusu.
HP sli hore ako na dane za Fica, dmg tiez, a ked som na itemoch videl +500 spell power tak som to nepobral... o 2 roky tam bude + 50000 nie?
Northrend bol skvely tym ze ste mali moznost v kazdej oblasti stretnut opacnu frakciu a pekne si to rozdat. (tato moznost mi prisla castejsia ako pri Outlande...)
co bol pruser boli DK, nezastavitelny dmg, pritahovanie, liecenie sa, plosaky, peti a neviem co z neho spravili terminatora...ale nie tak velkeho ako bol protection warrior, ktory rozobral doslova kazdeho... patamam si ked ked si proti nemu duelil za maga a s jeho jednoruckou as 1,5 mi v pohode zavalil 5000 dmg S5-S6, hp 18-22k...
pekna hra to bola kym blizzard nezacal byt greeedy a nedosral to milion patchi, stale novym contentom - ktory by nebol ale problem keby kompletne nezmenil zaklady hry... a hlave to ze clovek nieco budoval 2roky a novym datadiskom to mohol predat vendorovi...
nic chlapci nehrajte to