Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa hypper »

Hemi napísal:Čo si myslíte o realme "Burning Blade" hraje tam niekto ali? Ja som rozbehol akurát Monka tak uvidíme čo z toho bude momentálne je skúškové tak tam moc nie som ale ak by tam niekto hral tak /w Hemii ( Hemi#2999 )
Na BB je dost CZ/SK hracov a dobrych guild ci uz 25 man(tie su len 3 z toho 2 s ako takym progressom) alebo 10 man, zalezi na tebe jak moc casu tomu chces venovat.
Staci kuknut na http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-blade a mozes vyberat.
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hemi »

xH4wK napísal: Ja som s tym sekol prave kvoli tomu taktiez, neviem co si myslia ze clovek tam bude sediet 10 hodin denne ?
Hral som kym sa dalo a bavilo ma to, raidy v top guilde atd, ale po poslednom patchi kde pridali moznost upgrade itemov o ilvl cez pointy s HC... toto ma dostalo, ludia co tam su 24/7 budu mat vzdy equip upgraded a ludia co chodia do prace tam musia presediet cely vikend v retardovanych HCckach alebo stravit cely den daily questovanim stale to iste dookola aby si upgradli jeden item... chore totalne, a kedze som bol v top guilde na serveri tak by som MUSEL mat tie itemy upgradnute ak by som sa chcel dostat do raidu a konkurencia magov nebola najmensia takze tak, povedal som si ze to je koniec pre mna osobne, mozem ich ototo.. kedze ma uz v hre nic nebavilo okrem HC raidingu tak to bol pre mna koniec.
V akej G si pôsobil ak smiem vedieť ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Equilibrium resp. po spojeni s Black Eagles - INFINITUM
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ja som opat zacal hrat...prestal som v r.2007.
Uvidime dokedy mi to vydrzi. Hram len casual. Night elf Druida.
Predtym som hral dost hard core. pvp so shadow priestom a magom a raidy s hunterom.

armory :D : http://us.battle.net/wow/en/character/s ... n/advanced
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

hral som WoW od zaciatku...

na zaciatku to bolo pre mna uzasne - undead mage - woooow tu idem prejst sa do lesa, tu je jazero, tu je hrad - chcem vediet co je tu.,
woow kvietky, krompac, vyrobim si daco... pavuky, rytieri, zombici no proste nevedel som to prestat hrat...

Kohokolvek si stretol tak sa pozdravil, vedel ti pomoct s q, vedel ti ukazat, zabijali ste spolu... nikto neriesil veci ci si noob ci si v jeho guilde a podobne...

ako prislo TBC - narast HP nebol az taky enormny... vsetko sa dalo.. nova krajinka, nove raidy - ovela viac sa rozmnozila nutnost farmit reputacie... -- co bralo vela casu...

v pvp mi to prislo prvy krat nebalancovane - bol som retribution paladin, a ako nahle mi dosla mana zabil ma kazdy...hodnota many v celom S2 sete bola asi 4k... a kedze paladin bol vzdy o prepinani si blessingov a castovani vsemoznych spellov cleanov a healov, mana dosla velmi rychlo... za to staci si spomenut na restoration druida a vsetci v arene plakali... ten menil formy ako ponozky a jeho hotky boli neporazitelne...

ako nahle prisli nove patche a content, hra stracala vyznam - poviem priklad polrocna farma setov prisla razom nazmar... a farmit vsetko znova, nove raidy, nove pvp sety uz neboli o pouzitku z hry ale o neustalom farmeni...

po pravde TBC zacalo nudit, okrem Hyjalu, ten ponukol jeden z najlepsich raidov vobec, kde konecne bola nejaka akcia...
priznam sa ze BT sme zacali chodit az na konci TBC ery a preto sme ho ani nepokorili... co mi vobec nevadilo lebo som si uvedomil - ze je to vsetko to iste:

- ked Boss casti daco, chod do lava, ked castuje daco druhe chod do prava, potom sa skry tu... lebo sa to neda prehealovat... problem bol vsak ten ze daktory ludia (novacikovia) nevedeli tomu prist na chut a stale to nechepali tak sa wipovalo veselo... - pritom ide vacsinou o 1-2-3-1-2-3-4-w-s-a-d co je fakt velmi narocne...

na WOTLK som sa tesil ako maly chlapec, nova grafika, nove spelly, nove prostredie, je treba povedat ze Northrend je proste top - ale ked si clovek uvedomi, ze je to vlastne len "random" otexturovany model vymysleneho niecoho - co mozu vymyslat donekonecna - straca to svoju dusu.

HP sli hore ako na dane za Fica, dmg tiez, a ked som na itemoch videl +500 spell power tak som to nepobral... o 2 roky tam bude + 50000 nie?

Northrend bol skvely tym ze ste mali moznost v kazdej oblasti stretnut opacnu frakciu a pekne si to rozdat. (tato moznost mi prisla castejsia ako pri Outlande...)

co bol pruser boli DK, nezastavitelny dmg, pritahovanie, liecenie sa, plosaky, peti a neviem co z neho spravili terminatora...ale nie tak velkeho ako bol protection warrior, ktory rozobral doslova kazdeho... patamam si ked ked si proti nemu duelil za maga a s jeho jednoruckou as 1,5 mi v pohode zavalil 5000 dmg S5-S6, hp 18-22k...

pekna hra to bola kym blizzard nezacal byt greeedy a nedosral to milion patchi, stale novym contentom - ktory by nebol ale problem keby kompletne nezmenil zaklady hry... a hlave to ze clovek nieco budoval 2roky a novym datadiskom to mohol predat vendorovi...

nic chlapci nehrajte to :D
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Forsaken : vystihol si to ako z môjho pohľadu :) K+ nutnosť poslať
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

pre mna je to uz len hra, ktorou sa da zabit nejaky volny cas ak nahodou nejaky mam.
Ak niekoho bavia iba top raidy, kam sa bolo (je) problem dostat a na gear treba farmit 24/7 tak chapem tvoju radu a rovnako mu odporucam radsej nehrat, lebo ako si povedal ... s najblizsim datadiskom bude moct zacat s farmenim noveho gearu odznova.
Pre mna osobne by bolo lacnejsie zaplatit $$$ za raid gear. Ten cas zivota straveny farmenim je pre mna vzacnejsi ako peniaze.
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Forsaken ma v niecom pravdu, ja som hral na ofiku ale teraz nehram od konca Cataclysmu ale tak mozem popisat moje dojmy z celej hry

Vanilla: Pamatam si akoby to bolo vcera ked som si spravil moju prvu Night Elfku .. leveloval som ju ako balance druida .. nieco hrozne poviem vam hh ale nenechal som sa odradit, vtedy som hral na Silvermoone-US .. pamatam si na guildu Gods of Olympus a guildmastera Reya .. doteraz sme spolu v kontakte :-) na lvl 60 som siel resto a od vtedy som nerobil nic len pvp .. raidy ma nikdy nelakali, nechodil som ich rad .. nekonecne AVcka som miloval a neraz som sa vecer zazral tak do toho ze som sa pozabudol a precitol som sa na druhy den ked bola tretia hodina v skole hehe .. prepacte ze idem neskoro ale mal som príímejd xD .. teraz sa natom smejem ked sa mi moj ucitel spytal ze ci mi je uz lepsie ale ani sa mu necudujem ked som bol nevyspaty a oci jak angorak xD

TBC: tento datadisk som hraval uz na Silvermoone-EU (ally) za enhancement shamana a destro/affli locka .. bolo to nieco uzasne behat po battlegrounde a oneshotovat ludi s 2h zbranou s enha shamanom .. bola to verzia 2.4.3 ked ma to omrzelo a zacal som hrat za locka .. najskor destro, potom affli so SL SL specom :-) kto hrat v tej dobe za affli locka vie o com hovorim ..

WOTLK: moje prvotne dojmy neboli nejak extra pozitivne ale zvykol som si .. v tu dobu som dost hraval s jednym demonology warlockom zo svedska, volal sa Ölen, urcite ste videli jeho videa na youtube .. behal si po battlegrounde v PVE equipe a vsetko co mu prislo pod ruky padalo rad radom, spominam si na bg chat s ludmi co ho nepoznali a nakladali mu ze nech si oblece pvp equip .. uz to nebolo to co byvalo ze ludia pozerali na to aky mas skill a nie equip ale on si isiel svoje a bol fakt skvely hrac. <WMC> <3333 popri tom som si leveloval mojeho undead maga taktiez na silvermoone .. zacal som este v TBC ked horda na silvermoone bola :-P ... potom som na neho zanevrel a hral za locka .. ked som v tomto datadisku prisiel na maga a pozeram horda nikde, len 3-4 guildy tak som sa zlakol ale postupne ako som ho leveloval som zistil ze ta mala komunita ludi hra a ma pristup ku vsetkemu tak ako to bolo za cias vanilly .. zostal som hrat za hordu a transferol som tam vsetky postavy co som mal, neskor ma to omrzelo lebo silvermoon bol jeden z najlepsich serverov a bolo tam vela skvelych PVPerov .. predsa to bol PVE server a pomaly nikto uz nechodil flagnuty ako PVP ..

Cataclysm: tu som spravil levelcap na vsetkych postavach a venoval som sa magovi najviac .. conquest pointy som sporil na kazdej postave ale vaznejsie pvp bolo len na mojom magovi .. Hral som FirePVP s FrostPVP offspecom .. neskor som frost zrusil a hodil som si trosku iny fire spec, tiez na PVP .. Firemage sa stal moja vasen a ako som si tak siel svoje a chodil si battlegroundy .. raz v arathi basin som stretol Credena z Frostmane-EU .. bol to velmi dobry frostmage .. obdivoval ako viem hrat fire .. pridali sme sa na realid a zacali chodit spolu BGcka .. dvaja undeadmagovia solojuci stables .. chalan ma pretiahol na frostmane a tam to vsetko zacalo .. chodili sme areny .. on ako frostmage nerobil nic len kitoval ja ako firemage so 100percentnou crit sancou pokial boli stunnuty alebo zamrznuty sme rozdupavali vsetko co nam prislo do cesty .. a ze doubleclass nieje dobre v arenach .. blbost .. toto sme robili vlastne cely datadisk :-) .. nic len PVP, PVP a este raz PVP .. nikdy nezabudnem na to ako sme hrali 40man premade HKfarm ... 12000 HKs za den? aj to bolo :-)

MoP: zatedy som nehral .. ale teraz budem mat casu habadej ked nebudem chodit nikam tak budem hravat o dusu :-) a uznavam aj to ze wow neni to co uz byvalo ale na druhej strane keby sa to nikam nepohlo tak by som to prestal hravat :-) nikdy som neplakal ze datadisk alebo patch je zly .. to hovoril kazdy ked bolo TBC a trebalo farmit repku .. ze zlata vanilla .. ked bolo wotlk tak kazdy plakal ze zlate tbc atd atd .. tu hru hraju miliony ludi a neda sa vyhoviet kazdemu :-))
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Odporucam dokument : World of Warcraft dokument - Race to World First (2011)
http://www.csfd.cz/film/308968-race-to-world-first/
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

A tu je link World of Warcraft - Race to World First (2011)

Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

rufus59 napísal:Odporucam dokument : World of Warcraft dokument - Race to World First (2011)
http://www.csfd.cz/film/308968-race-to-world-first/
Veľmi pekný dokument, no mi príde že ty "amící" si o sebe myslia že su snaď bohovia za čias keď to točili boli absolútne nič teoreticky.
Nepáči sa mi tam ako o sebe tvrdia "jó ja jsem nejlepší paladin, a já sem nejlepší boomkin na svete" :D atď. Ale všetka česť BL, sledujem popredne top guildy ale v mojom srdci vyhráva jednoznačne Nihilum(škoda, že už len 10 menky), aj keď BL patri tiež medzi elitu, ale asi nemam rád amerikánov, alebo neviem prečo mi sú nesympatický. EU POWA !
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Nihilum uz neni :)) boli ensidia, potom tusim,ze manaflask a dalej neznam :)

za cias tbc, ked sa superilo o world first kiljaedena, bojovali s SK gaming a potom sadali dokopy ..
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Veď este pred par dnami raidovali 10 man . To sa odvtedy rozpadli??
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

caute, chcel by som konecne skusit ten ofik, doteraz som iba casualne hraval na nejakych ceskoslovenskych serveroch, ale to uz moc nefici, tak sa chcem popytat na par otazok

1. kolko ludi to este AKTIVNE hrava? je nejaky zoznam serverov / realmov s nejakymi cislami a statistikami?
2. ake myslite ze ma prognozy ta hra? taha to este novych hracov alebo to uz hravaju povacsinou iba oldschooleri?
3. kolko to vlastne stoji? okrem tych mesacnych platieb si potrebujem kupit este nejaky "CD key" na tu hru a datadisky?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

No, ale pokial viem a pozeram wowprogress, nijaku nihilum tam nevidim..

http://www.wowprogress.com/

top guilda je DREAM Paragon

neviem, ci sa len nepomylil s nazvom abo co

//edit: Hero
1. hrava to cez 11 000 000 ludi, takze neni problem - pozri na warcraftrealms.com/census.php, tam mas nejake statistiky a realmy si hodis do googlu a mas
2. hraje sa to a hravat sa bude tiez :)
3. jo, potrebujes kupit zakladnu hru + datace .. skoc na progamingshop alebo xgames.sk a pozri ceny ;)
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Wishmaster napísal:Nihilum uz neni :)) boli ensidia, potom tusim,ze manaflask a dalej neznam :)

za cias tbc, ked sa superilo o world first kiljaedena, bojovali s SK gaming a potom sadali dokopy ..
http://eu.battle.net/wow/en/guild/tarren-mill/Nihilum/

Včera som pozeral stream Kungena ( http://sk.twitch.tv/kungentv ) ako mali raid :-D

*****HERO***** napísal:caute, chcel by som konecne skusit ten ofik, doteraz som iba casualne hraval na nejakych ceskoslovenskych serveroch, ale to uz moc nefici, tak sa chcem popytat na par otazok

1. kolko ludi to este AKTIVNE hrava? je nejaky zoznam serverov / realmov s nejakymi cislami a statistikami?
2. ake myslite ze ma prognozy ta hra? taha to este novych hracov alebo to uz hravaju povacsinou iba oldschooleri?
3. kolko to vlastne stoji? okrem tych mesacnych platieb si potrebujem kupit este nejaky "CD key" na tu hru a datadisky?
1.) ľudí je dosť všade hlavne teraz po pridaní Cross - realm zon stretneš ľudí všade. Konkrétne čísla a štatistiky si myslím neexistuju.
2.) Určite to hraju aj nový hráči poslednej dobe ich stretávam čim ďalej viac, aspoň je to moj osobný pohľad.
3.) Potrebuješ (Vanila, TBC, WOTLK, Cata, MoP) vyjde ťa to na cca. nejakých 30 € po cata + 20 € MoP odporúčam pozrieť http://www.xgames.sk/world-of-warcraft . Mesačný poplatok stojí 12,99 € bez ohľadu na to koľko si a koľko niesi online.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

to musim kupovat krabicovku? neda sa to bez toho?

inak aky realm odporucate? mam teraz tu starter edition, skusal som ich par, ale pingy su vsade cca 150ms, tak neviem ci to je tym, ze mi to este pocas hry downloaduje (mam stiahnutych zevraj 5%, no ping mam taky isty aj ked sa prave nic nestahuje) alebo proste treba najst nejaky vyvoleny realm, ktory mi pojde dobre

a co sa tyka tych cisel, tak akurat som si vygooglil relativne aktualnu newsku http://www.bbc.co.uk/news/technology-19110144 a pisu tam o 9 milionoch, ale to je jedno, mne ide proste o to, aby som po tych serveroch nebehal sam jediny noob a ostatni povedla mna uz expili svoj desiaty char
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

*****HERO***** napísal:to musim kupovat krabicovku? neda sa to bez toho?

inak aky realm odporucate? mam teraz tu starter edition, skusal som ich par, ale pingy su vsade cca 150ms, tak neviem ci to je tym, ze mi to este pocas hry downloaduje (no ping mam taky isty aj ked sa prave nic nestahuje) alebo proste treba najst nejaky vyvoleny realm, ktory mi pojde dobre

a co sa tyka tych cisel, tak akurat som si vygooglil relativne aktualnu newsku http://www.bbc.co.uk/news/technology-19110144 a pisu tam o 9 milionoch, ale to je jedno, mne ide proste o to, aby som po tych serveroch nebehal sam jediny noob a ostatni povedla mna uz expili svoj desiaty char
Pokiaľ hľadáš CZ/SK komunity tak Burning Blade / Drak Thul .... Drak thul by som ja osobne moc neodporúčal je to tam iba horda :D Hrávam už nejaký ten mesiac na BB Alikov a som maximálne spokojný :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

nejde mi o CZ/SK komunitu, ale o ten ping, ten je zly vsade, ale to bude asi kvoli tomu stahovaniu, necham to teda do vecera bezat a potom uvidime

inak kde je hacik s tym Xgames.sk? preco oni ponukaju complete pack(WoW, TBC, WoTLK, Cata) za 29.99 EUR a keby som to kupoval cez battle.net, tak by ma to vyslo na 44.98 EUR (Battle Chest(WoW, TBC, WoTLK) 14.99EUR + Cata 29.99 EUR) ?
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

háčik neni nikde cata kúpiš krabicovku vpohode za 10€
Napísať odpoveď