Ako prvé by som chcel napísať ,že na televízor budem pozerať s dialky asi 350 cm možno 300 až 250 najbližšie ale ako primárnu vzdialenosť berem tych 300-350. Jedna vec v ktorej sa nevyznám je pozorovací uhoľ ako veľký dokáže byť ale keď by sa dalo myslím ,že minimálne tých 90 stupnov ked taký je.
Teraz parametre:
Cena : cca 550 eur
Uhlopriečka : 101 - 116 cm
LED televízor (LCD moc nechcem si myslím ,že nie je až taký dobrý ako LED a v PLAZME sa nevyznám a čo som videľ u iných hrozne silné farby ma)
Čo sa týka Hz moc sa v nom nevyznám keď niekto má čas napísať aký veľký môže byť rozdiel medzi 60 a 100 alebo som videl nejaké čo majú 200 tak môže napísať.
FULL HD rozlíšenie
aspoň 1 HDMI pripojenie, 2 by boli lepšie ale nie je to problém
3D nechcem vôbec, len stráta penazí
potom už len výhody čo nie su vyžadované ale by boli pekné a to play from USB
SMART alebo iný typ tohto systému na televízore nerátam ,že v danej cene dostanem okrem toho asi ani nieje potrebný
Chcem na nom pozerať telku, full hd filmy z pc a možno nejakú tú prácu keď zapojím laptop, a z času na čas bolo by pekné keby mal PC mod tým myslím na zníženie odozvy aby som mohol napojiť aj desktop a zahrať si niečo na nom ale to je tiež len nepovinná výhoda.
Ďakujem každému komu si dal už len čas si prečítať tento môj post a ešte viac tým čo by my mohli napísať nejaké produkty a možno keď majú čas prečo ja sám som ešte nenašiel správny v kamenných obchodoch a mienim ešte popozerať a keď nejaký nájdem určite sem napíšem a dám vedieť. Každopádne ďakujem za každú pomoc.