Motorka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Motorka

Príspevok od používateľa Header »

Hondy su držaky... CBFkou nič nepokazíš, ale nechceš íst radšej do 500ky ? Je o dosť dospelejšia a vydrží ti mnoho rokov..a navyše podla mna jeden z najkrajších naháčov :twisted:
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

jednoznacne by som rad skoncil ci uz u nahaca alebo cbr500 ktora sa zacne predavat tento rok,mal som v hladaciku aj horneta a suzu gsko ale nakolko moje skusenosti su minimalne tak si to pekne odkrutim od 250 nemam sa kam ponahlat samozrejme vykon chybat bude ale myslim ze minimalne ten rok s 250 mi da dobre znalosti,hlavne aj co to odpusti,na motorke som odjazdil len autoskolu,inak len ako pijavica :smt059 zo zaciatku vrece krumpiel :lol:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jj, ak su peniaze tak odporucam na zaciatok tie nove 35kw modely od hondy, mne sa velmi lubia ale zial nie su peniaze :D
Header
Professional
Professional

ked prachy nie sú problém, tak to super :wink: aj tak si myslím, že ta 250 ťa omrzí...
potom napíš, čo si si vybral na koniec
Son-Gohan
Light Star
Light Star

tak jasne ze omrzi ale lepsie ako sa vykotulat na500+ke a dat ju aj seba na blato,musim sa naucit nejake zaklady,odhad v zakrute mam minimalny,tu shadowku som sice dost rychlo zvladol ale prve dve hodiny som sa ucil len pohinat a zastavat,nemam nic odjazdene takze na prvu sezonu mi bude 250 stacit,najradsej som mal jazdy medzi/mesto po starych cestach kde som si to kalil tak 70/80 a obzeral sa po prirode,dianí a babach :D,ked som sa vozil po meste tak 50 a vysmiaty ako leco :) chcem sa vozit nie ponahlat
ale neskor urcite bude 500 ;)
Header
Professional
Professional

Jasné, chápem presne čo myslíš a za to prst hore. Ale zase nie je celkom dobre ked to berieš tak, že na 250 akoby to bolo všetko v pohode a 500 už je nejake sado maso kde sa zahlušiš.. tu ide aj o to, že ten pol liter ma lepšiu kulturu chodu, je to proste motorka ktora vylezie vždy a všade a zo všetkym...ale to je vlastne jedno :)

na pohodove vozenie a vychutnavanie si krajiny stačí na začiatok aj 250 no :) snáď sa niekedy stretneme na ceste.. (ak mi klapne čo chcem) :mrgreen:
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Je to múdre čo hovoríš, veľa takých ako ti nepoznám, ale keď si zase rozumný človek, tak prečo neisť rovno do tej 500-vky? Neznamená to že hneď ju musíš vytáčať čo to dá a do zákruty isť kolenom na asfalte. Dá sa učiť aj na nej, a keď ti to už časom bude málo tak jednoducho pridáš plyn. Z vlastnej skúsenosti viem že tá 250-tka rýchlo omrzí, rýchlejšie ako si myslíš ;)

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2013, 17:22)
Ale zase neni 250-tka ako 250-tka. Na takom motardiku Yamahe wr 250 by som sa vedel aj teraz vyšantiť :) Je to pekné žihadielko.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

ja som si kúpil už druhú 125-ku (pretože na väčšiu nemám vodičák, aj keď môj vek my to dovoľuje ale zatial nemám potrebu robit na väčšiu) a nemôžem povedať že by ma to nejak omrzelo... nieje to všetko len o rýchlosti ale o tom ako človek dokáže využiť potenciál motorky a hlavne potenciál samého seba... takže nech už kúpiš akúkoľvek zábava to bude poriadna... :)
J.an
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa J.an »

ako je to teda s tym vodicakom? dajme tomu ze mam iba B1, B, AM. nic ine a zaroven mam 24 rokov, staci ked spravim Acko a hned mozem jazdit na velkej alebo potrebujem este spravit nieco pred tym a pockat dalsie 2 roky teda velku budem moct az v 26? inak povedane moze niekto kto je starsi ako 24 rokov skocit z auta rovno na hayabusu? :P
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ano, mozes si kupit hayabusu :)
Header
Professional
Professional

áno môže, žiaľ
Son-Gohan
Light Star
Light Star

tak vcera som ju kupil,tesim sa na sezonu,dufam ze bude tak pekne ako minuly rok
Header
Professional
Professional

gratulace 8) vela km bez nehody prajem.. a bacha na štrk pý*o :mrgreen:

//K:
Spoiler
dávaš mi K- na úplne iný príspevok, len aby si mi do komentu zase mohol dať citáciu z wikipédie ? ..ešte stále tvoj obmedzený mozog nepochopil že sústava SI je niečo iné ako hovorová reč ? hoďte naňho sieť :mrgreen:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

sezona nie a nie prist co? :D tiez som kupil masinu v januari a stale cakam a cakam :D oblecenie si pokupil?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ešte lepšie ako nová modelová rada od Hondy je nový Duke 390 od KTM , o celých 40-45 kilov lahší a podla mne je to aj krajšia moto ako tie hondy , jediné "mínus" môže byť že je to menšia moto , čiže vysoký môžu vyzerať smiešne ale sadne im ;) ale zasa kvôli tomuto bude lepšie ovládatelnejšia
Header
Professional
Professional

Point napísal:sezona nie a nie prist co? :D tiez som kupil masinu v januari a stale cakam a cakam :D oblecenie si pokupil?
čo si kupil bratmm ? ja číham na české inzeráty ako magor stále....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

kupil dom suzuki sv650s .. r.v 2000 .. chcel som kupit bandita .. ale cena rozhodla .. padnuta bola urcite..takze ziadny cukrik.. ale vozil som sa ked boli suche cesty a nemozem.povedat kriveho slova .. vykonovo mi staci bohate a to ma len 70 koni .. :) oblecko a prilbu mam.. chybaju mi este cizmy a rukavice :) co planujes kupit?
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

nie je tu niekto cistou nahodou niekto kto vlastnil 4takta od Gas Gas ? chcel by som pocut jake mate skusenosti lebo by som chcel kupit bud Gas Gas-a 450 alebo radsej husaberga 550 o husabergoch viem, ze mali mensie problemy pred rokmi 2003 s loziskamy a zapalovanim a nemali este AC pumpu ale tieto muchy uz odstranili ale láka ma ten Gas Gas lebo ho mam moznost kupit.
Header
Professional
Professional

Point: SVčko je pekna motorka, ale osobne sa mi pači verzia bez kapotaže... ale Sko bude super najma ak budeš jazdit dlhe trasy
ja zohanam Hondu CB... zatial ich je pomerne malo, počkam ked sa trochu rozbehne predaj po zime a dufam že niečo slušne za dobre prachy kupim
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja pokukujem po motardíkoch. Už mám vo výhľade jednú Husku SMR 510, no zatiaľ ešte čakám ako sa to vyvinie.
Napísať odpoveď