Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
áno, potvrdzujem, má to podľa mňa niečo s optimalizáciou pretože z ultra som len tak zo srandy dal na minimum nastavenia a nerobí to vôbec, ináč, všimli ste si to prvé nastavenie čo je v percentách ? ja v cz to mám "změna velikosti:" nastavuje sa to myslím od 25% po 400% a len tak som skúsil 400% a sekalo to teda riadne, neviete čo to je, žeby zvýšenie rozlíšenia textúr ?
Je to zmena rozlisenia 3D objektov (alebo teda vsetkeho okrem GUI) v pomere k nastavenemu rozliseniu. Priklad: Ak mam monitor s nativnym rozlisenim 1080p a nastavim si rozlisenie 1920x1080 a tento parameter na 50%, tak GPS v hre budem mat normalne v nativnom rozliseni, ale vsetko ostatne bude v rozliseni nizsom o 50%. Opacne to funguje tiez, ale velmi v tom nevidim zmysel, na to by uz mal sluzit antialiasing.
Pri nastaveni mensom ako 100% je to vhodne pre tych, ktori chcu mat zachovanu citatelnost GUI ale zaroven chcu mat vyssie fps a nevadi im trochu horsia grafika.
Pri nastaveni mensom ako 100% je to vhodne pre tych, ktori chcu mat zachovanu citatelnost GUI ale zaroven chcu mat vyssie fps a nevadi im trochu horsia grafika.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Myslite, ze u mna robi rozdiel na zostave? Toto nemoze byt narocnejsie, nez BF3 napriklad.. Mam to myslim na 200%.
Narocnejsie to moze byt, ak je to zle optimalizovane
A mne sa zda, ze je ETS optimalizovane o dost horsie ako BF3, kedze pri rovnakom fps vyzera o kus horsie.
je volaky takito naves v hre http://www.logisticsatoz.com/wp-content ... a__460.jpg ?
nie ale par stran dozadu som tu upol podobne dlhy, ak nie dlhsi, ale iba z jedneho celku a bol na nom autobus 
Ale tento je dvojity, takze cuvanie s nim je este zabavnejsie 
ako si robite vlastne skiny pls ?
p4ra napísal:Myslite, ze u mna robi rozdiel na zostave? Toto nemoze byt narocnejsie, nez BF3 napriklad.. Mam to myslim na 200%.
tak tak tiež som spomínal, že veľa spraví optimalizácia a povedzme si narovinu SCS SW ešte nie sú úplne v tom najlepší, no dúfam, že to zlepšia, myslím, že to kam potiahli ETS2 naznačuje, že sa máme ešte na čo tešiť
a tú "veľkosť" mám na 150% a priznám sa, kým som to tu od teba nečítal tak som o tom vedel no veľmi neriešil a už som si aj zvykol, mimochodom aký máš PC ? lebo ja mám "už" starú GTX275, takže chápem, že to nejde najlepšie na max a len 4GB RAM, takže aj to môže byť príčina, čo sa týka CPU, to si nemyslím, že to nestíha, síce mám staré štvorjadro, no to sa aj tak veľmi asi nezapotí + je možné, že to robí práve CPU, možno to nie je písané pre štvorjadrá aj keď o tom pochybujem, príčin je veľa ale kamarát má 560tku a síce som sa ho nepýtal ale nehovoril, že by mal tiež tie lagy
boze chlapci, mne to ide na full na 9500gt a 2gb ram, nechapem co tu riesite, je to zle optimalizovane a hotovo, na hry od scs nikdy netrebalo poriadne zelezo
no ja mam i7-2630qm, 6GB ram a GT550M (OC 770/1540/950MHz) a na low mam tak 30fps a tie "lagy" mam kazdych 5-10 minut
urobili poriadny skok v grafike, kedze jednotka mi isla na Pentiu 4 a Geforce 6200 na low v pohode
urobili poriadny skok v grafike, kedze jednotka mi isla na Pentiu 4 a Geforce 6200 na low v pohode
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Core i7 2600K, 16 GB RAM, GTX 580. Ale je to fakt dane tou zlou optimalizaciou, nepomaha nic, len sa s tym zmierit a verit v patch.DropDead napísal:
tak tak tiež som spomínal, že veľa spraví optimalizácia a povedzme si narovinu SCS SW ešte nie sú úplne v tom najlepší, no dúfam, že to zlepšia, myslím, že to kam potiahli ETS2 naznačuje, že sa máme ešte na čo tešiť
a tú "veľkosť" mám na 150% a priznám sa, kým som to tu od teba nečítal tak som o tom vedel no veľmi neriešil a už som si aj zvykol, mimochodom aký máš PC ? lebo ja mám "už" starú GTX275, takže chápem, že to nejde najlepšie na max a len 4GB RAM, takže aj to môže byť príčina, čo sa týka CPU, to si nemyslím, že to nestíha, síce mám staré štvorjadro, no to sa aj tak veľmi asi nezapotí + je možné, že to robí práve CPU, možno to nie je písané pre štvorjadrá aj keď o tom pochybujem, príčin je veľa ale kamarát má 560tku a síce som sa ho nepýtal ale nehovoril, že by mal tiež tie lagy
inak aky mate nainstalovany?
dufam ze 1.2.5.1
ten je najnovsi
asi 120mb instalacka, co je celkom dost, ved hra ma 500mb
dufam ze 1.2.5.1
asi 120mb instalacka, co je celkom dost, ved hra ma 500mb
-
Scorpion90
King
Je niekde v hre sneh? Som sa tesil na zasnezenu krajinu, ale teraz som pozeral mapu a skandinavia tam chyba.. 
Inač je to blbá otázka ale predsa sa len opýtam. Ak budem inštalovať patch, zostane mi pokrok v hre? Musím pred inštalovaním patchu vyhádzať aj všetky módy, alebo to nie je treba? Díki za odpoveď.
Vie pls niekto ako si spravim vlastne skiny na track ?
Noobsz DJ: Treba vytvoriť nový profil.
Papes38: Ak si nevieš vygoogliť návod, ako sa robia vlastné skiny do hry, tak radšej ani nevymýšľaj a hraj s tými, ktoré sú v hre, alebo stiahni z netu nejaké. Lebo mám pocit, že si myslíš, že stiahneš program, potom nejaký obrázok kamióna, vložíš obrázok do programu a ten ti automaticky vyexportuje hotový skin...
Papes38: Ak si nevieš vygoogliť návod, ako sa robia vlastné skiny do hry, tak radšej ani nevymýšľaj a hraj s tými, ktoré sú v hre, alebo stiahni z netu nejaké. Lebo mám pocit, že si myslíš, že stiahneš program, potom nejaký obrázok kamióna, vložíš obrázok do programu a ten ti automaticky vyexportuje hotový skin...
sory ale fakt neviem nast ziaden tutorial
Tak by si mohol dočítať aj zbytok tej vety... tak radšej ani nevymýšľaj a hraj s tými, ktoré sú v hre, alebo stiahni z netu nejaké.