Nezvany host
Re: Nezvany host
Ty zas o com trepes? Toho cloveka nikto z nas nevidel ziadni jeho sidliskovi rovestnici ale psychopat co chodi na VS... zistuje si o mne informacie a potom mu to sam pise.
zacni kamaratit s quertym ten sa o teba postara

To je taký starý cap? Teraz, keď som prečítal tie posty z jeho nicku, tak mi je to jasné. Myslel som, že je to nejaký jeho rovesník. Sorry. Ale aj tak si myslím, že ten nick s tým nemusí mať nič spoločné. Už hľadáš spojitosť možno aj tam, kde žiadna nie je. Chyť ho a budeš mať v tom jasno. Keď vieš, že tam chodí a dosť často, tak by nemal byť problém. Prečo si sa za ním vtedy nerozbehol, keď si počul niekoho na schodoch?
Bez sa hrajkat LoL tam mozno tvoje chabe vtipky zaboduju.
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 22:24)
pinco: Mne sa tak isto vyhrazal zevraj som v pruseri a stretnem sa onedlho s kompetentnymi ludmi, samozrejme nic odvtedy nebolo.
Chytim, uz mam aj plan.
pockaj to akoze 7 rokov ti ten isty clovek beha po zahrade a nevies kto to je a teraz az si pytas radu?
Neveriiiiiiim. Troll.
Neveriiiiiiim. Troll.
Deje sa to 7 rokov, ci je to ten isty neviem, vsak coskoro sa dozviem.
Troll si sam.
Troll si sam.
-
qwerty-xyz
hehe, srandovna situacia, momentalne ma nic vynimocneho nenapada, ale CHDK pri SX40 tke, mal funkciu motion detection, kedy pri zmene scény spravil fotku, tam to fungovalo hlavne kvoli foteniu bleskov, nechali ste fotak pozerat do prazdna a ked udrel blesk, chytilo ho to. Tak ked to zachyti blesk, tak tento typek by nemal byt problem, zvlast ked to spravi fotak sam a cvakne ho aj v noci s bleskom. mozno by nebolo od veci kupit plynovu pistol, a v okamihu podozrenia vybehnut vonku a zacat po nom strielat, jemu sa nic nestane, a nasrate bude mat pravdepodobne velmi kvalitne.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pochybujem, že autor témy chce, aby mal nasraté...on chce vedieť kto to je a na jeho mieste by som chcel tiež...
-
qwerty-xyz
vravim ze chdk na SX40 tke to mal zvladnute, monoze to maju aj ine fotaky, ... das na stativ a neriesis. alebo polozis na okno a ono uz cvakne co ma ...
A keď začne snežiť, tak bude mať stroboskop 
Ako to pokracuje?
Viem že reagujem na rok starú tému, ale tu je moja dnešná skúsenosť s [email protected] (dal som inzerát na flashnutý xbox s hrami, áno zastrelte ma) :
Nejdem sa tu nijako obhajovať ani to rozoberať, len som narazil na túto tému keď som si ho hľadal a chcel som sa s vami podeliť, to je vše.Dobry den,
http://www.pcforum.sk/xbox-360-flash-38 ... 60697.html
dakujeme za velmi cennu informaciu ako aj za lahky sposob, ako si vas najst. Predavate pravdepodobne blokovanu konzolu a ilegalne napalene hry, este za to chcete aj peniaze, takze ide o nelegalne obohacovanie sa, cim ste naplnili podklady trestneho cinu.
Kedze ste ochotne uviedli aj svoju adresu, -----, nebude problem pre organy cinne v trestnom konani, aby vykonali obhliadku Vasho bydliska, ci sa u vas nachadza aj dalsi ilegalny software.
Nahlasil som tento predaj policii hned, ako som to zbadal, aby Vas mali cim skor. Prevadzkovatelov pcforum.sk som poprosil, aby temu nezmazali, aby nezmizol dokaz o tom, aka ste cierna spina. Takito ludia nebudu na Slovensku podnikat a zapis do trestneho registra sa Vam urcite hodi, aby si aj Vas terajsi, ci buduci zamestnavatel vytvoril o Vas obraz.
Majte sa pekne a nekladte odpor, ked pridu, neoplati sa Vam to.
s pozdravom Peter
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kejo: Temu mi otvorit nechce, ale co ja viem, flashnutych Xboxov sa na nete predava plno, okrem toho sa ludia neboja dat inzerat na flashovanie, nevidel by som v tom nejaky problem.
Temu vymazal administrator pre porusenie pravidiel. Ja viem, internetove bazare su toho plne. Ako pisem, len som sa chcel podelit o info.
Korag:
Mas pribeh ako z Paranormal Activity.Ak nemas jasne presvedcive dokazy tak sa na policiu vykasli.Kup si urcite tie Halogenky alebo kamery s Termo videnim a nechaj to zapnute celu noc od 20:00-do 06:00 rano.Odporucil by som dat nejake dve kamery aj na strechu napriklad zavesit ich na komin.A potom cez PC si rano pozries zaznamy z nej.S takymi historkami ta fizly poslu do kelu alebo na psychiatriu skor.
kejo na jednej strane sa palenky nepredavaju, ale ak formulujes inzerat inak napr predam flash. konzolu + k tomu pridam hry bla bla tak by som si ho nevsimal, maximalne odpisal nech sa odbavuje inde internetovy debilko, s pozdravom tvoj vybity zub aj zlomena ruka (podla toho co tu citam sa velmi nudi borec)
Ak ju dá na strechu, kde ten jeho stalker pobehuje, tak ju jednoducho vezme, ak nie je primitív. Hej, môže ju nechať niekde na okne, ale neviem, ako má tie okná orientované a či by to malo zmysel. A myslím si, že takéto drahé riešenie autor ani nechce použiť, lebo to tu bolo navrhované opakovane a bez odozvy.packie34 napísal:Korag:Mas pribeh ako z Paranormal Activity.Ak nemas jasne presvedcive dokazy tak sa na policiu vykasli.Kup si urcite tie Halogenky alebo kamery s Termo videnim a nechaj to zapnute celu noc od 20:00-do 06:00 rano.Odporucil by som dat nejake dve kamery aj na strechu napriklad zavesit ich na komin.A potom cez PC si rano pozries zaznamy z nej.S takymi historkami ta fizly poslu do kelu alebo na psychiatriu skor.
Autorovi témy: ja len nechápem - počuješ, že niekto ti behá po streche. Tak vyskočím z postele, vybehnem z domu, som pri bránke skôr ako sa ten sopliak spamätá a nemá šancu utiecť, nie? A čo tvoji rodičia, tým to nevadí?
Zaujímalo by ma, ako sa s tým napokon vysporiadal. Pozrel som si jeho príspevky a už dlhšiu dobu nebol na fóre. Opravte ma ak sa mýlim.
Neviem ako u vas ale podla mna to bol troll ale ak nie tak by ma zaujimalo ako to dopadlo. U mna keby pridem na balkon v noci a niekoho uvidim ako sa pohne po schodoch alebo by som ho pocul tak by som sa na mieste dosral