GPS navigacia
Re: GPS navigacia
Len pre informaciu, ak niekto nepostrehol... Sygic ma az do Vianoc akciu 1+1 licencia zdarma.
Je potrebne zakupit si ju cez ich webovy eshop, nie cez aplikaciu priamo. Potom je licencia viazana na bud IMEI alebo MAC adresu sietoveho adaptera. Je mozne ju aktivovat na 5 zariadeniach (bez ohladu na to pod akym google uctom su).
Samozrejme rec je o verzii pre Android.
Je potrebne zakupit si ju cez ich webovy eshop, nie cez aplikaciu priamo. Potom je licencia viazana na bud IMEI alebo MAC adresu sietoveho adaptera. Je mozne ju aktivovat na 5 zariadeniach (bez ohladu na to pod akym google uctom su).
Samozrejme rec je o verzii pre Android.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ze to je skoda penazi, lebo je priam okate ze chlapik to nakupuje z ebay/DX/podobny obchod a predava to tu na slovenskuBriadogs napísal:Aky mate nazor na tuto navigaciu?
http://www.rgshop.sk/6-gps-navigacia-rp ... ov-fm.html
pozrel som si ten web, nakupuje z ciny a ma dost vysoke ceny, kup si radsej nieco poriadne
ale napis mu zo srandy, kolko rokov na to dava zaruku
chlapec10 napísal: ze to je skoda penazi, lebo je priam okate ze chlapik to nakupuje z ebay/DX/podobny obchod a predava to tu na slovenskua rovnaky GPS si mozes kupit za +-50 eur vratane postovneho sam
No v podstate mas pravdu ale rozdiel je ten ze cez ebay sa to neda pozriet chytit a u tohoto by to bolo mozne byva nedaleko.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2013, 18:54)
CheZteR napísal:pozrel som si ten web, nakupuje z ciny a ma dost vysoke ceny, kup si radsej nieco poriadne
Tak porad co je nieco poriadne podla teba
-
tacosi
Moderátor
To sa uz porad tu http://www.hojko.com/poradna-pri-kupe-f58.html
-
chlapec10
Addict
a co si chces pozriet chytit? skatulka ako kazda ina... software si mozes dat do kazdeho gpska rovnaky... ale ak ti nevadi namiesto 50 eur zaplatit 120 tak s kludomBriadogs napísal:
No v podstate mas pravdu ale rozdiel je ten ze cez ebay sa to neda pozriet chytit a u tohoto by to bolo mozne byva nedaleko.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2013, 18:54)
Tak porad co je nieco poriadne podla teba
Jasnacka ze nechcem zbytocne preplacat ale kazda krabicka je ina su kvalitnejsie menej kvalitne a doslova rarohy. Neviem sam co vymysliet aj ked viem co chcem .
Veď od toho máš napr na DX recenzie od užívateľov, ktorí si ju kúpili... + často krát už majú svoje recenzie aj na youtube, takže vidíš ako reálne funguje.
Dakujem za radu ...mozno budem pripadat ako blbec ale co je DX neviem.
dakujem moc krat
Hlavne nekupujte takéto navigácie
Alebo nedávajte auto takejto žene.
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... hrebe.html
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... hrebe.html
ahojte, ako som čítal pre navigáciu Nuvi 250 stačí nahrať spomínané mapy (stiahnuté na stránke ako bolo písané)do navigácie a má to ísť. Ale problém je taký že navigácia mi neberie súbory pokial ich tam dám v rarku. Teda ich musím rozbaliť, ale každá mapa má rovnaké meno, pri rozbalovaní ich chce prepísovať.
Teda nemôžem si do navigácie dať všetky mapy naraz??? alebo ak ano tak ako to mam spravit? Skúšal som prepísať názvy ale navigácia to potom nezobrala vôbec...
Teda nemôžem si do navigácie dať všetky mapy naraz??? alebo ak ano tak ako to mam spravit? Skúšal som prepísať názvy ale navigácia to potom nezobrala vôbec...
-
hojko
Site Admin
Je to logicke, ze ked prepises nazvy, tak ti to navigacia nevezme. Pokial nemaju byt mapy v samostatnom adresari, tak navod hladaj tam kde si to stiahol. Toto nie je warez forum, vid. pravidla fora.
Viete mi prosím niekto povedať, aký je toto presne typ rádia? Nachádza sa vo Forde Focus 2008, je to rádio s navigáciou. A poprípade, či nájdem na to nejaké mapy.
FORD TRAVELPILOT FXjimmy_xp napísal:Viete mi prosím niekto povedať, aký je toto presne typ rádia? Nachádza sa vo Forde Focus 2008, je to rádio s navigáciou. A poprípade, či nájdem na to nejaké mapy.
Výrobca zariadenia je Blaupunkt
Hegy, ďakujem, idem na to pohľadať nejaké mapy 
//samozrejme stiahnúť
//samozrejme stiahnúť
Ahojte, mám jeden starší model PDA/Mobilu Mio A701. Chcem tam šupnúť nejakú aktuálnejšiu navigáciu. Doteraz tam bolo iGo, len si nie som istý či pôjdu tie novšie. Či už na to nemám moc staré železo ... za každé rady ďakujem