dobry notebook, ale preco to ma 2x GT 650M a nie napriklad 1x GTX 680M, zeby kvoli lepsiemu vyvodu tepla z vecsej plochy?
a nechapem tu vydrz 3 hodiny (s mojou i7-2630qm dam v pohode 4,5-5 hodin)
stagnacia vyvoja notebookov ?
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: stagnacia vyvoja notebookov ?
A máš aj 2 grafiky v SLI?
To žere ako špongia vodu...
co sa tyka ntb na chatu tak suhlasim s qwertym, vzdy ked idem aj s priatelkou na chatu (len sami dvaja) tak bereme ntb a je tam maximalne vyuzivany, ci uz ako hudba, alebo ako zdroj filmov, pripadne urobim si wifi hotspot na mobile a cez ntb obcas kuknem na net, napriklad dotiahnut nejake titulky k filmu/serialu ked treba.
Mam stary ntb velmi, kupovany asi 2-3 roky dozadu a to uz vtedy bol min 2 roky pouzivany, ale uplne mi staci. Beriem ho len na tu chatu, obcas do skoly, niekde inde snad ani nie.
Tiez by som prijal, keby vymysleli nejaku dlhotrvajucu bateriu. Ved kolko su teraz maximalne vydrze bateriek? 8 hodin?
Mam stary ntb velmi, kupovany asi 2-3 roky dozadu a to uz vtedy bol min 2 roky pouzivany, ale uplne mi staci. Beriem ho len na tu chatu, obcas do skoly, niekde inde snad ani nie.
Tiez by som prijal, keby vymysleli nejaku dlhotrvajucu bateriu. Ved kolko su teraz maximalne vydrze bateriek? 8 hodin?
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pri netbookoch dáš aj 12 hodín s rozšírenou batériou.