co JE a co NIE JE prejavom homosexuality

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

co JE a co NIE JE prejavom homosexuality

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Tema jasne dana, len pripomeniem, neobuvate sa do mna, ide o prejavy, kto im neveri, cosi nafotene nakamerovane mam, verejne sa tym nechvalim, vela veci nemohlo byt ani natocenych. Ci verite alebo nie, mne je to fuk je to tak ako pisem.
Chcem vase vyjadrenia, a vase postrehy nie len na moju problematiku ale vseobecne, co podla vas je v norme a co sa uz neda, nazory sa tu budu asi roznit lebo latentnych tu bude habadej ...

Rad by som vedel vase nazory co je uz prejavom ze je clovek teply a co sa berie ako sranda lebo mnohymi vecami si nie som isty. Vela ludi totiz to o sebe zaryto tvrdi ze tepli nie su ale robia veci na zamyslenie.

Chlupatení

Vyraz vymysleny na UNIZA. Nakemerovane priame chlupatenie nemam, pretoze mi bol vytrhnuty telefon z ruky. Mam len navrh na tieto "akty" od jedneho staleho clena na videu. Jedna sa o to ze co najchlpatejsi chlapec, vyzve druheho chlpateho aby si ukazali hrude, takze daju dole tricka, a nasledne jeden hladka hrud druhemu a chvali hrud, ked do toho ide hudba tak sa tymito hrudami o seba cuchaju co vydava taky zvlastny zvuk, ktoremu sme dali pomenovanie chlupatenie. Toto robia jednak na izbach a jednak aj na diskoteke pred vsetkymi, kde som to chcel zvecnit, bohuzial sa mi nepodarilo. Ked sa ku nim pripoji treti clen casto ho daju do pozicie "sendvic" a zuviaju si tanecek .... reku, podla mna teple dost, samozrejme ze akteri vykrikuju aki su tazki heterosexuali pravdou ale ostava ze s holkami ich nikto nevidel uz dobrych par rokov.

Chutky vseho druhu

--- natocene vo full HD, uvedomujem si vlastnu ucast, a viem potvrdit ze to bolo cisto pre dokazne materialy. Pripity spoluziak, vraj tazky heterosexual, ma zatlacil medzi skrinu a dvere, nasledne chcel bozkavat, a po odstrceni, prehlasil ze ma ide vyfajcit. za velavyznamnych pohladov ostatnych (rozumej, uvidime qwertakovi penis, wau .... chcem sa pozerat) mi rozopol nohavice a stiahol gate, do toho moje komentare ze nie som gay a sa mi nepostavi, potom sa chcel o cosi snazit ale nasledne sa len pokochal a bol nasilne odo mna odtiahnuty (chvalabohu) za mojho staleho kameroveho zaznamu jeho osoby. SAMOZREJME velke usilie zmazat mi video nasledujuci den, a OBROVSKE pohorsenie aka som ja svina ze som si to kameroval, to ze on po mne siel ako kura po zrne uz proste zberbu az tak nezaujimalo. HLAVNE JE vsetko ututlat.

SPRCHY NASE KAZDODENNE

registrujem kopec chlapcov ktori sa chodia sprchovat spolu, tych co behaju po chodbe nahi, plieskaju sa uterakom po zadku a so stoporenymi udmi vletia do sprchy povazujem automaticky za teplych. Tych co sa na tretom poschodi, PIATI mecovali pri otvorenom okne kde na nich pozerala so zaujmom fakulta PEDAS ( dufam ze nenabrali inspiraciu) ktora to potom vo velkom referovala, taktiez povazujem za buzny. Co mi ale neide do hlavy su vazeni sportovci a kulturisti.
Kulturisti vacsinou tazki namakanci, 45 kilo na jednorucky a robi z tym rozpazky, sa castokrat chodia sprchovat spolu aj traja alebo styria pod jednu sprchu, vyhovaraju sa na to ze keby sli po samom tak by dlho cakali, pravdou nadalej ostava ze hned vedla je sprcha dalsia, ked sa im to pripomenie hned vyletia ze na co narazam a co tym chcem povedat, do hrude sa bije kazdy aky je heterak, ale navzajom si cistia a mydlia chrbatiky a ukazuju svaly s tym ktory ich ma vo vode vacsie, lebo tam si mozu ukazat komplet nahe tela. Ja chodim do sprchy bud sam alebo s priatelkou, tiez si umyvame chrbatiky, ale moja priatelka je zena so vsetkym vsudy. U nich si nie som isty. DALSIA vec s holkami ich tiez nikto nikdy nevidel, a nazory ze zenu im netreba kamarati su lepsi a cinky ta nikdy nesklamu, si tiez myslim ze su na 25 rocnych ludi troska mimo.

--- sportovci. Mam okolo seba par ludi c osa venuju futbalu a hokeju, Castokrat sa ale dozvedam ze sa sprchuju spolu a co v tych sprchach robia. Ci chlapci "neblbnu" . Samozrejme ze vsetci prehlasia ze vssetko v ramci normy, noooo rozmyslam ze norma je asi u kazdeho ina. Co som poznal volejbalistov vzdy chodili do sprchy osobitne, alebo spolu ALE sprchy boli oddelene murmi aj zavesmi pre jednotlive sprchovacie kuty. Vsetci su jasni heterosexuali s holkou ich nikto nikdy nevidel, .....
Tito sportovci sa radi nahrnu pod jednu sprchu, jeden dokonca s mladsimi sportovcami a vzajomne sa obijaju penismi a curaju na seba v ramci velkej srandy. Ako u mna to vyzera na homo pissing party .... ale u nich vraj normalka. Plieskanie po zadku rukami alebo uterakmi je uplne normalne a vraj sa sem tam dakomu postavi ale ved sak to je normalne stat sa moze kazdemu a v teplej vode tiez.

Spanie spolu

Raz od casu ked je akcia, sa najdu zaryti odporcovia homosexualov spolu v jednej posteli, vacsinou riadne opiti, ale v mileneckych pozach a prituleni k sebe ako dlhorocny par. samozrejme rano normalne vstanu a tvaria sa akoby nic a vravia o zenach ale ked tak sedite pri PC a cumite ako sa k sebe tulia a jeden si normalne pritisne druheho k sebe a ten prituleny je este rad a doslova sa mu otrci telom ku vtakovi tak zacinam vazne pochybovat o tom ci by mala mne byt predana pistol . . .

POSILOVNA

Castokrat chodia v páre, vacsinou dvaja namakanci, alebo jeden namakany a druhy chudsi slabsi. Ten namakany mu potom robi akehosi ucitela a strazcu. Proti tomu nic nemam ale castokrat pri dopomoci je vidno ako sa z toho jednemu alebo druhemu postavi, vacsinou sa tito ludia nepozru za nejakou peknou slecnou, ja na nu cumim tak ze mi cinka spadne (chodim do posilovne SAM ) a co ma najviac zaraza druh ten pomoci, pri drepoch sa doslova jeden lepi na druheho a RAZ som chcel pomoct pri tlakoch na lavicke od kamosa (nikdy nemal frajerku jeho orientaciou si nie je nikto isty, bije sa do prs ale ze je cisty heterak ale s holkou nebol nikdy so ziadnou panic ako vysity, ... ) ktory rad nosi teplaky, a pod teplakmi nic. Reku ja som siel s cinkou dole (nejakych 80 kg nalozenych, teraz by som tolko len tak nedal, robim ine cviky) a on sa zohynal so mnou a reku pozeram a uz mu penis kolo nohy bije centimetre od mojho nosa ! reku tlacim ako blazon to hore podakoval som mu a nikdy viac. Stacilo mi. . . .

takze sa zamyslam, co je a co nie je uz prejavom homosexuality ? lebo dlhsiu dobu citim ze viacero ludi okolo mna asi nebude tak na baby ako sa zda.
phatres1994
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: co JE a co NIE JE prejavom homosexuality

Príspevok od používateľa phatres1994 »

vsetci su debily, len ja som bicykel...

Hrosici sa ti podarili, ale toto velmi nie. Co je buze**** na tom, ked po treningu ideme viacerí chalani do sprchy? Som chlap a nehanbim sa zato. Som si stopercentne isty, ze niesom gay, takze si to nemusim nijako dokazovat, tym ze nepojdem do sprchy s chalanmi, uz len z toho principu, ze oni su MOZNO gayovia a ja nie.
qwerty-xyz

vravim, prvi latentni, trafena hus zagagala, ..... dalsi ?
phatres1994
Star
Star

nebude problem v tom, ze sa len proste hanbis a vyhovaras sa na to, ze je to buze****?

//bavme sa o sprchach
qwerty-xyz

skor som asi tak nauceny, ze na hygienicke zariadenia chodim sam, je pravda ze niektori su nauceni aj srat vedla seba no neviem asi nepatrim do tejto kategorie, na ostatne prejavy co som rozpisal co vravis ?
phatres1994
Star
Star

neviem, moj zivot zatial nie je az taky bohaty na taketo situacia ako prezivas ty kazdy den napr to chlpatenie a tak, mozem sa vyjadrit len k sprcham a posilovni.
vratim sa k mojmu postu.... kto sa boji nech nechodi do lesa, ale radsej sa budem sprchovat s kamosmi naraz ako ist domov spoteny, najma v lete a nerobi mi to vazne problem, kedze som o svojej orientacii presvedceny a k tomu posilovaniu, tak ja som si v posilovni zatial pri sparingu nevsimol ziadne buze**** spravanie u nikoho, pri drepovani si neviem predstavit ako sa da inak pomoct ak nie osobnym kontaktom a k tomu, ze niektorí nepozeraju na dievcata, tak su mozno natolko zamilovaní, ze im to netreba :D alebo zaujaty cvicenim. Ked cvicim a mam nalozene, tak vtedy nemam ani ja cas sa obzerat.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz, mam pocit, ze tych homosexualov vyhladavas ;-)
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Tak to ma odrovnalo
Oni idu do posilky a pri benchi mu pomaha a qwerty pozera ci sa mu zvihol dekel :D
Qwerty a nie je nahodou prejav tvojej homosexuality chodit do posilky a cumiet na ehm ? :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

kedy máš vobec čas skumať takéto pi*****? ako k šatniam v posilke stáva sa že niektory tam pobehuju na adama dlhšie ako by bolo nutné čo mi tiež príde čudné ale tak aby som to riešil alebo zabýval sa tým asi nie :D a to chlpatenie či čo to je normálne na odbornu pomoc ked taketo niečo si natačaš :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

my chodime do sprchy tiez viaceri, ale vacsinou sa tam vykecavame (to viete, zeny tak chodia na hajzel) :lol: a ak je nalada, tak si aj spievame.. ale rozhodne nie pod jednu sprchu, maximalne si to tocime, kym sa jeden mydli, druhy sa umyva :D
sme homosexuali?
ostatne nepoznam a nezazivam.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

qwerty, ty si sa niekedy aj sprchoval v plavárni? Pokiaľ viem, vo veľkej väčšine prípadov sú sprchy vedľa seba, takže chlapi sa tam sprchujú holí a nepovažujem to vôbec za homosexuálne. Keby sa napr. po našom tréningu mal každý ísť sprchovať samostatne, tak by som čakal aspoň ďalšiu hodinu, kým sa dostanem na rad. Najúchylnejšia vec, ktorá sa u nás praktizuje, je len pissing, ktorý je ale robený v rámci srandy a nikoho to nevzrušuje, skôr vtedy všetci utekajú preč :D Žiadne plieskanie uterákmi a podobne...

No ale ostatné veci, ktoré si spomínal, na mňa už pôsobia veľmi priteplene a ak niekto niečo podobné robí pravidelne, tak by som si naňho už dával pozor. A to s tým natáčaním, keď ti nejaký kamoš chcel vyfajčiť vtáka...Really? :lol: To si si nechal v kľude stiahnuť nohavice len preto, aby si ho mohol natáčať? To znie tiež dosť podozrivo :sly:
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

My sme mali v triede troch futbalistov, ktori sa casto obliekali do ruzoveho (kosielky, velke opasky...) a casto si rozpravali prihody, ako si v sprchach po treningu svacali uterakmi alebo aj rukami po vtakoch a hrozne sa na tom bavili, ale pochybujem ze su gayi, skor iba taki trochu infantilni metrosexuali. Dnes je to take "in", ta prehnana metrosexualita a preto je stale tazsie odhalit skutocneho gaya.

Inac podla psychologov, ked niekto neustale oznacuje inych ludi za gayov, tak to s najvacsou pravdepodobnostou znamena, ze on sam je gay a takto sa snazi zistit sexualnu orientaciu toho druheho, podla jeho reakcie. Takze qwerty sa nam priznal, ze je gay.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vzdy je viac chore sa vyhybat sprcham ako ty, alebo cakat kym sa vsetci umyju a napochodovat tam sam, ako sa hromadne osprchovat po nejakom treningu - posilke. :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...qwerty, ja mám z teba dosť...zase si ma pobavil...sleduješ ľudské interakcie jastrabím okom a nič ti neujde a potom ako to tu krásne farbisto referuješ až ma hreje pri srdiečku (som heterosexuál)...mimochodom to čo opisuješ hraničí s homofíliou...čo sa spŕch týka, my chalani sme jednoducho prasce...tak ako sú baby tupé (ako som to nedávno napísal a do K som si vyslúžil rôznorodé reakcie), tak sú chalani jednoducho prasatá...prdnú si kde kade, grgnú si, poškriabu si gule, keď sa im zaryjú trenky do riti tak si ich vytiahnu atp...že sme prasce neznamená, že sa rochňáme vo vlastnej špine alebo v blatku...len sú nám isté veci "viac jedno"...takže ja som tiež na táboroch chodil s chalanmi do spŕch a neboli oddelené ničím, jednoducho pár spŕch vedľa seba...chalani ako že "nó a čo??"...keby toto mali baby tak "Čóóóó? Túúúú? Tu nie je súkromie a toto a hento mi vadí." Samozrejme niektoré veci, ktoré popisuješ SÚ divné. Nie je nič na tom, keď sa chalan pri sprchovaní vyští, ale nie na niekoho druhého bez toho aby to potom nemalo následky v podobe monokla atp...neposilujem často ale na škole sme to robili a tiež mi kamoš pomáhal a tiež mi isté veci vadili, ale videl som že sa to jednoducho inak nedá, tak som to neriešil...radšej som sa pozeral inde, ale určite som nezisťoval dĺžku, obvod alebo stav závory...

...na záver - oceňujem ako ďaleko si bol ochotný zájsť pre vedecké zámery, že si obetoval aj vlastnú dôstojnosť...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Inak to s tym natacanim opiteho kamarata, ktory sa ta snazi vykurit. Ta duchapritomnost a balansovanie na hrane s mobilom v ruke. :lol: Hotovy investigativny reporter
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

qwertak, co ty do psej riti robis na technike? preco nestudujes psychogiu, psychiatriu, alebo aspon sociologiu? zo svojich vyskumov by si mal aspon prachy ;)
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Boha jeho, ty uz co riesis :D ?. Idem do sprchy spolu s ostatnymi prave preto, ze mi to je uplne jedno.
Posilovna taktiez vedla.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

plavaren potvrdzujem ale ja mam takych spoluziakov na strednej co sa hladkaju ked sedia spolu a maju skoro z toho orgazmus a ano je to normalne vramci normy u nich dvoch qwerty ak by si zacal chytat a hladkat svojho kamosa za nohu-stehno a on to pochopi vramci srandy tak je to ok a ked je vam z toho smiesno je to dobre ale ked on na teba kukne ze ci si gay tak si moze o tebe nieco mysliet podla mna su to pervezne vtipy
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

qwerty-xyz napísal: Chlupatení
...
Toto je prejavom debility a nie homosexuality...
qwerty-xyz napísal: Chutky vseho druhu
...
Video or didn't happen.
qwerty-xyz napísal: SPRCHY NASE KAZDODENNE
...
Viac, ako 10 rokov som sportoval a po kazdom treningu, zapase sa slo sprchovat do spolocnych sprch. Ci uz to boli kabinky so zavesmi, bez zavesov, alebo iba sprchy vedla seba, nikdy sa mi nestalo, ani som nikdy nepocul o tom aby to niekto riesil. Proste sme sa osprchovali, poutierali, obliekli a sli. To, ze si tvoji pseudokamarati obchytavaju tela, penisy a neviem co vsetko nema nic spolocne s beznym sprchovanim...
qwerty-xyz napísal: Spanie spolu
...
Par krat sa stalo na chate, alebo na nejakej akcii, ze dvaja kamarati zaspali vedla seba. Spali. Normalne bez dotykov, bez nejako vzrusovania okolo toho, ze "fuj vy dvaja ste teply." To co opisujes ty hranici minimalne s bisexualitou.
qwerty-xyz napísal: POSILOVNA
...
Do posilovne nechodim, takze neviem. Ale to, ze ty sledujes ostatnym klady je na zvazenie ...

/ https://9gag.com/gag/6355989 :-D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Video! Video! Video!

Qwerty no, k tomu sa nedá nič iné napísať. Nekonečná studnica, maskot fóra.
Napísať odpoveď