Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Tak samozrejme. Je to moja banka, na ktorú sa spolieham. To mám akože jasať od radosti, že mi nevychádza v ústrety s niektorými službami? Navyše napr. VUB by mala preplácať a poslali ma doprdele.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no vsak ok, ale ked raz tu sluzbu neposkytuju tak neposkytuju..je to na hofno, tiez som sa informoval ked som mal rovnaky problem, ale nakoniec som to dal na priatelku, ktora ma ucet v Postovej banke a slo to.
btw vo VUB si mal ucet ked si sa tam pytal? alebo len si prisiel, ze by si to potreboval?
btw vo VUB si mal ucet ked si sa tam pytal? alebo len si prisiel, ze by si to potreboval?
Zrovna vo VUB s tým bola priateľka a nemali sme tam účet ani jeden. Takže tak. Nakoniec som to dokočíroval v UniCredit banke ale musel som založiť účet za 1€ - ktorý teraz po roku pôjdem zrušiť. Tam som inak dostal informáciu, že by to mali robiť všetky banky.
Ale ako všetci vieme ony si to rady vysvetľujú po svojom. Nedávno tuším Markíza skúšala vymeniť poškodenú bankovku a väčšina bánk ju poslala do dža...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže úžasná akcia 25+25 nevydržala takmer ani 3 dni, nieto ešte 3 mesiace a dnes o polnoci bude pozastavená.
Poliaci podcenili hrabivosť slovenského národa
Ale ako všetci vieme ony si to rady vysvetľujú po svojom. Nedávno tuším Markíza skúšala vymeniť poškodenú bankovku a väčšina bánk ju poslala do dža...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže úžasná akcia 25+25 nevydržala takmer ani 3 dni, nieto ešte 3 mesiace a dnes o polnoci bude pozastavená.
Poliaci podcenili hrabivosť slovenského národa
Keď mi dnes priniesol kuriér papiere od účtu a prakticky som si danú vec zajednal v čase, keď bol bonus ešte 25€, tak mi tých 25€ dajú na účet alebo mi dajú len tých znížených 15€? Prípadne sa môže stať, že mi tam aj nedajú vôbec nič? 
-
guess.whoo
Redeemer
daju ti len 15e. a dnes o polnoci akcia konciiiii
Mať 15 pív len tak na konto mbank, lepšie ako drôtom do oka. Potom si na nich spomeniem. 
Nie, daju ti 25€ ak si poslal ziadost v case kedy boli povidne podmienky (odmena 25€).. Tiez som tak registrovany, cakam na kuriera 
Máte už kartu s možnosťou bezkontaktnej platby payWave z mBanku? Včera mi došla a dnes som to prvýkrát vyskúšal okolo 17h v Lidli.. zarazilo ma, že teta len priložila kartu, píplo to a hneď vyšiel bloček. Avšak na mobil mi neprišla žiadna smska o uskutočnenej platbe. Keď platím bežne cez PIN, stále mi dôjde smska v tom istom okamihu ako z terminálu začne vychádzať bloček. No a teraz pozerám v internetbankingu, táto platba nie je nikde zaznamenaná, dokonca ani v rezerváciach na karte. Je to normálne? Kedy mi to stiahnu z účtu? To naozaj nefungujú notifikácie na tieto platby?
-
theBliZZard
Star
Neviem, ako v mBank, ale v slsp mi taktiez nechodia sms na mobil a z uctu sa to stahuje neskor .. takze asi to budu mat rovnake.
Tak to je riadna chu****!!! Pozerám aj fórum mBank... je to tak, platba mi bude zúčtovaná možno aj po troch dňoch. Čiže ak mi niekto bezkontaktne zneužije kartu, dozviem sa to až o tri dni!!! Mám sto chutí ju vrátiť a objednať si opäť len klasickú VISU.....
-
theBliZZard
Star
Prave preto je mozne bezkontaktne platit "len" do 20eur.
-
guess.whoo
Redeemer
a tri platby denne tusim..aspon tak to ma tatraB
Hej, tiez pouzivam PayWare. Super a rychla vec, len ma trochu stve, ze vacsina predajcov nenecha zakaznika, aby tu kartu prilozil sam, obmedzili by sa moznosti zneuzitia. K tym trom dnom ktore moze trvat zuctovanie. Ja to chapem tak, ze PayWare je vlastne offline platba, cize ty len prilozis kartu, predajca si o nej ulozi info a zarezervuje si tych niekolko eur a nasledne sa v den, ked si oni robia uzavierku tebe tie peniaze aj realne strhnu.
no ja si kartu vzdy prikladam sam, ked platim bezkontaktne tak ju z ruky proste nedam, a na zaciatku ma tiez zarazilo ze nechodia sms, no bohuzial s tym asi nic nespravime, no obcas sa stane ze mi sms pride hned v obchode, mam ale slsp
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a neda sa ta sluzba deaktivovat cez IB?
No pekne, čiže nálezca môže urobiť 3 platby za 20€ denne.. nedajbože to urobí tri dni za sebou, čiže môžem prísť o 180€, kým sa to dozviem. A tiež je to blbé, že neviem okamžitý disponibilný zostatok na účte. Zvyčajne na tomto účte mávam iba pár €... a keď sa mi začínajú míňať, doložím tam z emaxu (robím si manuálny autopilot). Takto to nemusím ustriehnuť, na účte budem mať 20€, čo si myslím, že na bežné platby v obchode mi bude stačiť.. a zrazu mi banka po troch dňoch strhne za dve bezkontaktné platby 2x15€, na ktoré som zabudol..... a hneď budem v mínuse! Budem si odkladať bločky, aby som si to vedel kontrolovať.
Asi som paranoidný, ale už som raz prišiel vďaka zneužitiu karty o 1600€, preto chcem mať prehľad o každej svojej platbe - a kvôli tomu si platím aj SMS notifikácie! No uvidíme časom, ako sa to vyvinie... prinajhoršom si opäť objednám bežnú kartu.
Asi som paranoidný, ale už som raz prišiel vďaka zneužitiu karty o 1600€, preto chcem mať prehľad o každej svojej platbe - a kvôli tomu si platím aj SMS notifikácie! No uvidíme časom, ako sa to vyvinie... prinajhoršom si opäť objednám bežnú kartu.
Ja si myslím že každý človek si všimne, že mu chýba karta skôr ako po troch dňoch. Navyše, limit bez PINu sa dá kedykoľvek znížiť na 15, 10, 5, kľudne aj na 3 eurá/platba ak budeš bez PINu platiť len cigarety.brm napísal:No pekne, čiže nálezca môže urobiť 3 platby za 20€ denne.. nedajbože to urobí tri dni za sebou, čiže môžem prísť o 180€, kým sa to dozviem. A tiež je to blbé, že neviem okamžitý disponibilný zostatok na účte. Zvyčajne na tomto účte mávam iba pár €... a keď sa mi začínajú míňať, doložím tam z emaxu (robím si manuálny autopilot). Takto to nemusím ustriehnuť, na účte budem mať 20€, čo si myslím, že na bežné platby v obchode mi bude stačiť.. a zrazu mi banka po troch dňoch strhne za dve bezkontaktné platby 2x15€, na ktoré som zabudol..... a hneď budem v mínuse! Budem si odkladať bločky, aby som si to vedel kontrolovať.
melonSVK.. možno v inej banke sa to bude dať, ale v mBanku toto nastavenie akosi nikde nevidím. Na karte môžem nastaviť iba tieto limity:
Platby kartou (POS)
MO/TO platby
Platby na Internete
Výbery v bankomatoch
Výbery na pobočkách
A inak neviem ako vy, ale ja kontrolujem kartu iba vtedy, keď idem platiť.. čiže ak tri dni nebudem používať kartu, neprídem na to.
Platby kartou (POS)
MO/TO platby
Platby na Internete
Výbery v bankomatoch
Výbery na pobočkách
A inak neviem ako vy, ale ja kontrolujem kartu iba vtedy, keď idem platiť.. čiže ak tri dni nebudem používať kartu, neprídem na to.
Pri podpise zmluvy som sa týpka na to pýtal, vraj zmena limitu nie je problém a dá sa to. Ešte som to nepozeral kde a ako, skús im napísať mail, oni ti lepšie poradia. 
// kartu mám vždy v peňaženke, keď mi zmizne peňaženka tak si to všimnem rádovo v priebehu minút, max. hodín
// kartu mám vždy v peňaženke, keď mi zmizne peňaženka tak si to všimnem rádovo v priebehu minút, max. hodín
-
t0m4s3
Admin
Tak ked si taky paranoidny, tak si celu tu sluzbu zablokuj. Ako by si si predstavoval zabezpecenie takejto sluzby? Pokial by si mal okamzitu SMS, tak by si sa akurat okamzite dozvedel, ze ti zmizlo 3x20E. S kartou som na tom presne ako pise melon, ty nosis karty pohadzane v kabate/bunde/nohaviciach?brm napísal:melonSVK.. možno v inej banke sa to bude dať, ale v mBanku toto nastavenie akosi nikde nevidím. Na karte môžem nastaviť iba tieto limity:
Platby kartou (POS)
MO/TO platby
Platby na Internete
Výbery v bankomatoch
Výbery na pobočkách