xadman - hej
begbee ma namysli zrejme pixely, inak v dnesnej dobe je 640/1024px dost malo a napr. tema http://www.hojko.com/nase-plochy-t18473.html strati zmysel
najlepsie by bolo keby mozem dat velke obrazky do [spoileru] ale to sa neda lebo [img] nie je podporovany
// inak väčšie obrazky sa automaticky zmensuju takze nevidim v tom zmysel
Pridal som inzerát na predaj Portal 2. Inzerát mám samozrejme zmazaný. Tak som si znova prečítal pravidlá a nevidím problém, keďže:
1. Nepredávam Steam účet
2. Nepredávam licenčný ani produktový kľúč
Predávam hru, ktorá sa dá preniesť na iný účet, pridať do konkrétneho konta a hrať.
Ak som náhodou porušil iné pravidlo, tak sa ospravedlňujem.
Mne skor vadi, ze uz teraz nevidno meno admina/moda ktory uzavrel report, ako to bolo kedysi ale napise ''V prípade
ďalších otázok sa obráťte na správcov fóra.'' Cize sa v pripade potreby neda obratit na toho konkretneho admina/moda ktory to uzavrel.
Silmer napísal:Cize sa v pripade potreby neda obratit na toho konkretneho admina/moda ktory to uzavrel.
V pripade akom napriklad ? mod to proste uzavrie a urobi kroky,ktore su potrebne.
Su uzivatelia ktorí reportuju prispevky spravne za co sme vdacní,no su aj takí,ktorí nahlasuju absolutne blbosti a prave títo Ti budu vypisovat preco,ako,naco, zaco.
uplink napísal:skús sa zamyslieť nad tým prečo, ak Ti to rozum dovoľuje
skus porozmyslat, preco musel byt tvoj 'vtipny' post reportnuty az 3x, aby konecne zmizol
podotykam, ze prve 2 reporty si zavrel imho ty, mozme spatne dohladat v administracii fora, co ty na to?
zmysel pre humor je individuálna a subjektívna záležitosť. Uplink má svojský humor, čo tu každý vieme. Ale nie len on. V tých vtipoch je plno akože "vtipov" ktoré mi neprídu ani trošičku vtipné, ktoré sú obrázok s bielym pozadím a textom a podobne. To prečo nereportujete, veď to je tiež textový vtip a nemá to v obrázkových čo robiť. Tým chcem povedať že niekto to môže považovať za vtipné, niekto nie. Ak to ty za vtipné nepovažuješ, reportneš to, a report sa zamietne, tak máš rešpektovať rozhodnutie vedenie. Bez ohľadu na to či si to uplink zmazal sám, alebo nie.
A vôbec, stalo sa niečo vážne? V nejakej diskusii kde si kikiríka svoje a ak mu to niekto reportne tak report zmaže to beriem, ale vo vtipoch? Skutočne na tom tak záleží?