Euro Truck Simulator 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Papes38
Expert
Expert

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od používateľa Papes38 »

ale preco by som to vyskusat nemal ? zatoze neviem najst nic funkcne jeden som nasiel ktory nesiel viacerim ludom a tak sa pitam ci nemate volaky overeny tutorial ktory vam funguje
Scorpion90
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

rufus59 napísal:Jedine ak tužíš po takom snehu tak jedine tento mod :

Download : http://www.ets-2.com/winter-mod/
dik, ale nie je to pouzitelne. Nechcem aby bol sneh v celej hre, ale len na urcitych uzemiach, ako napr. v 18 WoS, kde na severe Canady si siel cez zasnezenu krajinu a v Mexiku si siel cez pust. Preto mi Skandinavia dost chyba.
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Papes najdi si template pusti photoshop a hraj sa :) tu sú neexistujúce tutorialy :

Keď nevieš urobiť standalone skin tak si rozbal hru a uprav už existujúci :) to je všetko
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Scorpion90 napísal:
dik, ale nie je to pouzitelne. Nechcem aby bol sneh v celej hre, ale len na urcitych uzemiach, ako napr. v 18 WoS, kde na severe Canady si siel cez zasnezenu krajinu a v Mexiku si siel cez pust. Preto mi Skandinavia dost chyba.

Toto pochybujem, ze sa da spravit, kedze tych skinov, ci textur na cestu je tam par tym, ze sa prerobia tak sa zmeni cela mapa. Dali by sa tam pridat zasnezene textury ciest, ale bolo by treba celu oblast rucne pomenit, co by trvalo pekne dlho.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mozem odporucit snow mod v3, ak chce niekto vyskusat nieco nove, su tam zaveje, kalamity, snezenie, zvuky v kabine, smyklava vozovka - uz nikdy viac nebudete obiehat v zakrute, to vam garantujem :D hra dostane novy naboj
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Od zajtra bude ETS 2 na steame a bude mozne pridat si hru aj s pouzitim doteraz zakupenych klucov:
http://blog.scssoft.com/2013/01/steam-tomorrow.html

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 14:38)
A zrejme sa mi podarilo definitivne vyriesit problem mini lagov. Stiahol som si program RAMdisk: http://memory.dataram.com/products-and- ... re/ramdisk
S jeho pomocou je mozne vytvorit v RAMke virtualny disk, takze stacilo urobit 2 GB particiu (free verzia podporuje az 4 GB), nakopirovat tam ETS 2 a spustit. Hral som to takto asi pol hodiny a nepostrhol som ziadne seknutie ani pri vstupe do mesta alebo pri rychlej jazde po dialnici.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Diki za tip. Toto skusim. :-)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Včera som si opäť po dlhšej dobe spustil ETS2... opäť som dostal lukratívnu zákazku za 100tis. €... nuž a za Doverom tesne pred odbočkou na vlak popod Lamanš som nezvládol zákrutu a v rýchlosti 100+ som vrazil do protiidúceho kamióna. Môj kamión poškodený na 99% a náklad na 30%.... Asi si začnem ukladať hru každých 100km...

:D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hra sa uklada sama kazdych 10 minut, staci v NACITAT HRU dole zaskrtnut zobrazit tie systemove sejvy ci ako sa to vola
brm
Darca
Darca

To som nevedel, pozriem sa na to, až prídem domov... tá nehoda mi totiž dosť pokazila chuť na hranie, tak som to hneď vypol... :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

pred a po zaskrtnuti
ja si dost casto ukladam hru aj sam, preto tam nemam taky velky casovy rozdiel medzi mojim a automatickym sejvom
ked si vypol hru, posledny automaticky sejv s poziciou sa ti prepisal na poziciu po nehode, cize musis zapnut, ten v poradi druhy, ako nasleduju casovo, chapes? :P
Prílohy
ets2_00084.png
ets2_00085.png
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Vau, tak to som nevedel... ani som tam nevidel tu monzost ukazat automaticke savy...
brm
Darca
Darca

Rozdiel medzi automatickým savom a savom s mojou nehodou bol 24 herných minút.... takže som nemusel tak veľa opakovať... :D
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

mam taku otazku hra je super ale dost ma zaujima preco na vacsine screenov z hry je volant vpravo ? To sa da nejak prepinat alebo ako ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

v servise si mozes kupit UK interier
brm
Darca
Darca

inak, ak Vás zásielka zavedie do Anglicka... prehadzujete si interiér alebo na to kašlete? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jasne ze na to kaslem :) Je tam vela dialnic a na nich to skoro vobec nevadi, na normalnych dvojprudovkach to vadi iba pri predbiehani ked pred vami ide kamion, inak pohoda. Minule som tak v Anglicku najazdil asi 2000 km kym som sa opat vybral na kontinent :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

a navyse to dost vela stoji :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Do Anglicka ani nechodím. Interiér s volantom na pravej strane som ešte neskúšal a zrejme ani nevyskúšam. Inač zopár km som po Anglicku spravil. Ale iba tam dole na juhu.
brm
Darca
Darca

Ani ja nemením, ale akurát včera som opäť po neviem koľký krát šiel do Aberdeenu.... no a tam sú väčšinou okresky.... a už ma sralo to predbiehanie kamiónov, už som rozmýšľal, že aké by bolo mať volant na druhej strane.

A včera som si konečne vyskúšal aj riadenie myškou.... šlo to celkom pekne, ale v kritických situáciách som nevedel narýchlo správne zareagovať... a furt som skončil na zvodidlách....... musím potrénovať.

:)
Napísať odpoveď