Uvodom pripominam, ze som lama na web stranky.
Viem ako chcem aby fungovali, neviem, ako to zabezpecit.
Povedzme, ze chcem nasledovne:
Jednoduchy design stranky (grafika podla mojho priania)
ustredným motivom bude jeden obrazok pod ktorym bude kratky pokec a nejake informacie, ktore budu spolupracovat s udajmi z databazy
tento obrazok presmeruje uzivatela na nejaku dalsiu samostatnu podstranku na ktorej zacne nejaky standartny proces ako na mnozstve inych stranok (napr. registracia, nakup, apod. - to su predpokladam nejake zauzivane formaty, kedze ich maju vsetky stranky principialne jednotne)
vratime sa ale na hlavnu stranku -> pod tymto obrazkom budu este napr. 3 obrazky - evidentne neaktivne (nesmeruju na ziadnu dalsiu akciu).
A teraz to hlavne - po urcitom definovanom case, alebo splneni ineho parametra sa z neaktivneho obrazku stane aktivny a nahradi ten, ktory bol pred splnenim podmienky aktivny, ktory sa presunie niekam do archivu (nieje podstatne)
Takto by to malo fungovat z nejakej predom naplnenej databazy automaticky. Teda vzdy po splneni podmienky sa aktivuje novy obrazok, posunie sa hore a do najnizsieho "uvolneneho" pola sa automaticky nacita novy so vsetkymi parametrami, udajmi, prepojeniami.
Ostatné oblasti tejto stranky uz budu zalezitostou standartnou.
Takze v skratke by som to prirovnal k nejakej "galerii" ktora na stranke bezi, ale na dalsi obrazok sa dostane nie casom, alebo kliknutim, ale splnenim nejakej podmienky.
Aka platforma je pre toto vhodna ? Existuje nieco taketo vo forme sablony, ktoru si mozem po nejakej uprave profikom spravovat sam defakto iba naplnanim nejakej danej databazy udajmi ? Bez nejakych hlbokych znalosti programovania - rovnako, ako napr. e-shop, ktory dneska zvladne spravovat kde-kto ?
Napisane kostrbato, ale dufam, ze pochopitelne.
Díky za dalsie otazky, aj ked radsej budem hned za odpovede