USA - Work and Travel
Re: USA Work and Travel 2012
Zdravím, mám jednu otázku ohľadom cestovania v USA. Chystáme sa s kamošom vypožičať auto a trocha pocestovať po západnom pobreží ako Grand Canyon, Las Vegas, LA, SF, San Diego.. preto sa chcem opýtať hlavne ohľadom prenájmu auta. Je lepšie booknuť auto dopredu, alebo priamo na mieste na letisku v LA? bojíme sa toho, že keď si dopredu zabookujeme auto, dostaneme nejaký riadny žráč ako keby tam prídeme osobne a popýtame sa aké autá majú dostupné. Mali by sme záujem o SUV alebo o minivan.. Ďakujem
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: USA Work and Travel 2012
URCITE dopredu
usetris nasobky ceny aku by si dostal na mieste...
priznam sa ze nechapem tomu ze dopredu booknute = auto s velkou spotrebou... uz len preto ze u nich ma 90% velku spotrebu a ked pises ze chces SUV alebo minivan tak tam to bude duplom
Funguje to tak, ze ty si zabookujes len triedu auta, vacsinou maju vymenovane priklady ake modely to su, niekedy tam je aj priemerna spotreba, ale az na mieste sa dozvies aky konkretny model to je, ak maju viacero modelov tak si mozes vybrat (maju potom este specialne sluzby styl "vyber si auto z tohto radu" ale to je komplikovane, nemaju to vseci, takze s tym ta teraz zatazovat nebudem)
priznam sa ze nechapem tomu ze dopredu booknute = auto s velkou spotrebou... uz len preto ze u nich ma 90% velku spotrebu a ked pises ze chces SUV alebo minivan tak tam to bude duplom
Funguje to tak, ze ty si zabookujes len triedu auta, vacsinou maju vymenovane priklady ake modely to su, niekedy tam je aj priemerna spotreba, ale az na mieste sa dozvies aky konkretny model to je, ak maju viacero modelov tak si mozes vybrat (maju potom este specialne sluzby styl "vyber si auto z tohto radu" ale to je komplikovane, nemaju to vseci, takze s tym ta teraz zatazovat nebudem)
Re: USA Work and Travel 2012-2013
Zdravim, nechysta sa niekto do USA s agenturou career international sezona 2013??? Konkretne zapadne pobrezie ? Ja mam zaujem,uz je to v stadiu vybavovania, tak ak sa chce niekto pridat napiste postu 
ahojte, ja som sa programu work and travel zucastnila leto 2012 a absolutne to nelutujem, naozaj podpurujem vsetkych vas, ktori o leto stravene v USA mate zaujem, je to fantasticka skusenost a aj ked to nebolo vzdy lahke, urcite to stalo za to,, je pravda, ze si to zo zaciatku vyzaduje dost financii, ale tie, pokial riadne pracujete a mate dva joby, sa vam urcite vratia,,, ja som mala dve roboty, obe za minimalnu mzdu, stravovala som sa sama, ubytko som si taktiez hradila sama a zarobila som si na plny kufor novych handiet, tyzden cestovania a este som si aj velmi slusnu ciastku penazi prisla domov, cize naozaj, da sa to vsetko vykryt.. ak by ste mali nejake otazky, pokojne mi mozete napisat na [email protected] .... 
ahoj ludia...kto sa chysta na job fair do prahy?
nikto?????
nikto?????
toto leto pojdem urcite na WAT alebo camp USA. kazdopadne planujem potom cestovat kolko bude moct
ak by sa chcel niekto pridat tak ma kontaktujte
a ludia, prosim neobuvajte sa tu do druhych, kazdy tam nejde za tym istym ucelom
na tieto programy sa nechodi zarabat vo velkom, skor ide o tu skusenost
ked si chcete priniest balik penazi tak chodte na Alijasku sekat ryby
ak by sa chcel niekto pridat tak ma kontaktujte
a ludia, prosim neobuvajte sa tu do druhych, kazdy tam nejde za tym istym ucelom
na tieto programy sa nechodi zarabat vo velkom, skor ide o tu skusenost
ked si chcete priniest balik penazi tak chodte na Alijasku sekat ryby
Zdravim,
v lete 2013 by som chcel ist do USA pracovat ako plavcik,vybral som si agenturu INJOY agency,mate nejake skusenosti s agenturou? alebo aj s pracou plavcika? samozrejme po praci by som chcel ist aj cestovat.zarobim si dostatocne mnozstvo penazi aby som nieco precestoval a vratili sa mi naklady aspon z polovice??
v lete 2013 by som chcel ist do USA pracovat ako plavcik,vybral som si agenturu INJOY agency,mate nejake skusenosti s agenturou? alebo aj s pracou plavcika? samozrejme po praci by som chcel ist aj cestovat.zarobim si dostatocne mnozstvo penazi aby som nieco precestoval a vratili sa mi naklady aspon z polovice??
Bol niekto v juznej karoline v Myrtle Beach? ako sa vam tam pacilo?
Koľko ste cestovali? (dní/týždňov) a koľko vás to stálo? Musím si vybrať dátum príletu a netuším koľko budem môcť cestovať s $1100. Viete poradiť?
teraz je to tak ze musis byt na SVK minimalne 1den pred zacatim skoly
lenže ja tam končím 19.8. a škola mi začína až za mesiac. Preto by som chcel vedieť čo sa dá stihnúť za tých $1100
-
dejna fostrova
Novice
cawte, ja sa toto leto tiez chystam do USA. zatial som si vybrala agenturu ccusa. este mam ale moznost ist robit au-pair jednej rodine (slovenka, american) pre dve male deti. Tak mam teraz dilemu, ze co skor. Z toho, co som tu citala, som sa akosi nedozvedela, ci sa vam naklady na W&T vratili aj ked ste cestovali. Ja by som si musela vziat studentsku pozicku, ale zase pride mi onicom cely cas tam zgrlosit a nic nevidiet, len aby som si doniesla domov prachy... Kto sa este chysta toto leto a kam??
caves, ja sa chystam do USA s agenturou Career International...a robotu som si vybral v Juznej karoline,konkretne Myrtle beach... ja pocitam s tym ze naklady sa mi urcite nevratia... ale dufam ze to co si zarobim mi postaci na ubytovanie stravu a cestovanie. A idem tam prvy krat tak som si zaplatil ten full service 
Ahojte, ak chcete ist pracovat ako plavcik v USA, pozrite si www.jobinusa.sk, pohovor priamo s americkym zamestnavatelom je 23.2.2013 v Banskej Bystrici.
-
dejna fostrova
Novice
a na to, aby som mohla robit plavcicku nemusim mat uz tu urobeny nejaky kurz??? da sa to aj priamo v amerike dorobit??
musis mat kurz plavcika (americkeho - American Red Cross), ktory sa robi na SVK
-
Windowlicker
Amateur
Zdravim,trosku mimo temu ale nechcel som zakladat zbytocne novu.Na jar by som rad navstivil usa .Vsimol som si ze je viacej slovenskych cestoviek ktore ponukaju dovolenky avsak rad by som vedel ci je moznost si zabookovat let na dany datum sam a taktiez aj hotel.Ale vobec netusim ako je to s vizami a na ako dlho je mozne byt v us. za odpoved vopred dakujem 
Ak ides do US ako turista, nepotrebujes viza, ale ESTA (viac info tu: http://slovak.slovakia.usembassy.gov/be ... _esta.html). Platnost je 90 dni.