Polo-X napísal:to mas proste tak ako ked sa clovek narodi flegmatikom, sanguinikom, melancholikom alebo cholerikom...
mozes sa snazit okresat danu povahovu crtu a ciastocne ju aj zmenit ci menit, ale vo svojej podstate stale budes to cim si, a aj ta zmena bude nasilu pretoze nebude prirodzena a tym padom nebude mat dany ucinok...
bud sam sebou, podla mna je to ta najlepsia cesta, ak nerozdavas energiu musis sa s tym zmierit a ak nie tak dalej chod hlavou proti muru, ak ta hlava nerozboli

podla mna clovek takto nenarodi, ale clovek sa takto vyvija...
cize ty tvrdis ze ked je dakto napr. agresor - tak nieje sanca aby svoje spravanie zmenil a vo vnutri bude vzdy agresor, a on sa musi s tym zmierit a to ze casto "vybuchne"
uz nezmeni ?
javatar napísal:Prvy krok som ti uz napisal. Az nasledne budes moct skumat co na teba ako posobi. Napr. ja ked sa potrebujem nabit energiou tak jednoznacne metal. Na teba bude fungovat nieco ine. Pravdepodobne bude treba od zakladu zmenit jedalnicek. Ale bez prijatia sa nedokazes nic...
prijat sa? - skus mi viac napisat, co podla teba znamena prijat sa.
jedalnicek ? ja papam vsetko co pride pod ruky... to som nepochopil...
dobre cize ked mas "blby tyzden" tak zacnes nonstop chodit so sluchadlami vsade a pocuvas metal a potom to ide?
cize ked ta stretnem "nabiteho" tak viem ze mi tu energiu odovzdas? - mne nejde o to ako ju nabrat, skor asi o to ako ju podat spravne dalej, mozno som sa prvy krat zle vyjadril.