Ako byť energický? - vaše tipy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Ako byť energický? - vaše tipy

Príspevok od používateľa Forsaken »

včera poobede som stretol dievča - milé, veselé, ani sa usmiať nemusela a šlo z nej toľko energie, že po 5min s ňou som ostal celý deň nadmerne veselý :)

Chvíľu sme kecali a potom sa rozišli pracovne.

Veľmi dobre sa s takýmito ľudmi pracuje a komunikuje. Ide z nich čistá pozitívna energia, ktorá vás nabíja viac ako RedBull ako káva.

Poznáte nejaké grify ako sa sám stať takýmto energickým (neviem či je to správny výraz) človekom ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako byť energický? - vaše tipy

Príspevok od používateľa uplink »

Musíš zmeniť celú životosprávu a hlavne postoj ku svetu. A hlavne potrebuješ gigantickú dávku ignorácie, aby si to dokázal. Inými slovami ak máš kví kvé aspoň 120+ a zdravý rozum a si typ melancholik a flegmatik, tak to nedokážeš nikdy. Tak isto Ťa k tomu musí predurčovať psychoprofil a iné drobnosti, momentálne nemenované. Jednoducho ak taký nie si, tak mimo nejakých ťažkých meditácií a vymývaní mozgu Ti nič nepomôže :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zacni sa usmievat a nepozastavuj sa nad vecami, ktore uz neovplyvnis. A mysli pozitivne ;)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

jej sa nemôžeš spýtať narovinu?
"počuj, pri našom rozhovore som mal z teba veľmi dobrý pocit, taká dobrá energia z teba išla...nevieš čím to je? robíš niečo inak ako bežný človek?"
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Na co mu odpovie "ano robim, nepytam sa blbiny " :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

uplink napísal:Jednoducho ak taký nie si, tak mimo nejakých ťažkých meditácií a vymývaní mozgu Ti nič nepomôže :)
Nepodcenuj drogy ;)
Forsaken
King
King

uplink napísal:Musíš zmeniť celú životosprávu a hlavne postoj ku svetu. A hlavne potrebuješ gigantickú dávku ignorácie, aby si to dokázal. Inými slovami ak máš kví kvé aspoň 120+ a zdravý rozum a si typ melancholik a flegmatik, tak to nedokážeš nikdy. Tak isto Ťa k tomu musí predurčovať psychoprofil a iné drobnosti, momentálne nemenované. Jednoducho ak taký nie si, tak mimo nejakých ťažkých meditácií a vymývaní mozgu Ti nič nepomôže :)
vravi sa ze "byt sam sebou" a potom sa vravi ze "zivot je zmena" - ja som realista, netvarim sa ze veci su inak ako su, ale na druhej strane sa nad nimi ani velmi nepozastavujem, ani nad nimi neplacem ani ma tak veci netesia, preto ze viem ako to je.

ignorovat sa da vsetko - len neviem ci potom zacnem sirit pozitivnu energiu...
energy00 napísal:Zacni sa usmievat a nepozastavuj sa nad vecami, ktore uz neovplyvnis. A mysli pozitivne ;)
usmievat sa mozem, ale bude to nasilu, ja som taka pijavica a energiu beriem od druhych - potom to uz je v poriadku ale chcel by som to zmenit.
A nad vecami sa moc nepozastavujem nejako nadmerne.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

KoCi napísal:Na co mu odpovie "ano robim, nepytam sa blbiny " :)
nie, tak odpovie skôr niekto, kto si myslí, že je majster sveta a padol učený z neba :smt006
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak sa chces zmenit tak sa najskor musis bez vyhrad prijat... paradox ale inak to nejde...
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Prijať sám seba je najlepšia cesta ako sa stať osvieteným...píše sa v múdrych knihách. To však dokáže len málokto.
Píšeš, že energiu berieš od druhých, tým pádom si opak tých, ktorými by si sa chcel stať. Ak je toto tvoja podstata tak sa s tým zmier. Nech rozdávajú tí, ktorí sa o to nemusia snažiť, lebo je to v ich osobnosti.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ludia sa nemenia, len vekom a okolnostami sa kompletuje ich povaha. Jedine sa moze inak zacat spravat a nahovarat si nieco nove do hlavy, co ho bude robit spokojnejsim. Inak ked to nemas raz v krvy, tak tazko sa tak "nakopuje"..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Soviet - ale s povahou sa da pracovat. Zaklad samozrejme treba respektovat ale pri dobrom sebapoznani dokaze clovek so sebou velke veci.
Forsaken
King
King

PhYs0c napísal:jej sa nemôžeš spýtať narovinu?
"počuj, pri našom rozhovore som mal z teba veľmi dobrý pocit, taká dobrá energia z teba išla...nevieš čím to je? robíš niečo inak ako bežný človek?"
myslim ze je to dost "blba" otazka na niekoho koho skoro nepoznam.
javatar napísal:Ak sa chces zmenit tak sa najskor musis bez vyhrad prijat... paradox ale inak to nejde...
viem aky som, vzhadom na to, sa chcem zmenit.

ja sa skor pytam ako na to, ako sa zmenit, resp. ako zacat, co robite vy pre to a pod.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Forsaken napísal:viem aky som, vzhadom na to, sa chcem zmenit.
To nie je o "vedeni aky si". To je o prijati. Dokonaly nebudes nikdy. Najskor sa musis prijat. Znie to fakt divne a aj ja mam s tym velky problem. Ale ina cesta skratka nie je. Maj rad svoje "ja" (aj ked s chybami) a potom ho budes moct zlepsovat. Nieco co nenavidis zlepsit jednoducho nedokazes...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Forsaken napísal:myslim ze je to dost "blba" otazka na niekoho koho skoro nepoznam.
...a toto je tvoj problém...riešiš čo je trápne, čo sa nemá atď...jednoducho to sprav...chceš to vedieť? Opýtaj sa... :smt006
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

zazil som to, mal som taku frajerku... a imho taky sa proste musis narodit, to ide zo samej podstaty toho cloveka, to nedosiahnes nejakymi grifmi alebo trikmi...
Forsaken
King
King

Grim napísal:
...a toto je tvoj problém...riešiš čo je trápne, čo sa nemá atď...jednoducho to sprav...chceš to vedieť? Opýtaj sa... :smt006
co ak som si cely pribeh zo slecnou vymyslel? nemozes mi toto napisat, skus mi radsej odpovedat na otazku ako sa stat energickym clovekom.

a odpovede typu "neda sa" ma velmi netesia teda ale berem ich.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

to mas proste tak ako ked sa clovek narodi flegmatikom, sanguinikom, melancholikom alebo cholerikom...

mozes sa snazit okresat danu povahovu crtu a ciastocne ju aj zmenit ci menit, ale vo svojej podstate stale budes to cim si, a aj ta zmena bude nasilu pretoze nebude prirodzena a tym padom nebude mat dany ucinok...

bud sam sebou, podla mna je to ta najlepsia cesta, ak nerozdavas energiu musis sa s tym zmierit a ak nie tak dalej chod hlavou proti muru, ak ta hlava nerozboli 8)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Forsaken napísal:... skus mi radsej odpovedat na otazku ako sa stat energickym clovekom...
Prvy krok som ti uz napisal. Az nasledne budes moct skumat co na teba ako posobi. Napr. ja ked sa potrebujem nabit energiou tak jednoznacne metal. Na teba bude fungovat nieco ine. Pravdepodobne bude treba od zakladu zmenit jedalnicek. Ale bez prijatia sa nedokazes nic...
Forsaken
King
King

Polo-X napísal:to mas proste tak ako ked sa clovek narodi flegmatikom, sanguinikom, melancholikom alebo cholerikom...

mozes sa snazit okresat danu povahovu crtu a ciastocne ju aj zmenit ci menit, ale vo svojej podstate stale budes to cim si, a aj ta zmena bude nasilu pretoze nebude prirodzena a tym padom nebude mat dany ucinok...

bud sam sebou, podla mna je to ta najlepsia cesta, ak nerozdavas energiu musis sa s tym zmierit a ak nie tak dalej chod hlavou proti muru, ak ta hlava nerozboli 8)
podla mna clovek takto nenarodi, ale clovek sa takto vyvija...

cize ty tvrdis ze ked je dakto napr. agresor - tak nieje sanca aby svoje spravanie zmenil a vo vnutri bude vzdy agresor, a on sa musi s tym zmierit a to ze casto "vybuchne"
uz nezmeni ?
javatar napísal:Prvy krok som ti uz napisal. Az nasledne budes moct skumat co na teba ako posobi. Napr. ja ked sa potrebujem nabit energiou tak jednoznacne metal. Na teba bude fungovat nieco ine. Pravdepodobne bude treba od zakladu zmenit jedalnicek. Ale bez prijatia sa nedokazes nic...
prijat sa? - skus mi viac napisat, co podla teba znamena prijat sa.

jedalnicek ? ja papam vsetko co pride pod ruky... to som nepochopil...

dobre cize ked mas "blby tyzden" tak zacnes nonstop chodit so sluchadlami vsade a pocuvas metal a potom to ide?
cize ked ta stretnem "nabiteho" tak viem ze mi tu energiu odovzdas? - mne nejde o to ako ju nabrat, skor asi o to ako ju podat spravne dalej, mozno som sa prvy krat zle vyjadril.
Napísať odpoveď