Co jete po veceri ?
Re: Co jete po veceri ?
Pribrat behom roka 20 kil a nic si z toho nerobit, to chce silny mamfpi*izmus 
s takýmto prístupom ver že nezmeníšcORP. napísal: do stovky budem papat a potom to zmenim
Zo 100vky bude tak 105 urcite, kym sa to zastavi a potom len uvidis ako je narocne dat dole kazde jedno kilecko, ked si takto rozozraty 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zas sa kludnite ,viem si regulovat vahu uplne v pohode
nie strie nemam ,ono ja mam velmi silny metabolizmus a to pribratie bolo cielene v s pohybom .
Roky mám zaužívanú pravidelnosť v stravovaní - o 12-tej obed a potom až do rána vôbec nič.
Som nastavená na tento režim, málokedy bývam hladná.
Niekedy ma však prepadnú žravé dni a vtedy siaham po niečom málokalorickom, čo rýchlo vyplní objem a vytvorí pocit najedenia. Poväčšinou to býva kyslá kapusta, čerstvo vytiahnutá zo súdka. Zbožňujem ju.
A k tomu bylinkové čaje alebo čistá voda z vodovodu.
Možno sa to niekomu zdá ako príliš asketický stravovací režim, ale ja som od prirodzenia lenivý tvor na týranie typu posilka, beh alebo nejaké stroje i kedˇ ich mám doma.
Takže si postavu udržiavam radšej takouto disciplínou.
Niekedy ma však prepadnú žravé dni a vtedy siaham po niečom málokalorickom, čo rýchlo vyplní objem a vytvorí pocit najedenia. Poväčšinou to býva kyslá kapusta, čerstvo vytiahnutá zo súdka. Zbožňujem ju.
Možno sa to niekomu zdá ako príliš asketický stravovací režim, ale ja som od prirodzenia lenivý tvor na týranie typu posilka, beh alebo nejaké stroje i kedˇ ich mám doma.
postavu sice udrziavas, ale moc zdravo to teda neznie
-
cORP.
Addict
To sa mi normalne zda byt este vacsie psycho ako ten moj stravovaci plančabajka napísal:Roky mám zaužívanú pravidelnosť v stravovaní - o 12-tej obed a potom až do rána vôbec nič.
Určite to nie je nič zdravé.
-
KaptMichal
King
Po veceri podla toho kedy idem spat, ak idem spat neskoro sithnem este druhu veceru, ktora vyzera tak, ze jem vsetko co v chladnicke vidim. Inak ranajky musia byt, pre mna najdolezitejsie jedlo dna. Sladke alebo slane, podla chuti. Potom vydatnejsia obedovecera cize niekedy okolo 4tej-5tej.
veď to že otázka čo je to večera ? a jem po alebo večeru,
ja večeriam dosť neskoro - pol desiatej v noci, spať idem zvyčajne o pol jednej a medzitým nejem pretože na večeru padne vždy tak 400g surovín /nejem mäso, skôr veľa zeleniny a ovocia padne vždy... a vážim 76 kíl nadváha mi nehrozí
-komu dobre že
ja večeriam dosť neskoro - pol desiatej v noci, spať idem zvyčajne o pol jednej a medzitým nejem pretože na večeru padne vždy tak 400g surovín /nejem mäso, skôr veľa zeleniny a ovocia padne vždy... a vážim 76 kíl nadváha mi nehrozí
-
TommyHot
Addict
Ja uz po novom jem vecer len zeleninu, ovocie, tuniaky, syry, vajcia atd. Kludne si mozem dat aj klobasu a nic mi to nespravi, ale sacharidom vo vacsom mnozstve sa vyhybam jak cert svatenej vode. Uz fungujem takto nieco vyse tyzdna a bez zvyseneho pohybu a bez toho aby som hladoval (cez den jem vsetko, poobede si aj sladkost doprajem) viditelne zhadzujem z toho pivneho suda....
Tak tak.. ja sa tiež teraz vyhýbam sacharidom a tiež nemám problém si dať aj klobásu.. Akurát si idem dať večeru a to tuniak, syr, nejaká ta zelenina a potom keď budem hladný tak tvaroh.
Stará známa vec, že najväčšie zlo sú rýchle sachre, teda jednoduchý cukor a nie nejaký tuk. Aj keď tak sa to roky pretláčalo, tuk tuk tuk, nízkotučné kktiny samé a pritom to vôbec nie je podstatné. Kto chce priberať (pozitívne) a zhadzovať, musí pracovať primárne s príjmom sacharidov.