Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
HTC M7 bude predstavený na MWC, čo je 25. februára.
Do predaja sa dostane v ideálnom prípade marec/apríl.
Takýmto štýlom ale budeš naozaj čakať večne.
Najprv MWC, potom Galaxy S IV v apríli, neskôr Nexus v máji.
Ja idem tiež pravdepodobne zobrať Galaxy Nexus, pretože v najbližšej dobe v podobnej cene určite nič nepríde.
Najbližšie hádam až nový Nexus s novým Androidom.
Do predaja sa dostane v ideálnom prípade marec/apríl.
Takýmto štýlom ale budeš naozaj čakať večne.
Najprv MWC, potom Galaxy S IV v apríli, neskôr Nexus v máji.
Ja idem tiež pravdepodobne zobrať Galaxy Nexus, pretože v najbližšej dobe v podobnej cene určite nič nepríde.
Najbližšie hádam až nový Nexus s novým Androidom.
-
guess.whoo
Redeemer
a ked aj pride tak za take peniaze, ze sa mozeme aj posrat z toho 
-
metrix0007
Expert
marec/apríl aj u operátorov? galaxy s IV nechcem aj ked ten dizajn je velmo vydarený podla mna.
a nexus to je také komplikované pretože kupovat o 150eur minimalne drahisie ako z google playstore fakt nebudem.a na slovenskusa neda inac kupit ako iba od LG.a co vravíte na ten m7 myslite ze bude vydarený.a k tým procesorom ktoré su najkvalitnejsie a najvýkonnejsie- tie od nvidie ci tie snapdragony od qualcomm .
pýtam sa či najvýkonnejšie pretože všetky su dost výkonné to je jasné tak preto naj.
a nexus to je také komplikované pretože kupovat o 150eur minimalne drahisie ako z google playstore fakt nebudem.a na slovenskusa neda inac kupit ako iba od LG.a co vravíte na ten m7 myslite ze bude vydarený.a k tým procesorom ktoré su najkvalitnejsie a najvýkonnejsie- tie od nvidie ci tie snapdragony od qualcomm .
pýtam sa či najvýkonnejšie pretože všetky su dost výkonné to je jasné tak preto naj.
-
94jakub
Guru wannabe
Ak chce HTC uspieť, musí byť M7 vydarený.
Určite to bude podobné ako Xperia Z, tj. 5" Full HD, quad-core, 2GB,...
Cena samozrejme bude oveľa vyššia ako tvoje plánované One X.
Boh vie, či bude M7 u operátorov. Oni si robia čo chcú.
K tým procesorom, myslím, že to je úplne jedno pokiaľ nie si nejaký benchmark honič.
A hlavne boli predstavené Tegra 4 a Snapdragon 600 a 800, ktoré budú tipujem tak do pol roka aj v mobiloch, takže dnešné S4-ky a Tegry sú už vlastne staré a pomalé.
Určite to bude podobné ako Xperia Z, tj. 5" Full HD, quad-core, 2GB,...
Cena samozrejme bude oveľa vyššia ako tvoje plánované One X.
Boh vie, či bude M7 u operátorov. Oni si robia čo chcú.
K tým procesorom, myslím, že to je úplne jedno pokiaľ nie si nejaký benchmark honič.
A hlavne boli predstavené Tegra 4 a Snapdragon 600 a 800, ktoré budú tipujem tak do pol roka aj v mobiloch, takže dnešné S4-ky a Tegry sú už vlastne staré a pomalé.
-
metrix0007
Expert
oki tak vravis ze pol roka ale tak v M7 by uz mohli byt tegra 4 a snapdragony nové.s tou cenou počítam.spolieham sa hlavne aby boli u operátorov.ale este budem zvedaví na tu xperiu Z
-
galbavymartin
Light Professional
Podla mna sa moc asi neoplati cakat...co chces na mobile robit? Hrat hry? To zvladne One X s prehladom...fullHD displej na tak malom displeji nie je takmer sanca rozoznat od HD....s cenovou politikou aku ma HTC bude cena M7 velmi vysoka
http://tech.sme.sk/c/6675890/smartfony- ... pleje.html 
najhorsie na tom je ze highend smartfony maju automaticky velky display, cize ked chcem nieco medzi od 3,6" do "4" tak HW bude slabsi a o baterke ani nehovorim
najhorsie na tom je ze highend smartfony maju automaticky velky display, cize ked chcem nieco medzi od 3,6" do "4" tak HW bude slabsi a o baterke ani nehovorim
-
guess.whoo
Redeemer
a potom im padaju z vrecka alebo ruk, lebo sa im nezmestia 
mne este nepadol

ale pocitujem tlak vo vrecku ked si cupnem
ale pocitujem tlak vo vrecku ked si cupnem
-
guess.whoo
Redeemer
tak ani mne, ale dnes mi volal kamos co bol zvyknuty na mensie ze mu vypadla s3ka z vrecka ked siel na biku, ze ci neviem lacnejsie zohnat cele lcd 
-
metrix0007
Expert
ja mam teraz nokia c6-00 .symbian uz nechcem katastrofa .mobil nie je plynulý a ked vysuniem klavesnicu tak displej sa vypne a musim zvycajne vybrat bataerku takže ho uz ani nevysúvam.
teraz prisiel aj ten sony xperia z co nan vravite je zatial najvýkonnejsi na nasom trhu sa mi zda. a to ZL je menej výkonné ako Z ?
asi pockam na M7 a potom sa rozhodnem medzi týmito dvoma minimálne do 25 februára .
teraz prisiel aj ten sony xperia z co nan vravite je zatial najvýkonnejsi na nasom trhu sa mi zda. a to ZL je menej výkonné ako Z ?
asi pockam na M7 a potom sa rozhodnem medzi týmito dvoma minimálne do 25 februára .
hardware maju rovnaky
-
94jakub
Guru wannabe
No ak máš rozpočet na One X, tak Xperia Z je trochu vyššie(cca 150-200€)
25. február vôbec neber ako koncový dátum.
Len Xperia Z má byť dostupná v marci, takže M7 bude tak apríl/máj
Xperia ZL je špecifikáciami taká istá ako Xperia Z, akurát nie je vodotesná, je menšia a to podstatné, na náš trh sa nedostane.
25. február vôbec neber ako koncový dátum.
Len Xperia Z má byť dostupná v marci, takže M7 bude tak apríl/máj
Xperia ZL je špecifikáciami taká istá ako Xperia Z, akurát nie je vodotesná, je menšia a to podstatné, na náš trh sa nedostane.
-
metrix0007
Expert
ak bude Z-tko aj u nasich operátorov tak to bude fajn.cital som ze ta m7 by mala mat cenu cca 500 eur tak to neni az tak vela pricom x-ko ma cenu tesne pod 500.ale tak zase vyse 1 apol mesiaca ma nezabije ale diiki za radu.ked nepocitam ze to vyjde v prvom týždni.
a to 25 to viem že sa len predstavi m7 a dalsie 2 mesiace cakat .
a to 25 to viem že sa len predstavi m7 a dalsie 2 mesiace cakat .
-
Vigor
King
Zdravim, idem kupovat novy mobil, uz som si tu raz daval nedavno radit a v podstate som bol rozhodnuty pre HTC desire x. Len neskor som si vsimol este HTC windows phone 8s. Podobna cena podobny vykon, najvacsi rozdiel hadam bude v OS. Tu sa chcem spytat, ake vidite vy, po nejakych osobnych skusenostiach, najvacsie pre a proti Android vs Windows phone 8?
-
guess.whoo
Redeemer
v mojich ociach hovori kazdy aspekt pre android. staci si pohladat ake problemy su s tym htc, hlavne na svk pri sms-kach.
-
uplink
VIP
Desire X nezvláda Android, je pomalý a zasekáva sa. Mám ho už nejaký ten mesiac. Mám ho rád, lebo má Sense, ale ak Ti nejde o Sense a Droid, tak bež do Windooze telefónu, ten ide ako po masle.
-
Vigor
King
Praveze na Droida nejako zatzeny nie som, skor ma lakalo, ako vravel uplink a to som sa aj docital v recenziach, ze ten WP je rychly, jednoduchy, ze ma menej aplikacii (co mna fakt netrapi) a spolahlivy. Aj ked ked tu teraz chalan spominal, ze az tak spolahlivy nie je, tak si nie som isty ...
Zvazoval som aj ZTE grand x in, ale radsej by som sa zmestil do tej uhlopriecky 4 ...
Zvazoval som aj ZTE grand x in, ale radsej by som sa zmestil do tej uhlopriecky 4 ...
-
guess.whoo
Redeemer
a aky mas rozpocet?
-
Vigor
King
Tych 250-270 cca som si stanovil.
Ten WP mam teda chapat ako nespolahlivy? Lebo mne sa na nom celkom pacilo, ze je oproti Androidu jednoduchsi, ako som vravel menej aplikacii mi urcite nevadi. A z tych WP telefonov sa mi toto HTC v danej cenovej hladine pacilo asi najviac.
Ten WP mam teda chapat ako nespolahlivy? Lebo mne sa na nom celkom pacilo, ze je oproti Androidu jednoduchsi, ako som vravel menej aplikacii mi urcite nevadi. A z tych WP telefonov sa mi toto HTC v danej cenovej hladine pacilo asi najviac.