Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa guess.whoo »

galaxy s3 mini alebo lg l9? oba sa daju kupit od 268e +-
popripade xperia P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Dik za tipy, idem mrknut aj to. Aj ked teda L9 je moc velke na mna, to vypustam :-).
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ach sorry som sa nechal uniest :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

V pohode, ono co som o nom cital je to fakt skvela vec v zmysle cena/vykon, no na man naozaj prilis velke.

Omrkol som Tvoje napady, pravdu povediac ta Xperia sa mi straslivo nepaci a ano je to prizemny dovod skratka lebo :D .

Ani som nevedel, ze v tejto cenovej kategorii sa da S3 mini kupit, kedze tak nejak som mal zo stranok operatorov zafixovanu cenu cca 330 a viac eur.

Cize ked to porovnam s tym HTC WP 8s, ma s3 mini navrc pokial ide o vnutornu pamat, no ako som vravel, to mi az tak nevadi. Oba podporuju microSD karty, cize to je super... Co ma este napadlo, pokial ide celkovo o samsungy, resp. S3 a nemyslim teraz mini, tam ludia celkom kritizovali konstrukciu, ktora sa im zdala nie najlepsia, v tomto vseobecne mam pocit HTCcka maju navrch. U mna sice tiez, ale ten dizajn urcite nie je prvorady, skor mi ide o kvalitu spracovania, ci po case to nezacne vrzgat, pukat a pod.

Mam pocit, akoby som sa opat dostal do boja OS, tedaAndroid vs WP8 :) . A tu som fakt strateny, kedze ziadny hyper technicky typ nie som. Sympaticky je mi WP8, no tu niekto pisal ze je nespolahlivy, uplink tusim pisla pravy opak, v recenziach a diskusiach je to tiez tak 50 na 50 v otazke kvality WP8.Tak teraz vaham, ci radsej neuprednostnit ten vseobecne overeny Android... Na druhu stranu som sa tiez docital, ze s Androidom sa treba dost hrat, kym si to clovek poupravuje ako sa mu paci, ze su tisicky aplikacii, co je urcite pre niekoho super, na druhu stranu by mi mozno skor vyhovovalo co najviac predinstalovanych veci a v aplikaciach a pod. sa hrabat skor zo zaujmu nez nevyhnutnosti. Fakt som strateny :D .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak je pravda, ze samsung je na tom horsie co sa tyka konstrukcie. Ak hladas plynulost a nechces sa s tym hrajkat, nevadia ti tie vseobecne zname minusy toho telefonu tak je tvoja volba jasna :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Este hadam posledna otazka, tu by asi bolo treba niekoho s osobnymi skusenostami.

Pri 8S sa takmer vo vsetkych recenziach chvalila aj vydrz baterie. Naopak pri s3 mini sa v jednej pise, ze vydrzi pri beznom uzivani max den, v druhej sa pisalo ze pri beznom uzivani v pohode dva dni. Cize dost rozdiel :-D.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pri s3, zapnutom datovom prenose a automatickou aktualizaciou ozaj jeden den. No ked si tieto dve veci vypnes kludne aj dva+ dni
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja mam s3 klasik ,vydrz mam jeden den ,no vyuzivam ju naplno ,tebou zmienovany htc 8s ma kamarat ,ma predplateny aj internet a s tym ze ho zapina len vtedy ked nan ide mu telefon vydrzi krasrne 4 dni v pohode ,denne 50 minut volania cca 15sms a 1 hodka surfovania + maily ktore odosle su max v pocte 10 kedze je stale na nete pri pc ,no myslim ze na to ze je to smartfone mu vydrzi v pohode ,ked sa budes krotit s datovymi prenosmi tak mozes dosiahnut slusnu vydrz .
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ináč sa čudujem že niekto kupuje SIII Mini. Však to je úplný výsmech. Narvali SII do zmenšeného tela SIII, ošklbali ho o niektoré funkcie a vlastnosti a predávajú ho za cenu pôvodnej SII pomaly, keď bola na trhu nejakého pol roka. Proste Samsung zistil že dobrý marketing je len a len reklama, vymývanie mozgov, stánky, čačky a somariny. Včera som bol v Simmeringu v elektre a bol tam vycapený SIII, potreboval som objednať jednu vec z alzy, ako som copy pastol názov produktu do chrome, tak mi padol Ui Samsungu a reštartol sa. Ako toto je pre mňa bude už navždy SIIIka. Nepodarený podfuk, na ktorý naletelo ohromné kvantum blbcov, vrátane mňa.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

s tymto s tebou suhlasim ,s3 mini je v podstate hw odpad ,ked beriem v uvahu jeho cenu , to uz ked vyberam zo samsungu tak lacnejsi galaxy ace 2 alebo troska drahsi s2 ,no este vacsia pi.ovina ako s3 mini je galaxy s2 plus
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

android do 300 eur s tym, aby tam bola silnejsia baterka??? popripade byt nemusi ,ale mal by mat vyssiu vydrz ako lg prada 3.0
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

desire x, xperia s?.. o nic ine ti nejde len o vydrz baterie? co s nim robis?
v podstate je skoro jedno ci tam je 1600mah alebo 2100mah, tie telefony su robene tak, ze vydrzia den/den a pol
na vyssie cislo sa dostanes iba s tym, ze fakt chces, aby ti vydrzal 3-4 dni
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

no presne tieto su v hre ideal by bol htc a or sony, ide o to ze kamosovi nezalezi ani tak na fotaku, ci parametroch, ako na tom ked si nepravidelne posurfuje na nete tak nech vydrzi tie dva dni , ako priklad davam tu moju lg pradu, ktora ked nic nerobim vydrzi 3 dni ale to fakt nemozem nic robit:D
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

chcel by soms a vás spýtat či v tej sony xperii Z je procesor krait alebo snapdragon alebo je to to iste vlastne.a ak nie tak ktorý je lepší krait ci snapdragon .možno blbá otázka lebo to vyrába obidva qualcomm ale nevyznám sa v nich.co som pozeral tak pisu ze krait ale neviemci je to vlastne snapdragon alebo nie.a ak tak tam bude ten nový snapdragon 600 alebo 800 ci tie staréani v tomto sa nevyznám
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

tie nove snapdragony nebudu tak rychlo v predaji 600vka a 800vka bude v realnych fonoch mozno tak od Q3 tohto roka..v Ztku je S4 Snapdragon s procesorom Krait :D tuna mas peknu tabulku
http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon ... on_chip%29
Snapdragon S4 su ta najnovsia generacia(ak neratam tie nove predstavene 600vky 800vky)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Qualcomm Snapdragon Quad Core Krait S4, nejak tak sa to volá, to čo je v Z-tku :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

lukyyy: tak nech si vybere sam, ohladom vydrze to bude rovnako...tie dva dni to bude velmi tesne pri oboch..pri kazdom...kto zacne den s 25-30% vydrzou baterky? nic mu nebrani ho na noc pichnut do siete..
metrix: v prvom rade si mylis pojmy s dojmami a pleties jedno cez druhe, tie procesory sa realne objavia tak na prelome leto/jesen a boh vie v com a za kolko
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

lukyyy napísal:no presne tieto su v hre ideal by bol htc a or sony, ide o to ze kamosovi nezalezi ani tak na fotaku, ci parametroch, ako na tom ked si nepravidelne posurfuje na nete tak nech vydrzi tie dva dni , ako priklad davam tu moju lg pradu, ktora ked nic nerobim vydrzi 3 dni ale to fakt nemozem nic robit:D
no mne moje One S nedavno pisalo "unplugged for 54 hours", nonstop zapnute data/wifi a obcas som posurfoval na nete, cize by sa z toho teoreticky dala vymacknut este nejaka ta hodina, ale nie pri normalnom chode...
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

oki uz chapem a nemaju príst aj nejaké nové grafické karty adreno okrem tej 320 ? a este ma dost stve ze na tom ztku bude na jack kryt viem pochopit ze to musi byt vodotesne ale stale to oddelovat z tade vvsak sa to tam odtrhne .este na usb je to ideálne ale na jack

este skoda ze na slovensku nebude htc butterfly intenzívne by som potom o nom zacal rozmýšlat
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Nejako moc to riešiš. Chceš mobil alebo výpočtovú stanicu?
Ak sa ti chce, tak si zožeň Xperiu ZL zo zahraničia. Tá nemá krytku na jack.
Boh vie, či tu nebude Butterfly. A ak nie ten, tak HTC M7, aj keď ten má mať "len" 4.7" displej.
Napísať odpoveď