Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

near383
Light Expert
Light Expert

Re: Vodné fajky

Príspevok od používateľa near383 »

sranda ked citam tie prve prispevky a prispevky teraz ako sa to za tych par rokov rozbehlo vsetko ...ja vodnu fajcim uz viac ako 2 roky aj ked uz ovela menej ako kedisi ... na vodnu si potrpim a nedam si ju v hoc akom podniku alebo ked ju pripravi hoci kto ... ale je to dobra vec :)
mico5000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mico5000 »

Spravíme si anketu na rozprúdenie ?

V akom podniku ste mali najlepšiu vodnicu ?(ja si bežne robím aj v cudzích podnikoch vodnicu sám ale.. kde vám spravili fakt že dobrú)
near - žilinčan ?
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

V habibi v OC Mirage v ziline
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

tak vzhladom na to ze u nas v PD mas iba jeden podnik kde ti urobia vodnicu - Touareg - tak chodime tam. Je tam velmi prijemne prostredie, jednoducho sa tam velmi dobre citim, urcite odporucam :) ceny su prijatelne, vodnica vyjde na 4,5€.. maju tam tuniske tabaciky Moassel el Maallem ktore su celkom fajn, jedina vec ktoru by som vytkol su RZU-čka, no na druhej strane s kokosakmi by kopa ludi nevedela robit a by sa im to viac pripekalo.. takisto kapacitne nestihaju co je velka skoda, v piatok a v sobotu si bez rezervacky nesadnete.. taketo podniky tu jednoducho chybaju, a urcite by nemali problem sa uzivit :)

co sa tyka tychto tabakov, najviac mi chutilo jablko s matou - velmi jemnucka a lahka chut s chladivym podtonom maty, zarucene sa vam nezhnusi ani po dlhej dobe :) naopak najhorsie bolo pre mna asi hrozno, zo zaciatku mi chutilo no bolo dost silne a ostalo mi z neho tazko, citil som ho zo seba cely den, nabuduce sa mu urcite vyhnem..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

v piatok som bol v jednej cajovni kde bola klasicka vodna - akurat miesto tabaku boli nejake kamienky napustene prichutou. vie mi niekto k tomu viac povedat?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Kedysi pred par rokmi som chodil na vodnu do Aury, v mlinskej doline pri intrakoch. No odvtedy som nebol..resp ani neviem kde robia poriadnu vf.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Naj podnik?
Zaprášený beduínsky stan niekde cca. 100km od Dubaja :lol:
Na Slovensku by som nepovedal, že niekde vedia spraviť vodnicu tak, aby chutila podľa najvyšších štandardov.
Poväčšinou nevedia buď pracovať s tabakom, uhlím, alebo majú zasraté telá / vázy / šlauchy...
Phase
Medium Star
Medium Star

Re:

jin napísal: Naj su samorozpalovacie..
zrazu aky narocny, Jin! a na piatej strane si nas presviedcal ze samorozpalovaky su best :P :P

inak, objednal som si cez Jara (Jaro33332) Starbuzz e-hookah s prichutou Blue Mist za 16€ aj s postovnym co je fajn cena vzhladom na nedostupnost produktu :) dnes mi to prislo, som milo prekvapeny, chut je velmi prijemna, no po chvilke mi pride trosku chemicka co moze niekomu vadit.. skoda ze to nemozem porovnat so starbuzzom v hookah forme nakolko som ho este nikdy nemal.. dym prekvapivo husty..
trosku taktiez skriabe hrdlo, no to moze byt tym ze cigarety nefajcim..
urcite odporucam vyskusat kazdemu, velmi zaujimavy produkt :wink: rad by som vyskusal aj ine prichute (hlavne Irish Peach) :wink:
Prílohy
Photo 1.jpg
Photo 4.jpg
Photo 5.jpg
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

jin ked u nas sa to ani neda kedže čajovne ledva prežívajú

/môžeš to zmeniť ja som to skúšal v slnko mesiac ale nebol som ten čo vládol nad financiami
nato treba vlastný podnik
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Phase: Pekne si ma dostal, všetka česť. Na svoju obhajobu poviem len toľko, že odvtedy prešlo 137 strán diskusie. A niektoré názory som zmenil. :)
mico5000: Nie je čajovňa, ako čajovňa. Poznám podniky v BA, ktoré sú vysoko prosperujúce a robia VF hoci len sezónne. A sú na hroznej úrovni. Rovnako napr. Klopačka v BS, alebo Tulandsko v PP.
Phase
Medium Star
Medium Star

ja som len podpichol, ved je to skoro 7 rokov :) a navyse kazdy nejako zacina, vacsina na RZUckach
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

jin napísal:Naj podnik?
Zaprášený beduínsky stan niekde cca. 100km od Dubaja :lol:
Na Slovensku by som nepovedal, že niekde vedia spraviť vodnicu tak, aby chutila podľa najvyšších štandardov.
Poväčšinou nevedia buď pracovať s tabakom, uhlím, alebo majú zasraté telá / vázy / šlauchy...
V BA Eurovea podnik, nejaky bar na nabrezi neviem presne ako sa vola, tam je original externy Arab, ktory tam ma stolik so Shisha stuffom, podava Al-fakher/Al-fakher golden do velkej vylestenej Khalil Mamoon a pocas celeho fajcenia sleduje ci je dobra dymyvost a sem tam prehrabne uhlíky (ziadna nakhla, carbopol alebo ine syricitany) alebo donesie nove. Takyto posed ale vyjde na 10€ myslim ale mozem povedat ze jediny podnik kde by som "VF setup" prirovnal k svojmu :-)
Na temu BA - Aura (mlynska dolina) sa vyjadrovat netreba, umerne k cene, studentske pofajcenicko, asi 3 gramy pozarucneho tabaku to istia :D
Queenspub na Račku, "ok".
Smallvil KE - "ok"
Domáca vodná? Na nezaplatenie :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviete niekto, ako sa ten podnik v Eurovei vola? Dakujem.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

vola sa to "Le Bar" velmi pohodlne a na urovni miesto, len hovorim, ne velmi na studentske pomery... Je to smerom k MCD popri nabrezi, asi 100m od MCD
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Student nie som, takze pohoda. Skocim tam dnes s kolegom. :-) Diki za tip.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Bol som tam ale naposledy v Novembri, takze mozno by som telefonicky overil este ci tam tu VF stale podavaju, lebo to nebol priamo "feature" baru ale chodil tam Arab (ktory je s nimi zrejme dohodnuty) a v takej kuticke tam bastlil tie vodne, dokonca aj peniazky si dal priamo jemu a nie podniku (vystavi ti skrateny danovy doklad). Potom ta este poprosim napis ci to funguje aby som aj ja (my) vedeli a popr. nejaky nazor, ci sa zhodneme. :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

A co hovoríte na na čajovňu strom? Myslím že celé sa to vola "Čajovňa u stromu z kostí" ..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hegy, volal som tam teraz. Je tam este stale vraj.

A ta cajovna "strom", o ktorej hovoris pri Hodzovom namesti nic moc. Mne sa tam nepacilo. Tabak zly, uhliky tiez = zla dymovost a aj prostredie. Uz by som tam nesiel.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ra tak nevahaj a uzi si to tam, velmi prijemne ciste prostredie, mila obsluha, skvele pofajcenicko, naozaj idylka popracovnej pohody pre oblubencov VF :)
Napísať odpoveď