Vodné fajky
Re: Vodné fajky
sranda ked citam tie prve prispevky a prispevky teraz ako sa to za tych par rokov rozbehlo vsetko ...ja vodnu fajcim uz viac ako 2 roky aj ked uz ovela menej ako kedisi ... na vodnu si potrpim a nedam si ju v hoc akom podniku alebo ked ju pripravi hoci kto ... ale je to dobra vec 
Spravíme si anketu na rozprúdenie ?
V akom podniku ste mali najlepšiu vodnicu ?(ja si bežne robím aj v cudzích podnikoch vodnicu sám ale.. kde vám spravili fakt že dobrú)
near - žilinčan ?
V akom podniku ste mali najlepšiu vodnicu ?(ja si bežne robím aj v cudzích podnikoch vodnicu sám ale.. kde vám spravili fakt že dobrú)
near - žilinčan ?
V habibi v OC Mirage v ziline
tak vzhladom na to ze u nas v PD mas iba jeden podnik kde ti urobia vodnicu - Touareg - tak chodime tam. Je tam velmi prijemne prostredie, jednoducho sa tam velmi dobre citim, urcite odporucam
ceny su prijatelne, vodnica vyjde na 4,5€.. maju tam tuniske tabaciky Moassel el Maallem ktore su celkom fajn, jedina vec ktoru by som vytkol su RZU-čka, no na druhej strane s kokosakmi by kopa ludi nevedela robit a by sa im to viac pripekalo.. takisto kapacitne nestihaju co je velka skoda, v piatok a v sobotu si bez rezervacky nesadnete.. taketo podniky tu jednoducho chybaju, a urcite by nemali problem sa uzivit 
co sa tyka tychto tabakov, najviac mi chutilo jablko s matou - velmi jemnucka a lahka chut s chladivym podtonom maty, zarucene sa vam nezhnusi ani po dlhej dobe
naopak najhorsie bolo pre mna asi hrozno, zo zaciatku mi chutilo no bolo dost silne a ostalo mi z neho tazko, citil som ho zo seba cely den, nabuduce sa mu urcite vyhnem..
co sa tyka tychto tabakov, najviac mi chutilo jablko s matou - velmi jemnucka a lahka chut s chladivym podtonom maty, zarucene sa vam nezhnusi ani po dlhej dobe
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
v piatok som bol v jednej cajovni kde bola klasicka vodna - akurat miesto tabaku boli nejake kamienky napustene prichutou. vie mi niekto k tomu viac povedat?
-
Silmer
Darca
Kedysi pred par rokmi som chodil na vodnu do Aury, v mlinskej doline pri intrakoch. No odvtedy som nebol..resp ani neviem kde robia poriadnu vf.
-
jin
VIP
Naj podnik?
Zaprášený beduínsky stan niekde cca. 100km od Dubaja
Na Slovensku by som nepovedal, že niekde vedia spraviť vodnicu tak, aby chutila podľa najvyšších štandardov.
Poväčšinou nevedia buď pracovať s tabakom, uhlím, alebo majú zasraté telá / vázy / šlauchy...
Zaprášený beduínsky stan niekde cca. 100km od Dubaja
Na Slovensku by som nepovedal, že niekde vedia spraviť vodnicu tak, aby chutila podľa najvyšších štandardov.
Poväčšinou nevedia buď pracovať s tabakom, uhlím, alebo majú zasraté telá / vázy / šlauchy...
Re:
zrazu aky narocny, Jin! a na piatej strane si nas presviedcal ze samorozpalovaky su bestjin napísal: Naj su samorozpalovacie..
inak, objednal som si cez Jara (Jaro33332) Starbuzz e-hookah s prichutou Blue Mist za 16€ aj s postovnym co je fajn cena vzhladom na nedostupnost produktu
trosku taktiez skriabe hrdlo, no to moze byt tym ze cigarety nefajcim..
urcite odporucam vyskusat kazdemu, velmi zaujimavy produkt
jin ked u nas sa to ani neda kedže čajovne ledva prežívajú
/môžeš to zmeniť ja som to skúšal v slnko mesiac ale nebol som ten čo vládol nad financiami
nato treba vlastný podnik
/môžeš to zmeniť ja som to skúšal v slnko mesiac ale nebol som ten čo vládol nad financiami
nato treba vlastný podnik
-
jin
VIP
Phase: Pekne si ma dostal, všetka česť. Na svoju obhajobu poviem len toľko, že odvtedy prešlo 137 strán diskusie. A niektoré názory som zmenil. 
mico5000: Nie je čajovňa, ako čajovňa. Poznám podniky v BA, ktoré sú vysoko prosperujúce a robia VF hoci len sezónne. A sú na hroznej úrovni. Rovnako napr. Klopačka v BS, alebo Tulandsko v PP.
mico5000: Nie je čajovňa, ako čajovňa. Poznám podniky v BA, ktoré sú vysoko prosperujúce a robia VF hoci len sezónne. A sú na hroznej úrovni. Rovnako napr. Klopačka v BS, alebo Tulandsko v PP.
ja som len podpichol, ved je to skoro 7 rokov
a navyse kazdy nejako zacina, vacsina na RZUckach
V BA Eurovea podnik, nejaky bar na nabrezi neviem presne ako sa vola, tam je original externy Arab, ktory tam ma stolik so Shisha stuffom, podava Al-fakher/Al-fakher golden do velkej vylestenej Khalil Mamoon a pocas celeho fajcenia sleduje ci je dobra dymyvost a sem tam prehrabne uhlíky (ziadna nakhla, carbopol alebo ine syricitany) alebo donesie nove. Takyto posed ale vyjde na 10€ myslim ale mozem povedat ze jediny podnik kde by som "VF setup" prirovnal k svojmujin napísal:Naj podnik?
Zaprášený beduínsky stan niekde cca. 100km od Dubaja![]()
Na temu BA - Aura (mlynska dolina) sa vyjadrovat netreba, umerne k cene, studentske pofajcenicko, asi 3 gramy pozarucneho tabaku to istia
Queenspub na Račku, "ok".
Smallvil KE - "ok"
Domáca vodná? Na nezaplatenie
-
p4ra
Redeemer
Neviete niekto, ako sa ten podnik v Eurovei vola? Dakujem.
vola sa to "Le Bar" velmi pohodlne a na urovni miesto, len hovorim, ne velmi na studentske pomery... Je to smerom k MCD popri nabrezi, asi 100m od MCD
-
p4ra
Redeemer
Student nie som, takze pohoda. Skocim tam dnes s kolegom.
Diki za tip.
Bol som tam ale naposledy v Novembri, takze mozno by som telefonicky overil este ci tam tu VF stale podavaju, lebo to nebol priamo "feature" baru ale chodil tam Arab (ktory je s nimi zrejme dohodnuty) a v takej kuticke tam bastlil tie vodne, dokonca aj peniazky si dal priamo jemu a nie podniku (vystavi ti skrateny danovy doklad). Potom ta este poprosim napis ci to funguje aby som aj ja (my) vedeli a popr. nejaky nazor, ci sa zhodneme. 
A co hovoríte na na čajovňu strom? Myslím že celé sa to vola "Čajovňa u stromu z kostí" ..
-
p4ra
Redeemer
Hegy, volal som tam teraz. Je tam este stale vraj.
A ta cajovna "strom", o ktorej hovoris pri Hodzovom namesti nic moc. Mne sa tam nepacilo. Tabak zly, uhliky tiez = zla dymovost a aj prostredie. Uz by som tam nesiel.
A ta cajovna "strom", o ktorej hovoris pri Hodzovom namesti nic moc. Mne sa tam nepacilo. Tabak zly, uhliky tiez = zla dymovost a aj prostredie. Uz by som tam nesiel.
p4ra tak nevahaj a uzi si to tam, velmi prijemne ciste prostredie, mila obsluha, skvele pofajcenicko, naozaj idylka popracovnej pohody pre oblubencov VF