World of Tanks
Re: World of Tanks
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Možno chyba, alebo si nešiel z dosť veľkého kopca 
Ta rychlost je az s 100% posadkou sa mi zda
ale mne napriklad Panzer III ausf.A ide 70 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ale AMX 40 je naozaj hrozne pomaly 4 lahky tank 
Tak opravujem : Grafika AMD READON HD 6250 /som sa trocha sekol/seatik napísal:Nazdar chalani,trošku otázka mimo,ale potreboval by som poradiť.
Na svojom Asuse N53 mám nainštal. hru,tam ide ok./grafika nvidia540-optimus/
Nedávno som kúpil deťom na internet a online hry používaný Asus K53 s integr.intel.grafikov /neviem teraz presne /Intel 4500 asi .ak bude treba doplním/
Stiahol som hru cca 4,4GB- po kliknutí na ikonu vyskočí prvé okno a po kliknutí na hrať,sa objaví len obrys dalšieho okna a hra sa nespustí.Nevie niekto prečo?
1.Je tá grafika slabá?
2. je to viazané na Ip.adr.? /optika Antik/
3.treba vytvoriť nový účet?
/NTB je pripojený na rovnakú wifi ako ten druhý/
Vďaka za nejakú radu
Nainštalované najnovšie ovl. a rovnaký problém.
Vie niekto pomôcť?
-
xH4wK
No skusal som vsetko a ked to je fakt tak ze zaciatocnik nema ziadnu sancu niekoho zabit kvoli tomu ze ma totalne zakladne tanky a hodi ma to oproti lepsim a skusenejsim tak dakujem neprosim tuto hru hrat nebudem..Michaelo napísal:...
Zatial som nehitol ani jeden jediny tank a skusal som obchadzat kempit proste nic, nebudem niekde stat hodinu aby som si raz vystrelil, nuda nuda nuda
seatik ine hry ti na tom idu? lebo v grafike by som problem nevidel mala by to zvladat, ja som to hraval sice na pc ale s grafikou gts 8800 a pol roka este slabsou...
jediny problem slabsich grafik je ze znizuju fps hry aj na minimalnom rozliseni a bez detailov ale hru mi vzdy spustilo...
nehadze ti ziadnu chybovu hlasku?
v nete problem nebude na ntbk aj na pc mam rovnaky net a ide mi to na oboch masinach, skor to bode priamo v tom ntbk... pozri min. poziadavky hry a porovnaj s ntbk
xhawk to ze hru nevies hrat neznamena ze je nudna
v hre sa treba vypracovat a verim ze to chce davku trpezlivosti, coz vlastne hra chce stale, ale ked ma clovek lepsie tanky, vycvicenu posadku, nakupi si zopar vylepseni za nahrade kredity, a hlavne najde si dobry klan tak je to o niecom inom,
hra si vyzaduje okrem dobreho timu aj kusok strategickeho myslenia...
ak si zvyknuty na tupe strielatnie typu cs, tak potom tato hra pre teba vobec nebude...
jediny problem slabsich grafik je ze znizuju fps hry aj na minimalnom rozliseni a bez detailov ale hru mi vzdy spustilo...
nehadze ti ziadnu chybovu hlasku?
v nete problem nebude na ntbk aj na pc mam rovnaky net a ide mi to na oboch masinach, skor to bode priamo v tom ntbk... pozri min. poziadavky hry a porovnaj s ntbk
xhawk to ze hru nevies hrat neznamena ze je nudna
v hre sa treba vypracovat a verim ze to chce davku trpezlivosti, coz vlastne hra chce stale, ale ked ma clovek lepsie tanky, vycvicenu posadku, nakupi si zopar vylepseni za nahrade kredity, a hlavne najde si dobry klan tak je to o niecom inom,
hra si vyzaduje okrem dobreho timu aj kusok strategickeho myslenia...
ak si zvyknuty na tupe strielatnie typu cs, tak potom tato hra pre teba vobec nebude...
-
Michaelo
Hardcore addict
xH4wK:
No neviem ako ty, ale ja som nemal problem ani s o zakladnymi tankami. A ked hras s tymi najhorsimi (TIER 1) tankami tak hras IBA proti rovnakym tankom. Na to sa hodi partak s ktorym by si mohol hrat a hned by si videl ze to nuda neni.
No neviem ako ty, ale ja som nemal problem ani s o zakladnymi tankami. A ked hras s tymi najhorsimi (TIER 1) tankami tak hras IBA proti rovnakym tankom. Na to sa hodi partak s ktorym by si mohol hrat a hned by si videl ze to nuda neni.
Polo-X
Práveže som iné hry ešte neskúšal /nebolo nejako času/,len deti hrali nejaké onlienovka na sf-game.cz a tie išli ok.
Cez víkend niečo nainšt.a uvidíme.
Chybu to nehádže nijakú,po kliknutí na HRAŤ v prvom okne sa otvorí druhé /celé biele / a po 1 sekunde zmizne a nič.
Práveže som iné hry ešte neskúšal /nebolo nejako času/,len deti hrali nejaké onlienovka na sf-game.cz a tie išli ok.
Cez víkend niečo nainšt.a uvidíme.
Chybu to nehádže nijakú,po kliknutí na HRAŤ v prvom okne sa otvorí druhé /celé biele / a po 1 sekunde zmizne a nič.
neviem ake presne specifikacie mas na ntbk...
tu su tie na hru:
Minimálne systémové požiadavky:
CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps
Odporúčané systémové požiadavky:
CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
ale to nie je hra ktora by potrebovala nejaky extra ntbk alebo herne pc... je to stale onlineovka takze by mala slapat aj na starsich masinach, mne isla na 5 rocnom ntbk...
pozri si to porovnaj a pripadne skus hru odinstalovat a stiahnut nanovo a nainstalovat... neviem odkial si ju skusal ak ofic. web, skus zo slovenskeho resp ceskoslovenskeho a ak z toho tak skus oficialny...
tu su tie na hru:
ale to nie je hra ktora by potrebovala nejaky extra ntbk alebo herne pc... je to stale onlineovka takze by mala slapat aj na starsich masinach, mne isla na 5 rocnom ntbk...
pozri si to porovnaj a pripadne skus hru odinstalovat a stiahnut nanovo a nainstalovat... neviem odkial si ju skusal ak ofic. web, skus zo slovenskeho resp ceskoslovenskeho a ak z toho tak skus oficialny...
-
xH4wK
Mne prislo strasne nudne ako sa pomaly tie tanky pohybuju chcel som sa dostat oklukou k vlajke zozadu a tam kopec kym som vysiel hore tak som myslel ze stratim nervyMichaelo napísal:xH4wK:
Uz som prisiel na upgrady a som v tier 2 takze je to troska zabavnejsie.
-
Outsider
Star
Tie poziadavaky su stare asi 2 roky odvety sa hra zmenila. Odporucne utiahnu hru na minime(tak na 20 FPS) a minimalne hru ani nepustia, kedze je tam pisane 2 Gb a hra v tejto dobe ma uz okolo 4 Gb. Ja som si schvalne nastavil optimalne nastavenie(vsetko sa dalo na max) a mal som okolo 45-50 FPS v meste a v boji, co je malo. A to mam GTX 690 a 2500k na 4,8 Ghz. Ta hra najlepsie slape na takte 4 Ghz+. Staci si vypnut travu, tiene a nastavit vodnu hladinu na minimum a FPS nekolise skoro vobec a drzi sa stabilne nad 60 pri akejkolvek situacii.Polo-X napísal:neviem ake presne specifikacie mas na ntbk...
tu su tie na hru:
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak vidis 
Najrychlejsie a najobratnejsie tanky v hre: T-50 (SSSR 4 tier) ; T-50-2 (SSSR 5 Tier) ; ELC AMX (FR 5 tier) ; AMX 13-75 (FR 7 tier) ; AMX 13-90 (FR 8 tier) ; Chafee (USA 5 tier)
Jo frantici dost spomaluju pri otackach (ELC az tak nie) ale inac su rychli a maju kanony dost silne. Zvysne tanky dopisem ked sa vyspim a prezriem si na co som zabudol
Inak FR ma tiez najrychlejsie Heavy Tanks (ale az od nejakeho tieru 8 + maju horsi pancier), pomerne rychla je aj KV-1S (SSSR 6 tier).
Ono, vseobecne su francuzi asi najobriaznejsi narod co sa tyka narokov na kvality samotneho hraca.
Inak to nastavenie mu nema ako pomoct kedze jemu sa ani hra nezapne. Iba launcher.
Skusal si zapnut hru bez launchera?
Najrychlejsie a najobratnejsie tanky v hre: T-50 (SSSR 4 tier) ; T-50-2 (SSSR 5 Tier) ; ELC AMX (FR 5 tier) ; AMX 13-75 (FR 7 tier) ; AMX 13-90 (FR 8 tier) ; Chafee (USA 5 tier)
Jo frantici dost spomaluju pri otackach (ELC az tak nie) ale inac su rychli a maju kanony dost silne. Zvysne tanky dopisem ked sa vyspim a prezriem si na co som zabudol
Inak FR ma tiez najrychlejsie Heavy Tanks (ale az od nejakeho tieru 8 + maju horsi pancier), pomerne rychla je aj KV-1S (SSSR 6 tier).
Ono, vseobecne su francuzi asi najobriaznejsi narod co sa tyka narokov na kvality samotneho hraca.
Hmm, ja mam AMD 6970 + 2500K (4,5GHz), vypol som akurat tiene a znizil vodnu hladinu z max na vysoku a mam stabilnych 90FPS (skace to od 90FPS do 120FPS).Outsider napísal: Tie poziadavaky si stare asi 2 roky odvety sa hra zmenila. Odporucne utiahnu hru na minime(tak na 20 FPS) a minimalne hru ani nepustia, kedze je tam pisane 2 Gb a hra v tejto dobe ma uz okolo 4 Gb. Ja som si schvalne nastavil optimalne nastavenie(vsetko sa dalo na max) a mal som okolo 45-50 FPS v meste a v boji, co je malo. A to mam GTX 690 a 2500k na 4,8 Ghz. Ta hra najlepsie slape na takte 4 Ghz+. Staci si vypnut travu, tiene a nastavit vodnu hladinu na minimum a FPS nekolise skor vobec a drzi sa stabilne nad 60 pri akejkolvek situacii.
Inak to nastavenie mu nema ako pomoct kedze jemu sa ani hra nezapne. Iba launcher.
-
Outsider
Star
Od 90 asi tazko vzdy raz za cas mas prepady na okolo 60-70 , teda pokial AMD karty nemaju nejaku uber optimalizaciu oproti Nvidia kartam. Ja mam tiez vo vacsine pripadov 100FPS+ ale vzdy raz za cas klesne na cca. 60-70 hlavne pri velkej zatazenosti serveru. Ked hra okolo 60 000 ludi, co je neskoro vecer skoro uz rano tak sa karta, teda jedno z jej jadier vyuziva na 90%+ pri beznom hrani v spicke, ked je online okolo 150 000 ludi ide na cca. 60%.Michaelo napísal:Tak vidis
Hmm, ja mam AMD 6970 + 2500K (4,5GHz), vypol som akurat tiene a znizil vodnu hladinu z max na vysoku a mam stabilnych 90FPS (skace to od 90FPS do 120FPS).
to je blbost, hru utiahne aj slabsia grafika, a ak tak ju aspon spusti...
ja som hraval pri 35-40 a hra je uplne normalne hratelna, je to na ntbk na nejakej intel grafike
hra je nehratelna, resp ma lagy pod 20 fps a nestihas zameriavat nepriatelov v pohybe
ale ide o to ze mu to ani nespusti, pricom grafika ktoru ma by mu mala aspon garaz spustit aj pri min nastaveniach...
mozno sa zmenila velkost hdd ale inac by ostatne malo slapat podla min poziadaviek, hovorim aspon o spusteni hry.
na pc mam teraz nvidia geforce 650ti a pri maxime mi to hadze medzi 50 a 60fps
ja som hraval pri 35-40 a hra je uplne normalne hratelna, je to na ntbk na nejakej intel grafike
hra je nehratelna, resp ma lagy pod 20 fps a nestihas zameriavat nepriatelov v pohybe
ale ide o to ze mu to ani nespusti, pricom grafika ktoru ma by mu mala aspon garaz spustit aj pri min nastaveniach...
mozno sa zmenila velkost hdd ale inac by ostatne malo slapat podla min poziadaviek, hovorim aspon o spusteni hry.
na pc mam teraz nvidia geforce 650ti a pri maxime mi to hadze medzi 50 a 60fps
-
Outsider
Star
GeForce 6600GT a CPU na 2 Ghz hru mozno pusti ale v hre na absolutnom minime bude mat tak 0-5 FPS. teda pri old nastveni grafiky by to mozno bezalo na cca. 25. A RAM: 1 GB hru dost pochybujem, ci vobec pusti.
na spustenie tam vidim problem len v tych ramkach... cpu aj dana grafika hru imho spusti, ako som pisal aspon garaz...
no ak chces clovek plnohodnotne hrat tak pod 30fps by nemal ist, pretoze je to potom nehratelne, trapil som sa s tym dost dlho kym som vymenil grafiku a teraz ako som pisal mi to slape niekde medzi 45-60fps coz je absolutne dostacujuce a to mam max. nastavenie...
seatik ramky tam mas ake?
no ak chces clovek plnohodnotne hrat tak pod 30fps by nemal ist, pretoze je to potom nehratelne, trapil som sa s tym dost dlho kym som vymenil grafiku a teraz ako som pisal mi to slape niekde medzi 45-60fps coz je absolutne dostacujuce a to mam max. nastavenie...
seatik ramky tam mas ake?
tusim ze na Pentiu 4 3.0GHz 2GB ram a GF 6600 som na low mal cca 30 fps
Dnes beriem StugIII, až mi bude ľúto za Hetzerom, dúfam že aj s ním sa bude tak dobre hrať 
-
Michaelo
Hardcore addict
O tom prepojeni medzi poctom hracov na serveri a FPS som si nic nevsimol. A pod 80FPS nejdem. To uz jedine ze sa vedla seba vlecieme vela tankov na pustnej mape, vtedy vdaka tomu dymu a strelbe moze klesnut. CO som tak sledoval moje FPS tak ked neratam chybu hry ze to mrdlo na 1 FPS pri 7.5 patchi tak som pod tych 75 FPS nesiel este.Outsider napísal:Od 90 asi tazko vzdy raz za cas mas prepady na okolo 60-70 , teda pokial AMD karty nemaju nejaku uber optimalizaciu oproti Nvidia kartam. Ja mam tiez vo vacsine pripadov 100FPS+ ale vzdy raz za cas klesne na cca. 60-70 hlavne pri velkej zatazenosti serveru. Ked hra okolo 60 000 ludi, co je neskoro vecer skoro uz rano tak sa karta, teda jedno z jej jadier vyuziva na 90%+ pri beznom hrani v spicke, ked je online okolo 150 000 ludi ide na cca. 60%.
Je to najlepsie TD v 5tkovom tiere. Excelentny nizky profil (maskovanie na posadke + siet a si neviditelny), slusny DPM, dobra pohyblivost. Hetzer ti az tak moc chybat nebude (aspon mne nechybal).lukas9206 napísal:Dnes beriem StugIII, až mi bude ľúto za Hetzerom, dúfam že aj s ním sa bude tak dobre hrať