World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa Sarger »

Ako medium tank sám na začiatku toho moc nenarobíš. Najlepšie je chodiť v skupine 2-3 mediek... neskôr na T8+ to už solídne ide.

Btw práveže PzKpfwIV je slušné medko s ktorým sa dá parádne zarábať pokiaľ nemáš prémiak.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

suhlas pzIV je moje top vozidlo a ten tank neplanujem predat, nakolko mi naozaj dobre zaraba...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No zalezi na samotnom medku. Niektore su fakt pomale a blbe ale niektore su velmi dobre :) Ja som si velmi oblubil VK-3001 (P).
Kvalitne premiove medko je Typ 59 (tier 8 ) no taky Bat Chat alebo T-62A su fakt velmi dobre tanky (hold ale su to az tier 10 :D ).

Medka su pomerne rychle ak ich mas s najlepsim motorom a 100% posadkou, taktiez maju lepsie kanony ako lahke tanky. Tiez sa s medkami hodi uhlovat podla toho kam na teba mieri protivnik (ale to len na blizko, ked si zatlaceny do kuta).
A ako uz bolo spomenute: Medka su velmi silne ked idu v skupine 2 ci 3 kusy. To si ustrielaju akykolvek HT, aj ked je o 2 tiery vyssie (samozrejme nesmu to byt lamy).
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

problem je ze nemam zbran upgradnutu a s tou zakladnou neprebijem ziadny armor ... a tak je tazke vyhravat a ziskat expy na zbran a armor atd.. po vyhre teraz dostavam strasne malo nejakych 700 max wtf.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Takto sa bezne dostavaju EXPy. Sice mas premiak ale so zakladnym delom viac necakaj. Tuto je vyhoda najst niekoho s rovnakym tierom (vo fulle) nech ta podporuje.
xH4wK

No tak to je sila, ze predtym som dostaval 1000-2000 a teraz MAX 700.. ;) a pritom treba podstatne viac exp na itemy a dalsie tanky... wtf
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ono 2.000 dostanes aj tu ked je dvojnasobok (prva bitka dna - zacina o 01:00 rano).

Tu ide skor o to ze s tymi nizsimi tiermi hra dost lamiek ktore lahsie zabijes ako niekoho na tiere 6. Ale aj tam su exemplare trollov.
xH4wK

Wohoooooo tak som konecne ziskal tu zbran co ma lepsiu penetraciu a here we go :D happy.
Prílohy
shot_002.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No vidis ze to ide :) Este si zohnat dobry klan[PD-CZ]a je to.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Najlepšie je, že pred dvoma stranami si písal, že ťa táto hra vôbec nechytila a teraz ju paríš jak blázon.Pravdupovediac aj ja som tak začínal :D :D
Kurňa aj ja si už chcem kúpiť premium!!!:D Musím ísť do banky a dať si na účet keše.BTW prečo si začal hrať s nemcami?To len taká otázka zo zvedavosti.
xH4wK

Neviem niekde som cital ze su najpresnejsi na vacsie vzdialenosti
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

A tým to končí
xH4wK

ja idem do Mausu a JgPzE100

To su az take zle ?
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Sarger zaklincoval, ale bohužiaľ má pravdu.Ja som sa dosť natrápil kým som sa dostal na môj tier 7 Tiger, keďže ma ostatné tanky rozstrielali na 2 šupy a ja som strieľal akurát tak plyšové medvede a ledva som prerazil pancier.Teraz idem na Tiger II (podotýkam že bez premium acc) a veľmi sa už neteším na moje ďaľšie tanky keďže nič prevratného nebudú mať, akurát tak delo bude stáť 20k skúsenóstí a všetko bude drahé.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

deszka3: delá pri KTčku ťa vyjdú na cca 60k+ skúseností...

xH4wK: sú to papiere, hlavne medka. Tiger je dosť poddimenzovaný voči ostatným tankom toho istého tieru. T10tky sú už good..

//ale osobne mám KTčko rád viac ako IS-3 aj keď je o dosť lepšia.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiger je skvelý tank ak to s ním viete. Mám s ním 61% win rate a nemôžem sa na neho sťažovať. Celkovo sa mi s Nemcami hrá najlepšie. S bezdôvodne OP francúzskymi strojmi som nehral, tie zásobníky sú výsmech tej hry.
xH4wK

No mne nemecke tanky vyhovuju
Ja som taky sniper typ a tak mi ta presnost na dialku vyhovuje a na blizko tiez nie su zle podla mojho posledneho screenu kde som dal 8 kills vsetky relativne na blizko a skoncil som s 1% hp :D
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Tiger je dobrý sniper a vážne treba vedieť hrať.Ale celkovo zaleží aj na tvojom týme, ak hrajú takí čo idú bez rozmýšľania kamikaze hoci aj za 1 kill tak máš určite prehraté a bohužiaľ je plno takýchto hráčov.Najhoršie je keď sa celý tým vyberie na jeden smer, všetci zlepení na jednom mieste a spotnú ich.Potom sa čudujú, že prečo zomreli.Týmto som len chcel poukázať nato, že tvoj win percentage je tak povediac veľká náhoda.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak tak. Ale Tiger je pekný papier. Aspoň podľa mňa. Ja som šiel cez Tiger (P). Je ich málo a dosť ľudí nevie km páliť (ak vie tak si v prdeli a prerazí každou ranou :D ).

Nemci sú presní, pomerne rýchli (záleží na tanku), robia menší DMG, no aj tie náboje stoja menej. Ja som spokojný. Ferdinand je slušné zviera a krájem enemákov aj keď stojím proti tieru 10. A JgPzE100 je monštrum (doslova). Je obrovský a pomalý, ale keď na teba fľusne jeho mini strelu, tak dostaneš aj 1800 DMG :D

K francúzom: tie zásobníky ale aj mali tak prečo nie? A ak si s nimi nehral tak potom chápem prečo si myslíš že sú OP. Francúzi sú najťažší národ na hranie. Ty si myslíš, že tam vbehneš bez toho, aby ťa niekto trafil (a nedal ti takmer 50% HP dole lebo nemáš pancier) a vypáliš len tak 6 rán, kým na teba namieri? Len tak ľahké to nie je :)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

BTW dnes som mal takú menšiu rozcvičku presnosti :D Zas ten obdivuhodný matchmaking nahodil 8 a 8 ELC Amx tankov do hry.S Tigrom to bola pecka ich strielať a vyhodil som z nich 5 do vzduchu :D
Napísať odpoveď