Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Normalne bongo skoli kazdeho. 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nezalezi az tak na sposobe fajcenia ale na odrode rastliny.. a drzat to v sebe viac ako 7-8 sec je zbytocne, kedze dovtedy sa vsetok THC absorbuje 
hughito - ono nieco ti mozno bolo, len si nevedel co mas cakat. Plus, ked to chces vyskusat tak bez chlastu
Nieco take ze prvy krat to nepise je mytus
hughito - ono nieco ti mozno bolo, len si nevedel co mas cakat. Plus, ked to chces vyskusat tak bez chlastu
Nieco take ze prvy krat to nepise je mytus
Normálny špek, som si drbol, pár sekúnd podržal a hotovo. Ale aj tak je mi to jedno, zrušil som provokatérov a teraz nejako neplánujem už skúšať znova. 
A ešte: skúste tu opísať, aké presné účinky to na vás má. Aké pocity sú z toho, aký je nástup. Lebo mne to nikto nevie vysvetliť a vraj to musím zažiť. Ale napr. keď vidím nejakých kámošov aktívnych húličov, tak na nich nevidím vôbec žiadny rozdiel pred a po.
A ešte: skúste tu opísať, aké presné účinky to na vás má. Aké pocity sú z toho, aký je nástup. Lebo mne to nikto nevie vysvetliť a vraj to musím zažiť. Ale napr. keď vidím nejakých kámošov aktívnych húličov, tak na nich nevidím vôbec žiadny rozdiel pred a po.
-
Nadeo
Guru wannabe
Zas zalezi na odrode. Mozes to rozdelit na dva druhy, sativa a indica.. O tom sa uz da najst dost cez google, ani ja neviem presne rozdiely. Akurat to, ze z jedneho mas plno energie, myslienky vseliake a druha je tzv. "couch-lock" 
Inak pokusim sa ti popisat moj myslienkovy pochod minule.. Cestovali sme autobusom z intraku do skoly, a vsimal som si ludi okolo.. v mojej mysli som sa snimi dostal do hypotetickych situacii, v ktorych sme riesili problemy. Uplne som sa zamotaval v myslienkach a vtedy mi napadlo, ze mudrost cloveka vychadza vlastne zo skusenosti a z toho kolko problemov uz v zivote vyriesil. (potom mi to prislo fakt smiesne
)
Inak pokusim sa ti popisat moj myslienkovy pochod minule.. Cestovali sme autobusom z intraku do skoly, a vsimal som si ludi okolo.. v mojej mysli som sa snimi dostal do hypotetickych situacii, v ktorych sme riesili problemy. Uplne som sa zamotaval v myslienkach a vtedy mi napadlo, ze mudrost cloveka vychadza vlastne zo skusenosti a z toho kolko problemov uz v zivote vyriesil. (potom mi to prislo fakt smiesne
Myslím že tento obrázok to docela fajn vystihuje 
//ale suhlasim s prispevkom nado mnou ,zaleži to od mnoho veci ale tieto su už taka "rutina"
//ale suhlasim s prispevkom nado mnou ,zaleži to od mnoho veci ale tieto su už taka "rutina"
-
t0m4s3
Admin
klasicky cesko-slovensky mytus. V Amsterdame nam (Cechom, Slovakom) hovoria potapaci, lebo vsetci zadrzuju jak dementi. Pritom ucinok je rovnaky ci si das do pluc na sekundu alebo 20. Akurat pri zadrzanom dychu sa prejavi kratkodoby nedostatok kysliku a zamota sa ti hlava.Merco_ napísal:.... (ako dlho to podržíš...) ...
Tak to som ja nevedel
dík za osvetlenie situácie.
-
Ba-Yo
Light Professional
t0m4s3: ide len o prvotný nádych
Netuším aká to bola odroda, ale viem, že ten človek nehúli žiadne svinstvá alebo slaboty. Problém je v tom, že necítil som ani jedno ani druhé. Čo dodať, treba chlastať, tak človek jasne vie, čo môže očakávať.Nadeo napísal:Zas zalezi na odrode. Mozes to rozdelit na dva druhy, sativa a indica.. O tom sa uz da najst dost cez google, ani ja neviem presne rozdiely. Akurat to, ze z jedneho mas plno energie, myslienky vseliake a druha je tzv. "couch-lock"![]()
Nejak mam silny kasel,... Asi si dam nejaky ten material aby ma presiel 
-
Kok
Light Professional
tiez mi prvych 2-3krat nic nebolo.. a tiez ako pisal nadeo, dostavam sa do haluznych situacii
zalezi ci som sam alebo s niekym, ked som sam tak proste stale rozmyslam a teoretizujem na veciach ktore ma za normalneho stavu nikdy nenapadli. ako to tak luskam tak zistujem ze "coo" dobra vec na ktoru som prisiel .. a nakoniec to skonci tak ze ma napadne nejaka uplne odveci haluz a smejem sa ze som zabudol najvacsiu mudrost
-
Yos
Professional
To dlhe podrzanie mozes skusat akurat tak na salvii. Tam ti staci 15-20sec a si vybaveny. Tu ako uz mnohi spomenuli je to jedno, ako Ba-Yo spomenul, staci ti prvy nadych. A tie stavy su u mna skor hlboko myslienkove. Nikdy nad vecami nepremyslam tak do hlbky. Pritom si vzdy poviem, ze to nad cim rozmyslam je totalna kravina, ale vzdy zaujimava, ked nad tym tak hlboko premyslam. Popripade pridem na nejake vysvetlenie niecoho, co mi vrtalo hlavou skoro cely zivot. Ako co funguje napriklad...
a pamatas si to tak este asi 6 sekund 
-
AcidXpress
Light Expert
niesom za dekriminalizaciu alebo kompletnu legalizaciu marohuany minimalne do doby kedy zadebnene osoby starsie ako 60 rokov to budu hadzat do jedneho vreca s drogami
vcera davali v telke ze spravili zatah na jednu growroom a v tom babka zatrela ze by pozabijala vsetkych drogovych dilerov .. ja som jej zacal vysvetlovat ze to nieje droga ze preco si to mysli a ona iba stale svoje ze sak o tom hovorili v telke a ze je toho plno ze si to daju ludia a potom vykradacky robia a co ja viem co .. tazko takym ludom vysvetlit, ze tliachaju neskutocne kraviny .. raz som sa s nou o tomto hadal bolo to minule leto .. ked som jej zacal vysvetlovat ze to nieje droga ale liek tak si myslela pomaly ze mi to prasi na hlavu tak som si spravil a vytlacil fejkovy zdrap papiera ze to mam na predpis (ano, na slovensku lol) a zrazu jej nevadilo ze fajcim brcko v izbe ..
takze ako vravim .. poci ludia co maju zafixovany nazor na weed taky ako maju .. trava by mala zostat nelegalna a neviem ako vam mne by to nevadilo lebo tu kde byvam je jej tak vela ze sa to policii uz ani neoplati riesit .. teda aspom ja som mal zatedy take skusenosti ze aj ked boli nejake tie prehladavacky .. take ze na moju ganju zabudli ked kamaratovi nasli tasku s plastami a este ich ani nemal zatavene ..
takze ako vravim .. poci ludia co maju zafixovany nazor na weed taky ako maju .. trava by mala zostat nelegalna a neviem ako vam mne by to nevadilo lebo tu kde byvam je jej tak vela ze sa to policii uz ani neoplati riesit .. teda aspom ja som mal zatedy take skusenosti ze aj ked boli nejake tie prehladavacky .. take ze na moju ganju zabudli ked kamaratovi nasli tasku s plastami a este ich ani nemal zatavene ..
Ty si ten, co ide na liecenie, lebo mal zlych kamaratov, ze?
-
Nadeo
Guru wannabe
Tak, bratia cesi idu dobrou cestou.. kedy sa k nim pridame?
-
AcidXpress
Light Expert
nie, ja som ten co chce ist na liecenie lebo som fukal jak zmyslov zbaveny
nejdem tam koli ganji ale koli piku, toto je tema o marihuane tak ak chces neco rozoberat kludne napis SS
rad si pokecam
este by som chcel dodat k teme to, ze nech sa deje cokolvek tak v politike nenastane ziadna zmena co sa tyka dekriminalizacie este pekne dlho lebo politikom vyhovuje momentalna situacia ze 4/5tiny slovakov aj ked sa biju do hrudi a nadavaju ako je vsetko na hovno sa tvaria ako ovecky a skaci tak ako pani mecenasi piskaju
svet si neuvedomi aku obrovsku rolu hra konope pokedy nevycerpaju ropu, pokym nevymre minimalne jedna generacia ktora bola ovplivnena propagandou atd .. ked budeme my 25-35 rocni ludia v 50tke .. marihuana legalna nebude, to vam garantujem
nejdem tam koli ganji ale koli piku, toto je tema o marihuane tak ak chces neco rozoberat kludne napis SS
este by som chcel dodat k teme to, ze nech sa deje cokolvek tak v politike nenastane ziadna zmena co sa tyka dekriminalizacie este pekne dlho lebo politikom vyhovuje momentalna situacia ze 4/5tiny slovakov aj ked sa biju do hrudi a nadavaju ako je vsetko na hovno sa tvaria ako ovecky a skaci tak ako pani mecenasi piskaju
-
KaptMichal
King
Co maju spolocne legalizacia marihuany a ropa? Rad sa necham poucit...
-
AcidXpress
Light Expert
z konope sa da vyrobit palivo do aut cim by samozrejme ropne spolocnosti stracali zisk
-
javatar
Hardcore addict
a co plasty, lieky, hnojiva a ine ropne produkty?