Nechcem ťa sklamať ale každý znás má pár krát sen o budúcnosti lenže vačšinou si ho nezapametáme a niektorý den si povies aaa De ja wu...94jakub napísal:Lucidne sny exitujú, nájdeš o tom dosť na nete.
Astrálne cestovanie a sny o budúcnosti neexistujú, je to len výmysel.
A ešte 1 otázka na lucidne sny alebo astrálne cestovanie, Dnes sa mi to stalo po 1x je to ble zlý pocit...
Ale neviem či to bolo astrálne alebo luciidny sen. Proste som vstal okolo 6 a som si pustil hodbu a pocuval ale hovoril som si ze "budem mat luciidny sen a verim tomu" dokolečka... Ani som netusil ze som v sne a najprv som bol vonku volade vsetko bolo cierne seba som vydel a vyletel som do vzduchu ale zacal som sa triast zrazu ako keby som sa objavil vo svojej izbe a moja dusa chcela odletiet s mojho tela ale nejak jej to neslo stale som sa triesol... A potom prost som bol stale v izbe pozrel som sa na stenu vedel som ze je oranzova len ona bola cierna a mala bodky oranzove... a zrazu úplne nepríjemny pocit lezal som na posteli a úplne jak keby to bolo real celé telo stuhnute ktomu som sa triesol predstavoval som si svoju hlavu a vnej na 1 oku som sa pozeral na stenu a v druhom ze sa vraciam do tela ale nejde to a neslo to dobre dlho som si predstavoval ako sa fackam... ze uz chcem vstat ale neslo to trosku som bol vylakany v sne ale ked som sa zobudil bolo to celé good nic ziaden strach pohoda klidek a teraz vam sem pisem svoju skusenost...
Otázka: Ako proste ovládať tento luciidny sen aby som neskakal s 1 miesta na 2 (ci to bolo 1. krat tak to bolo ble?)
2 otazka mal som lucidny sen alebo astralne cestovanie?
3 ked uz nechcem snivat ako to mam cele ukoncit?
4 otazka preco som si nevedel predstavit nejaku je*acku?