//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 9:23)
Odkedy mam win7 tak mam hnusnu grafiku co sa tyka hry... vsetko mam rozmazane, jedine co je dobre vidiet su budiky tachometer...
CheZteR napísal:pred a po zaskrtnuti
ja si dost casto ukladam hru aj sam, preto tam nemam taky velky casovy rozdiel medzi mojim a automatickym sejvom
ked si vypol hru, posledny automaticky sejv s poziciou sa ti prepisal na poziciu po nehode, cize musis zapnut, ten v poradi druhy, ako nasleduju casovo, chapes?
tak to tam teda nemam ani ja...
Nové informácie ohladom DLC z http://www.eurotrucksimulator2.eu/Na dnešnej konferencii Deň Simulátorov ktorý organizuje poľský obchod CDP bol jeden z pozvaných aj vedúci vývojárskeho tímu SCS Software, pán Pavel Šebor. Okrem prezentácie firmy a celého projektu ETS 2 prišlo aj na oznamovanie nových informácií o vývoji hry. Áno, tušíte správne, bol oficiálne ohlásený prvý DLC balíček pre hru!
Čo znamená DLC ? Je to skratka pre Downloadable Content, balíček ktorý sa stiahne a pridá do hry nový obsah.
Eastern Europe Expansion, tak sa bude volať prvé DLC. V preklade znamená Východoeurópske rozšírenie. Radšej raz vidieť ako 100x počuť, takže tu prikladáme aj mapu ciest ktoré v tomto DLC pribudnú! Určite nás poteší pridanie dalších dvoch Slovenských miest a to Banská Bystrica a Košice! Moravákov zas určite poteší Ostrava.
staci nahodit novy patchminik460 napísal: tak to tam teda nemam ani ja...