Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Officer Down
Pozrel som si len tak z nudy tento film, ale tento film ma teda z nej nevytiahol. Pomale tempo filmu, stale nejake flashbacky, herci tiez nepodavaju nejake excelentne vykony. Zaver filmu ten dej trochu vylepsil, zial cely film to nezachrani preto 5/10
Pozrel som si len tak z nudy tento film, ale tento film ma teda z nej nevytiahol. Pomale tempo filmu, stale nejake flashbacky, herci tiez nepodavaju nejake excelentne vykony. Zaver filmu ten dej trochu vylepsil, zial cely film to nezachrani preto 5/10
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Seven Psychopaths - Príjemné prekvapenie, mám rád takýto typ filmov, trošku mi to pripominalo Tarantina. Zo začiatku som bol prekvapený z Pitta a Stuhlbarga o pár minút sklamaný (nepozeral som obsadenie filmu). Ale ihneď jak som zbadal ďalšie zloženie tak som si vydýchol, Sam Rockwell sa pomaly prebíja do mojej TOP10 v hercoch. Dosť nezvyčajný príbeh a dobrá komédia. 9/10
Life of Pi - Perfektné scenérie, hra zo svetlom, príroda, príbeh, poučenie. Niet tomu čo vytknúť 10/10
Life of Pi - Perfektné scenérie, hra zo svetlom, príroda, príbeh, poučenie. Niet tomu čo vytknúť 10/10
Ted
Dlho som vahal s pozretim si tohto filmu a dnes som si povedal, ze sa trochu pobavim a pozriem si to. Zial nebolo to az take uzasne, nechapem ako to moze mat na CSFD 74%. Par krat som sa zasmial ale skor ma trapilo kedy ten film skonci. Inak vazne neviem co na tom vsetci ludia vidia. Najsvetlejsim okamihom filmu bola Mila Kunis, na tu by som sa dokazal pozerat aj dlhsie. Iba vdaka nej davam 6/10
The Perks of Being a Wallflower
Vkuskny a dojemny v podstate romanticky film, ktoremu nemam co vytknut. Prijemna oddychovka na nedelu popoludnie aj ked som to pozeral v piatok 7,5/10
Dlho som vahal s pozretim si tohto filmu a dnes som si povedal, ze sa trochu pobavim a pozriem si to. Zial nebolo to az take uzasne, nechapem ako to moze mat na CSFD 74%. Par krat som sa zasmial ale skor ma trapilo kedy ten film skonci. Inak vazne neviem co na tom vsetci ludia vidia. Najsvetlejsim okamihom filmu bola Mila Kunis, na tu by som sa dokazal pozerat aj dlhsie. Iba vdaka nej davam 6/10
The Perks of Being a Wallflower
Vkuskny a dojemny v podstate romanticky film, ktoremu nemam co vytknut. Prijemna oddychovka na nedelu popoludnie aj ked som to pozeral v piatok 7,5/10
-
AcidXpress
Light Expert
Nevidim zlo, nepocujem zlo - film o slepom ktory sa chova akoby nebol slepy a hluchom ktory jednoducho cita z pier, a jak sa ti dvaja spoznali a jak sa doplnuju navzajom .. komedia jak hovado jeden z najlepsich komedii co som kedy videl .. sice cim dalej tym menej vtipnych sceniek ale prvych 45 minut filmu mala branica zachvaty .. vrelo odporucam ... davam 8/10 koli tomu ze cim dalej tym to bolo nie ze nudnejsie ale menej zabavne 
Savages (2012) - cakal som viac akcie v tych maskach, celkovo ma to sklamalo 6/10
EX2 (2012) - fuha tak jedno sklamanie za druhym no nic moc tato dvojka 6,5/10 jednotka bola 100x lepsia
Lawless (2012) - aby toho nebolo malo dalsie sklamanie, podobne ako pri savages cakal som pecku no smola 6,5/10 a este k tomu aj dabing mi prisiel nevhodne zvoleny
EX2 (2012) - fuha tak jedno sklamanie za druhym no nic moc tato dvojka 6,5/10 jednotka bola 100x lepsia
Lawless (2012) - aby toho nebolo malo dalsie sklamanie, podobne ako pri savages cakal som pecku no smola 6,5/10 a este k tomu aj dabing mi prisiel nevhodne zvoleny
Counterpunch
Sportove drama z boxerskeho prostredia natocene ako nizkorozpoctovy film, v jednej z uloh sa predstavil aj Danny Trejo ale taktiez zaujala aj Camila Banus - 7/10
Sportove drama z boxerskeho prostredia natocene ako nizkorozpoctovy film, v jednej z uloh sa predstavil aj Danny Trejo ale taktiez zaujala aj Camila Banus - 7/10
Ruby Sparks no neviem... 74% na csfd je podľa mňa prehnaných.. Nesympatickí herci.. zdĺhavé.. neodporúčam. 3/10
The Dark Knight Rises Síce nie som veľký fanúšik betmena. ale film bol kvalitný a nenudil. 9/10
The Dark Knight Rises Síce nie som veľký fanúšik betmena. ale film bol kvalitný a nenudil. 9/10
Konecne som mal trochu casu pri skuskach tak som mal moznost ist do kina na http://www.csfd.cz/film/294824-nespoutany-django/
Mal som velke ocakavania a po skonceni som bol nadmieru spokojny. Bolo tam vsetko co robi z filmu klasicku Tarantinovku.
Perfektny vykon hercov, hlavne trio Waltz, DiCaprio, Jakcson. Poslednych 30 minut to bol cisty orgazmus. Film nenudil ani na sekundu hlavne kvoli podarenym dialogom. A musim vyzdvihnut aj vyborny soundtrack. Davam 85%.
Mal som velke ocakavania a po skonceni som bol nadmieru spokojny. Bolo tam vsetko co robi z filmu klasicku Tarantinovku.
Perfektny vykon hercov, hlavne trio Waltz, DiCaprio, Jakcson. Poslednych 30 minut to bol cisty orgazmus. Film nenudil ani na sekundu hlavne kvoli podarenym dialogom. A musim vyzdvihnut aj vyborny soundtrack. Davam 85%.
Killing Them Softly - 0/10, bytočne to aj zanpúť, odpad.
Cloud Atlas - 7/10, celkom zaujímavý film.
Skyfall - 8/10, určite sa to dá pozrieť, Bond je OK.
Compliance 1/10, mňa zarazilo, že ako môžu byť ľudia tak hlúpi, keďže to je vraj na základe skutočných udalostí.
Here Comes The Boom - 7/10 - celkom podarená komédia.
Savages - 5/10 - bolo to príliš krvavé, zbytočne.
The Dark Knight Rises - 7/10
Django Unchained - 8/10, trochu tam prvá hodina bola totálne nudná a zbytočná a ani koniec sa mi až tak nepáčil ale už viem, že keď Tarantino tak aj taký koniec. Keby tam tú prvú hodinu vyhodili a by spravili normálny koniec by to bolo ešte lepšie.
Flight - 6/10 - dej nič moc, keby tam nehral Danzel Washington tak by to bol poriadny prepadák, on hrá tak dobre, že aj slabší film sa dá pozrieť.
Cloud Atlas - 7/10, celkom zaujímavý film.
Skyfall - 8/10, určite sa to dá pozrieť, Bond je OK.
Compliance 1/10, mňa zarazilo, že ako môžu byť ľudia tak hlúpi, keďže to je vraj na základe skutočných udalostí.
Here Comes The Boom - 7/10 - celkom podarená komédia.
Savages - 5/10 - bolo to príliš krvavé, zbytočne.
The Dark Knight Rises - 7/10
Django Unchained - 8/10, trochu tam prvá hodina bola totálne nudná a zbytočná a ani koniec sa mi až tak nepáčil ale už viem, že keď Tarantino tak aj taký koniec. Keby tam tú prvú hodinu vyhodili a by spravili normálny koniec by to bolo ešte lepšie.
Flight - 6/10 - dej nič moc, keby tam nehral Danzel Washington tak by to bol poriadny prepadák, on hrá tak dobre, že aj slabší film sa dá pozrieť.
Právo na vraždu - 1/10 - Keď sa v Heate poprvýkrát objavili Pacino a DeNiro vedľa seba, bol z toho jeden z mojich najobľúbenejších filmov, keď sa spojili po druhý krát, jeden z tých, ktoré ma najviac sklamali... Extrémna nuda 
-
IceHammer
Star
Last stand - A. Schwarznegger ako serif maleho mesta akcny film s kuskami humoru, ale s predvidatelnym koncom na jedno pozretie urcite dobry film.
-
retsil
Light Star
Django Unchained - parada, Tarantinove filmy zeriem! 5/5
Fish Tank - pribeh dospievajucej holky, velmi sa mi pacil jej prizvuk, nieco jak kelly z misfits
3/5
The Imposter - velmi ma to zaujalo, odporucam pozriet (nechapem sice ako/preco tomu naleteli) 5/5
The Impossible - tak toto bola tiez riadna pecka, skutocny pribeh rodiny ktora prezila tsunami v 2004 5/5
Jimmy Carr: In Concert - standup vystupenie, uz som videl jednu jeho starsiu show, tak som vedel co mam cakat
mam velmi rad tohto typka, ma niekedy dost drsny humor, viem si predstavit ze by niekomu nesadol, no ale pre mna top 5/5
Fish Tank - pribeh dospievajucej holky, velmi sa mi pacil jej prizvuk, nieco jak kelly z misfits
The Imposter - velmi ma to zaujalo, odporucam pozriet (nechapem sice ako/preco tomu naleteli) 5/5
The Impossible - tak toto bola tiez riadna pecka, skutocny pribeh rodiny ktora prezila tsunami v 2004 5/5
Jimmy Carr: In Concert - standup vystupenie, uz som videl jednu jeho starsiu show, tak som vedel co mam cakat
-
lekoklatik
VIP
Tiez mam za sebou akurat
Djanga.
Nemam filmu co vytknut. Zozral ma od prvej az po poslednu minutu (aj kratucku potitulkovu scenu, ktoru som cakal skor, ale radsej neskoro nez nekdy
).
Nasmial som sa, aj smutnu mi bolo a dokonca som sa casto krat pristihol prekvapeny. Tarantino vo svojom samozrejme nesmie chybat a priznam sa ze som od zaciatku cakal ci a kedy ho vo filme uvidim.
Skvely kusok. 10/10
Djanga.
Nemam filmu co vytknut. Zozral ma od prvej az po poslednu minutu (aj kratucku potitulkovu scenu, ktoru som cakal skor, ale radsej neskoro nez nekdy
Nasmial som sa, aj smutnu mi bolo a dokonca som sa casto krat pristihol prekvapeny. Tarantino vo svojom samozrejme nesmie chybat a priznam sa ze som od zaciatku cakal ci a kedy ho vo filme uvidim.
Skvely kusok. 10/10
The Master, zaciatok sa mi pacil, ale ale zvysok... jednoducho sa ma neoslovil 5/10
Tisícročná včela: Dal som sa na klasiku. Malo to svoje čaro, aj keď vlastne neviem prečo. Kto nevidel, tak rýchlo pozrieť.
8/10
8/10
-
IceHammer
Star
http://www.csfd.cz/film/297906-ciganCigan - Kedze mlada to potrebovala do skoly
-
lekoklatik
VIP
IceHammer: A?
Hodnotenie? Nejaky tvoj kratky nazor na ten film?
My vieme ze ten film existuje a vobec nas nezaujima ze si ho pozeral, pokial sa nepodelis o nazor nan.
Ja som videl po kkt filmov na ktore som nemal nazor, pretoze ma proste nezaujali a je mi jasne ze nikoho nezaujima co si lekoklatik vo volnom case pozera.
Hodnotenie? Nejaky tvoj kratky nazor na ten film?
My vieme ze ten film existuje a vobec nas nezaujima ze si ho pozeral, pokial sa nepodelis o nazor nan.
Ja som videl po kkt filmov na ktore som nemal nazor, pretoze ma proste nezaujali a je mi jasne ze nikoho nezaujima co si lekoklatik vo volnom case pozera.
-
Wonderwall
Medium Expert
Gangster Squad - 8/10 - Príjemná retro gangsterka, príbeh síce jednoduchý a priamočiary, ale vizuály a prostredie úžasné(vrelo odporúčam ísť do kina, zážitok), a herecké obsadenie úplne perfektné, s Ryanom Goslingom a Joshom Brolinom na čele(Emma Stone je samostatná kapitola
).
Resident Evil: Retribution 0/10 A odmietam slovne ohodnotiť tento film, lebo takú s*ačku som už dlho nevidel.. A btw. toto nie je Resident Evil.. ani náhodou...