World of Tanks
Re: World of Tanks
Chalani tie fpska vam ako silno závidím. S moju 6870tku mavam prepady na 28-30 fps aj na minimalnej grafike. 
Ja mám na 5730-ke 40-50 fps, detaily mám niečo lepšie ako stredné.
Polo-X
Dnes som dal hru FLAT OUT 2 a ide v pohode + CS 1,6 -trošku sem tam sekne ale ide
Ram je 2 GB /1,62 použitelná/
AMD c-50 1,00 Ghz
OUTSIDER
Hru som sťahoval stadeto: tankiste.sk/ste už registrovaný/stiahnutie hry 3,6 GB
Nemôže byť problém v tom,že na druhom NTB som sa zaregistroval ,stiahol hru z tej stránky nainštaloval/ pri hraní kliknem na pripojím,ale po ukončení len vypnem hru -neodhlasujem sa a teraz to nejako blokuje na tom druhom? /Ma napadlo/
MICHAELO
Ako zapnem hru bez launcheru? sa v tom nejako strácam už.
Dnes som dal hru FLAT OUT 2 a ide v pohode + CS 1,6 -trošku sem tam sekne ale ide
Ram je 2 GB /1,62 použitelná/
AMD c-50 1,00 Ghz
OUTSIDER
Hru som sťahoval stadeto: tankiste.sk/ste už registrovaný/stiahnutie hry 3,6 GB
Nemôže byť problém v tom,že na druhom NTB som sa zaregistroval ,stiahol hru z tej stránky nainštaloval/ pri hraní kliknem na pripojím,ale po ukončení len vypnem hru -neodhlasujem sa a teraz to nejako blokuje na tom druhom? /Ma napadlo/
MICHAELO
Ako zapnem hru bez launcheru? sa v tom nejako strácam už.
nie v registracii ani v nete problem nehladaj, podla mna je to jednoducho zelezo...
zjavne to nezvlada aj ked je to divne, aspon garaz by ti zobrazit mohlo... tam predsa taky zahul systemu nedava, to az mapa...
zjavne to nezvlada aj ked je to divne, aspon garaz by ti zobrazit mohlo... tam predsa taky zahul systemu nedava, to az mapa...
No skusim ešte stiahnuť raz a uvidime.
-
xH4wK
Ja mam vsetko na totalne max a 118 fps nejde ani viac ani menej 
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 20:17)
Ok tak ma to uz chytilo
akurat stale dost casto skapem relativne skoro 
Ok tak ma to uz chytilo
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono tu ide hlavne o CPU. Ludia s AMD cpu budu mat najmenej FPS kedze nezvlada jednovlaknove operacie tak dobre ako Intel. A taktiez FPS stupaju priamo umerne s taktom.
xH4wK:
Len musis prist na to ko sa s LT/TD/HTckami hra. Kazdy tank ma ine vlastnosti a teda treba pouzivat inu taktiku
Inak, dám tu pár screenov pre ľudí ktorí si myslia, že aby si so scoutom zarobil, tak musia strieľať.
NEVYSTRELIL SOM ANI RAZ
xH4wK:
Len musis prist na to ko sa s LT/TD/HTckami hra. Kazdy tank ma ine vlastnosti a teda treba pouzivat inu taktiku
Inak, dám tu pár screenov pre ľudí ktorí si myslia, že aby si so scoutom zarobil, tak musia strieľať.
NEVYSTRELIL SOM ANI RAZ
-
Outsider
Star
Netrep kraviny. Ta hra nedovoli ziadnemu PC ist stabilne nad 100 FPS, kedze vyuziva zastarali engine s chybami.xH4wK napísal:Ja mam vsetko na totalne max a 118 fps nejde ani viac ani menej
Ok tak ma to uz chytiloakurat stale dost casto skapem relativne skoro
17 000 a 1500 skúseností bez prémiového? Toľko ja pomaly ani po dvoch zápasoch nenazbieram. Ako to?Michaelo napísal:
NEVYSTRELIL SOM ANI RAZ
-
xH4wK
Bol to bug kedze mam G19 klavesnicu tak mi tam nahodilo screen pre WoT kde bolo bugle fps stale ukazovalo 118 ... v hre to ukazuje 80-100.Outsider napísal: Netrep kraviny. Ta hra nedovoli ziadnemu PC ist stabilne nad 100 FPS, kedze vyuziva zastarali engine s chybami.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hold, treba vedieť ako hrať, dorozumieť sa s teamom (aspoň sa o to pokúsiť) a nenechať s zabiť. Mňa nešťastne trafil GW Typ E na splash (taký tančík zhebne aj 5 metrov od výbuchu). Nebyť neho, tak by tam sundali E-50 (zostali jej 3%) a svietil by som ďalej.lukas9206 napísal:17 000 a 1500 skúseností bez prémiového? Toľko ja pomaly ani po dvoch zápasoch nenazbieram. Ako to?
//Edit:
Na StuG III rozhodne 7,5 cm StuK 42 L/70. Ma vyssi DPM a je presnejsie. Ten 10" "obor" bol na Hetzerovi fajn, ale StuG III ide proti takym tankom, ktore s tym neprerazis
Mám sa čo učiť ešte
A StugIII je lepšie dať ktoré delo? Tú hufnicu alebo 7,5 cm StuK 42 L/70?
tym scoutom zarobis jedine vtedy ak nasvietis nepriatela a tvoj kolega ho poskodi alebo znici v danom nasvieteni, ak ich iba ohlalis a oni zasa zmiznu z dohladu a nasvietia si ich potom sami tak nedostanes skoro nic... takze tam ide o to nie len prebehnut mapu ale nasvecovat artynam alebo silnym tankom vzdialenejsich nepriatelov
-
xH4wK
Podla mna je super ked je scout taky rychly a nahodis si tam delo + naboje s vysokou prieraznostou a iba behas okolo ostatnych pomalych tankov a zabijas ich, posledne hry ja tak vyhravam a v kazdej hre 6+ killov
-
Michaelo
Hardcore addict
Neboj Hawku potom prides k vyssim tierom a uz to tak easy nebude 
-
xH4wK
No to mi doslo kedze uz tam nie su light tanky 
Inak strasne ma to chytilo cely den hram...
Inak strasne ma to chytilo cely den hram...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
oplatí sa to na phenome 2 4,1GHz a GTX660 stiahnuť? Ak máte prepady aj na 2500K?
-
Michaelo
Hardcore addict
Tá hra využív iba jedno jadro. Ak máš dobre nataktovaný CPU a dobrú grafiku tak to rozbeháš celkom dobre. Pri najhoršom vypneš tiene, prepneš kvalitu lístia a rastlín na minimum a pár FPS pribudne.
Hawk:
Francúzi a čína majú ľahké tanky aj tier 8.
Hawk:
Francúzi a čína majú ľahké tanky aj tier 8.
-
xH4wK
ja teraz kua nechapem zmysel medium tankov ... nic to nevydrzi a je to pomale, akoze sundaju ma na 1/2 rany a ja neprebijem ani medium armor... wtf. PzKpfwIV