BattleField 3
-
SlenderMan
Amateur
Re: BattleField 3
Zdravim... vzdy ked spustim hru BF3 alebo BFBC2 tak mam trosku rozmazane vsetko... a ked vypnem tak aj cely obrazovka ja rozmazana neviem preco. Neviete mi poradit diky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kedže si nenapísal základné veci tak ja položím základné otázky
máš originál?
máš najnovšie drivere pre grafiku (13.1 pre AMD a 313.96 pre Nvidiu) a zvyšok pc ?
spĺňaš minimálne nároky (vista SP2/ 7 SP1 / 8, 2GHz dvojjadro, 2GB RAM, 512MB grafika 3870 / 8800GT) ?
máš najnovší bios?
máš vypnuté rozmazanie pohybu a antialiasing?
vylúčil si chybu monitora?
robí to aj pri inej hre?
teploty si overil?
kábel si overil?
-
SlenderMan
Amateur
vsetko v poriadku .. a hram ze sa mi rozmazava.. a nemam najovsi bios
no konecne som sa dostal ku tejto hre poriadne - samozrejme kampan + crack...
a teda - kampan je teda pi*ov*** uplna a urcite tu nikto nebude suhlasit ale je mi to u riti...uz ste prepnuty na tieto nove hry...pripadne mate do 15rokov...
strielacky hram od dooma, stareho wolfensteina ale toto som este nezazil, samozrejme som si to dal na hard - ved co uz na tom moze byt tazke:
- neuveritelne tupe AI: odstrcia ma z krytu do nepriatelskej palby - pretoze su taky je*** ze maju svoj waypoint a nevedia ma obist..., sami nezabiju nic - jedine sa pletu do mojej strelby - ako bombon na konci je, ze ja vystrielam vsetkych, a ostane tam 1 nepriatel a asi 10 mojich - samozrejme zastreli mna, pretoze po nom vsetci moji strielaju a nic sa nedeje...
- nepriestelne neviditelne textury - aspon na tej mape co som teraz hral, sa cez neviditelnu texturu neda strielat....
- neznicitelne svetla, nepriestrelne civilne auta...
- trigerovany script - na tom som si uz zvykol - ale aby som 30min stal na mieste a hasil do enemy co sa objavuju stale na tom istom mieste donekonecna kym sa nepohnem je fail + najhorsie je to ze, stojim v kryti a pise follow - tak follow-ujem ale pekne ako posledny v teame... a zaradim sa do krytia hned za posledneho z mojho teamu - triger sa nespusti kym nestojim tesne za prvy typkom - pri ktorom samozrejme nieje miesto lebo su tam nastackovany friendly...
- textury zbrani sa kryju s texturami napr. rebrika, stromu a pod.
- niektore "high end" efekty su dost na prd... lebo enemy vas vidia a vy vidite nic...napr. hmla, prach
uznavam grafiku, animacie, aj roznorodost - tank, liedalo, hummer, peso... ale toto ma byt prelomova hra - nejaky FROSTBITE 2...
- taktiez si stojim za svojim nazorom co som tu dal pri deme... aby model vysokej kopy bankoviek bol 2D je riadny fail, pretoze vymodelovat aspon otexturovany kvader je fakt narocne...
pribeh - no zatial ma velmi nezaujal... ani som nenatrafil na nic epicke - okrem lietadlovej lode a startu lietadla - tie fighty boli slabe...
dost ma to sklamalo...
EA
a teda - kampan je teda pi*ov*** uplna a urcite tu nikto nebude suhlasit ale je mi to u riti...uz ste prepnuty na tieto nove hry...pripadne mate do 15rokov...
strielacky hram od dooma, stareho wolfensteina ale toto som este nezazil, samozrejme som si to dal na hard - ved co uz na tom moze byt tazke:
- neuveritelne tupe AI: odstrcia ma z krytu do nepriatelskej palby - pretoze su taky je*** ze maju svoj waypoint a nevedia ma obist..., sami nezabiju nic - jedine sa pletu do mojej strelby - ako bombon na konci je, ze ja vystrielam vsetkych, a ostane tam 1 nepriatel a asi 10 mojich - samozrejme zastreli mna, pretoze po nom vsetci moji strielaju a nic sa nedeje...
- nepriestelne neviditelne textury - aspon na tej mape co som teraz hral, sa cez neviditelnu texturu neda strielat....
- trigerovany script - na tom som si uz zvykol - ale aby som 30min stal na mieste a hasil do enemy co sa objavuju stale na tom istom mieste donekonecna kym sa nepohnem je fail + najhorsie je to ze, stojim v kryti a pise follow - tak follow-ujem ale pekne ako posledny v teame... a zaradim sa do krytia hned za posledneho z mojho teamu - triger sa nespusti kym nestojim tesne za prvy typkom - pri ktorom samozrejme nieje miesto lebo su tam nastackovany friendly...
- niektore "high end" efekty su dost na prd... lebo enemy vas vidia a vy vidite nic...napr. hmla, prach
uznavam grafiku, animacie, aj roznorodost - tank, liedalo, hummer, peso... ale toto ma byt prelomova hra - nejaky FROSTBITE 2...
- taktiez si stojim za svojim nazorom co som tu dal pri deme... aby model vysokej kopy bankoviek bol 2D je riadny fail, pretoze vymodelovat aspon otexturovany kvader je fakt narocne...
pribeh - no zatial ma velmi nezaujal... ani som nenatrafil na nic epicke - okrem lietadlovej lode a startu lietadla - tie fighty boli slabe...
dost ma to sklamalo...
Ja mam hru od uplneho zaciatku a SP som este nehral
Ale ak by som zahral urcite by som suhlasil ale tato seria nikdy nebola o SP aspon teda pre mna nie.
Ale ak by som zahral urcite by som suhlasil ale tato seria nikdy nebola o SP aspon teda pre mna nie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. hru nerobí EA ale DICE
2. kampaň je druhoradá pre DICE
3. nikto nečaká od Bfka dobrú kampaň
2. kampaň je druhoradá pre DICE
3. nikto nečaká od Bfka dobrú kampaň
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som to zhrnul len strucne: Battlefield je multiplayerova hra a divim sa, ze tam vobec nejaku kampan davali. Ani neviem na co tam je, nehral som ju, hravam len online.
Ides kritizovat piratsku verziu ? Si normalny ? BF nikdy nebolo o solo hre. Bolo to tam nasilu vlozene aby s tym mohli konkurovat CoD-cku. Ak sa chces zabavit tak treba hrat coop alebo mutliplayer kde hra ukazuje svoj potencial ale samozrejme vdaka piratskej verzii to nedokazes, vsak.Forsaken napísal:no konecne som sa dostal ku tejto hre poriadne - samozrejme kampan + crack...
dost ma to sklamalo...EA
Nahodou mne sa SP celkom paci, hral som len par misii ale nastavil som si vsetko na ultra a vyzeralo to fakt super
MP jedine tak na high, cize to nie je az taky zazitok, no v SP si to mozes dovolit 
A ako tu uz bolo povedane, BF je od pradavna zamerany na MP.
A ako tu uz bolo povedane, BF je od pradavna zamerany na MP.
musim povedat ze je to dost sick kritizovat dva roky staru hru, ked si ju cracknes. Chod sa stazovat svojim singleplayerovym kamaratom, ktori si musia kazdu hru cracknut, a ocakavaju od multiplayerovej ikony kvalitny SP. Asi ti nedoslo, ze 10 rokov stara seria, ktora nikdy nemala orientaciu na SP, zrazu nejaku mat bude... Mne to nejde do hlavy ako mozes vobec nieco take vypustit.Forsaken napísal:no konecne som sa dostal ku tejto hre poriadne - samozrejme kampan + crack...
...
normalne mam obavy znova sa vyjadrit...co z toho bude.
jednu vec mate pravdu - seria BF nikdy nebola single player - to plne suhlasim
- to vsak neznamena, ze raz ked tam je kampan - tak ju hrat nebudem, pripadne ju vyrobca odflakne ako toto, a budete mi pisat ze nemozem napisat co si o tom myslim???
ak poslednemu prispevku - ja mozem kritizovat co chcem, a kedy chcem, tak o com hovoris? - 2 roky po? - noa, aj 10rokov po..
kritizujem produkt nezaujimaju ma nejake pravidla, co bolo a co nie, ale to co je.
nakoniec o crackovani hier, pokial si taky bohaty ze si mozes kupovat virtualne zazitky - tak je to super, je to tvoja vec ale mal by si pochopit ze nie kazdy je ako ty - niekto tie peniaze da rad inde na nieco realne.
plus
aky je preboha rozdiel v cracknutej kampani a kampani originalu - ked vezmeme do uvahy patch 1.0.0.0 aka final release., pokial vobec vies co znamena crack ako funguje, tak asi vies malokedy - nikdy crack ovplyvnuje AI npc.
ukoncim to takto:
Kampan BF 3 sa mi nepaci, je podla mna odflaknuta. Na to ze je AAA titul. Pokial neviete prijat tento nazor, je mi vas luto.
jednu vec mate pravdu - seria BF nikdy nebola single player - to plne suhlasim
- to vsak neznamena, ze raz ked tam je kampan - tak ju hrat nebudem, pripadne ju vyrobca odflakne ako toto, a budete mi pisat ze nemozem napisat co si o tom myslim???
ak poslednemu prispevku - ja mozem kritizovat co chcem, a kedy chcem, tak o com hovoris? - 2 roky po? - noa, aj 10rokov po..
kritizujem produkt nezaujimaju ma nejake pravidla, co bolo a co nie, ale to co je.
nakoniec o crackovani hier, pokial si taky bohaty ze si mozes kupovat virtualne zazitky - tak je to super, je to tvoja vec ale mal by si pochopit ze nie kazdy je ako ty - niekto tie peniaze da rad inde na nieco realne.
plus
ukoncim to takto:
Kampan BF 3 sa mi nepaci, je podla mna odflaknuta. Na to ze je AAA titul. Pokial neviete prijat tento nazor, je mi vas luto.
Tu ide o princip. Proste si tu hru jednoducho ukradol a zhadzujes ju ze aky je to odpad. A predavalo sa to uz viackrat za smiesnu cenu, tusim do 15 EUR si mohol mat original.
Pre mna za mna si kradni hry nadalej ked to pre teba nema cenu ale potom si svoje nazory nechavaj pre seba alebo radsej napis ze to mas kupene
Pre mna za mna si kradni hry nadalej ked to pre teba nema cenu ale potom si svoje nazory nechavaj pre seba alebo radsej napis ze to mas kupene
Vy ludia ste fakt tak obmedzeni? Preco by nemohol vyjadrit svoj nazor, nech ma tu hru aj ukradnutu z kamenneho obchodu, svoj nazor sem pisat moze. To ze vy ste si z jeho prispevku vytrhli jednu vetu a to ze to ma cracknute je vas problem. Ale ani jeden z vas mu nevyvratil to co tvrdil, takze to co povedal je absolutna pravda. A vy to vsetci viete. Ale nie, podme sa hrat na moralistov a nadavat mu za to ze si to nekupil... 
Napríklad pred mesiacom vyšiel väčší patch ktorý opravuje SP ale ty to bohužiaľ nepostriehneš keďže máš warez verziu starú 2 roky.Forsaken napísal:
plusaky je preboha rozdiel v cracknutej kampani a kampani originalu - ked vezmeme do uvahy patch 1.0.0.0 aka final release., pokial vobec vies co znamena crack ako funguje, tak asi vies malokedy - nikdy crack ovplyvnuje AI npc.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Niektori ludia su fakt udereni.. Neviem si predstavit, ze by som prisiel do potravin, ukradol si pasteku, doma ju zjedol, dosral sa z nej a potom by som isiel do obchodu nadavat predavacke, ze predava pokazene pi*ov***. Lebo Forsaken presne toto si urobil... Ak nemas peniaze na virtualne zazitky, tak ostan pri realnych zazitkoch. Problem solved...
battlefield3 alebo battlefield: bad company2 ???
co je podla vas lepsie?
Niekto tu ma asi zjavne problem s asociaciami. Stazoval sa snad Forsaken predajcovi/vyrobcovi? Nie. Je to to iste ako keby si tu pasteku ukradol a potom vecer pri pive povedal ze si mal majku z diskontu pri tvojom baraku a dosral si sa... Meni to nieco na tom ze ta pasteka bola pokazena? Nie. Meni to teda nieco na tom ze ten SP je nahovno? Nie.
Podla mna BC2. Mal som z tej hry vacsiu zabavu. Viac sa mi pozdavali mapy, zbrane, celkova vyvazenost. Prave pred tyzdnom som si to opat nainstaloval. Este stale je mozne najst kopu serverov, komunita je este stale aktivna.ephramko napísal:battlefield3 alebo battlefield: bad company2 ???co je podla vas lepsie?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bf3 - grafika, zvuky, stíhačky, zbrane, coop, neporovnateľne lepší SP....