BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa TommyHot »

metthal napísal:Niekto tu ma asi zjavne problem s asociaciami. Stazoval sa snad Forsaken predajcovi/vyrobcovi? Nie. Je to to iste ako keby si tu pasteku ukradol a potom vecer pri pive povedal ze si mal majku z diskontu pri tvojom baraku a dosral si sa... Meni to nieco na tom ze ta pasteka bola pokazena? Nie. Meni to teda nieco na tom ze ten SP je nahovno? Nie.
Meni to nieco na veci, ze je zlodej? Ani sa necudujem, ze je tato krajina na sracky, ked tu ludia uplne otvorene ospravedlnuju zlodejiny :) len tak dalej..

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2013, 14:41)
// btw mam radsej BF3 hlavne koli lepsej grafike a vacsimi moznostami
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

To ci si tu hru upiratil, alebo si ju kupil je absolutne irelevantne. On sem prisiel vyjadrit svoj nazor na hru, keby nenapisal ze to ma cracknute, tak by mu na to snad ani nikto neodpovedal a len by ludia suhlasili s tym co napisal. Avsak poznamenal, ze to ma cracknute a ludia nanho automaticky zacali utocit, ze nema pravo hodnotit hru, ktoru si nekupil. Neviem ci vas to serie, ze on si to upiratil a vy ste sa to vyhodili peniaze (aj ja), alebo aky je vas problem...

Na tuto temu vsak uz koncim a aby som nebol OT, tak mna osobne zaujal viac Battlefield 3 hlavne kvoli vacsim vymozenostiam a podla mna, lepsej kombinacii class-ov, ako v pripade BC2.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

lebo ja som este hraval battlefield 1942 pred 10rokmi...a rozmyslal som, ze by som si kupil novy...na nete som cital, ze BC2 je lepsie, ale to sa pri kazdej hre najdu ludia, ktori tvrdia, ze ta starsia verzia je lepsia a nikdy neprejdu na novu :D

a neviem ci mam na BF3 dostatocny stroj, aby mi to na low islo bez sekania...musim si to pozret

btw. ukazuje po smrti, ze odkial vas zabili ? :D ...to som neznasal, ked som sa niekde pekne zakempil so snajperkou a potom im to ukazovalo, odkial ich davam...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ephramko napísal:lebo ja som este hraval battlefield 1942 pred 10rokmi...a rozmyslal som, ze by som si kupil novy...na nete som cital, ze BC2 je lepsie, ale to sa pri kazdej hre najdu ludia, ktori tvrdia, ze ta starsia verzia je lepsia a nikdy neprejdu na novu :D

a neviem ci mam na BF3 dostatocny stroj, aby mi to na low islo bez sekania...musim si to pozret

btw. ukazuje po smrti, ze odkial vas zabili ? :D ...to som neznasal, ked som sa niekde pekne zakempil so snajperkou a potom im to ukazovalo, odkial ich davam...
iba na HC to je vypnute
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ephramko napísal:battlefield3 alebo battlefield: bad company2 ??? :D co je podla vas lepsie?
bfbc2 je zabavnejsie a priamociarejsie.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ako tak citam neni to jedno ci je to cracknute abo kupene?! vzdy ked neco nekto napise ze nema original ziadna odpoved ziaden zaujem je snad v cracknutej verzii toho menej? podla mna nie a neplati to iba pri tej hre ludia tu na fore vseobecne nepomozu tomu kto to ma cracknute

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2013, 18:51)
a este nieco je tu tema na otazky kometare ohladom grafiky a tychto veci a ludia pomozu s 3ds maxom preco?http://store.autodesk.eu/store/adsk/en_ ... .251720300

kto by dal tolko penazi za tento produkt? myslim ze nikto a pomahaju preto lebo to tez nemaju kupene ak by to mali vsetci a ja nie tak by mi najskor nepomohli podla logiky ako sa tu ludia chovaju k ostatnym pri hrach a rieseni nejakych problemov
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

japaja napísal:ako tak citam neni to jedno ci je to cracknute abo kupene?! vzdy ked neco nekto napise ze nema original ziadna odpoved ziaden zaujem je snad v cracknutej verzii toho menej? podla mna nie a neplati to iba pri tej hre ludia tu na fore vseobecne nepomozu tomu kto to ma cracknute

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2013, 18:51)
a este nieco je tu tema na otazky kometare ohladom grafiky a tychto veci a ludia pomozu s 3ds maxom preco?http://store.autodesk.eu/store/adsk/en_ ... .251720300

kto by dal tolko penazi za tento produkt? myslim ze nikto a pomahaju preto lebo to tez nemaju kupene ak by to mali vsetci a ja nie tak by mi najskor nepomohli podla logiky ako sa tu ludia chovaju k ostatnym pri hrach a rieseni nejakych problemov
nemá patch + crack to môže bugovať :wink: 3DS max je pre profesionálov, blender je free
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ano ale ked crackenm tak snad patchnem a nebol si to nahodou ty kto sa pytal hned ako prve original ale ze ci ma spravnu verziu prepac ak si ta s niekym mylim

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2013, 19:43)
a kto ti da za hru 60 eur?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

80% patchov sa nedá cracknúť. Ostatné som nedešifroval
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ked vyjde patch tak aj crack nie? teda ak to robi solidna skupina skidrow abo razor1911
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

patche su distribuované cez origin a nemajú inštalačku tak tažko
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

japaja napísal:ked vyjde patch tak aj crack nie? teda ak to robi solidna skupina skidrow abo razor1911
Co tu este riesis ? Jednoducho je to v pravidlach fora ze sa ohladom warezu nema co riesit.
MichalkoOo napísal: Ostatné som nedešifroval
:lol: Samozrejme pri hrach ako BF je crack zbytocny, je to cisto o MP. Ale pri 90% hier mas vsade cracky na najnovsie patche.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

japaja: Razor nefunguje uz dva roky. Kto chce hrat online, tak da za hru 60 eur. Kto nechce, tak hra singleplayer pri mutiplayerovej hre a potom tu place, ze to ma nudnu kampan. Dalsie podobne prispevky ako vyssie o crackoch a pod. od teba mazem.

MichalkoOo: Velka miera patchov bola cracknuta.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

japaja napísal: a kto ti da za hru 60 eur?
mal si si kupit ked stala 10 € :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Resp. so vsetkymi DLC momentalne stoji 45€ na xgames.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Aj keby to kupis za 60. Vezmi si, ze kym vyjde BF4 tak sa to budes hrat aj rok a to je 5eur na mesiac. Stavim sa, ze ktokolvek da podstatne viacej za chlast/cigarety...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

hojko napísal:japaja: Razor nefunguje uz dva roky. Kto chce hrat online, tak da za hru 60 eur. Kto nechce, tak hra singleplayer pri mutiplayerovej hre a potom tu place, ze to ma nudnu kampan. Dalsie podobne prispevky ako vyssie o crackoch a pod. od teba mazem.

MichalkoOo: Velka miera patchov bola cracknuta.
nedávno ešte patche necrackovali.. Iba výnimočne. Teraz neviem, ja už dlhšiu dobu neťahám hry
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MichalkoOo: Netrep tu hluposti. Patche sa crackuju uz roky.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

a skoro na vsetky hry
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný