číslo účtu
-
demovic_svk
Medium Star
číslo účtu
Ahojte , ked som poslal niekomu cislo uctu meno a telefon moze s tym nieco nekale spravit? 
Re: číslo účtu
Neviem čo by ti vedel spraviť s účtom ... poslal tam milión € a dúfal, že dostaneš infarkt ?
Meno a telefón nájdeš často pri každom inzeráte. Maximálne ti hodia číslo do nejakej databázy reklamnej a budú ti vyvolávať s kadejakými produktmi a službami ...
Meno a telefón nájdeš často pri každom inzeráte. Maximálne ti hodia číslo do nejakej databázy reklamnej a budú ti vyvolávať s kadejakými produktmi a službami ...
-
demovic_svk
Medium Star
to by bol ten lepsi pripad
skor mi ide o to cislo uctu lebo mi ma previest peniaze tak som zvedavy
Ďakujem
Ďakujem
Z účtu Ti nemôže vybrať... maximálne, ako písal Lubenečko, Ti môže spôsobiť ten infarkt... 
-
demovic_svk
Medium Star
prisiel mi mail s icici bank
Congratulations!The acknowledgment of the TRANSFER placed by Luis Spenser who is interested in acquiring certain {Items} to have a Icici Bank Plc Online Payment Money sent to you as payment for the item has been successfully processed and has consequently been APPROVED.
tak dufam ze mi to pride naucet nie ze mi to strhnu
Congratulations!The acknowledgment of the TRANSFER placed by Luis Spenser who is interested in acquiring certain {Items} to have a Icici Bank Plc Online Payment Money sent to you as payment for the item has been successfully processed and has consequently been APPROVED.
tak dufam ze mi to pride naucet nie ze mi to strhnu
Dúfam, že nepredávaš na bazoši nejakú šrúbku a že sa Ti ten Luis neozval na inzerát, že ju kúpi za dvojnásobnú hodnotu... 
Ešte je otázne, akú platbu zvolil... ešte Ti možno z tej platby strhnú poplatky za zahraničnú transakciu.
Ešte je otázne, akú platbu zvolil... ešte Ti možno z tej platby strhnú poplatky za zahraničnú transakciu.
-
demovic_svk
Medium Star
presne dpc spravil som moc velku hovadinu ?
a zobral to za normalnu cenu
a co s tym teraz ? ak mi to nepokryje naklady na odoslanie tak mu to nemam poslat ?
a zobral to za normalnu cenu
a co s tym teraz ? ak mi to nepokryje naklady na odoslanie tak mu to nemam poslat ?
Nič neposielaj
.. nič sa nedeje. On ti povie, že peniaze sú v banke v "depozite" a že sa ti pripíšu na účet akonáhle obdrží zásielku. Alebo nejaký iný fígeľ na teba skúsi ako to od teba dostať
Kašli na to, prestaň komunikovať. Zneužiť údaje nemá v podstate ako na niečo nekalé
Pýtal to len preto, aby to vyzeralo teda dôveryhodne ...
Teda pokiaľ ti naozaj neprídu peniaze na účet
ale na 99% očakávam z jeho strany podvod a peniaze ti na účet neprídu 
Teda pokiaľ ti naozaj neprídu peniaze na účet
Inak aký je presný email tej ICIC banky? Si over, či ten email naozaj patrí banke, či nie je v tvare [email protected] 
Bolo to už viackrát rozoberané... napr. aj tu: http://www.hojko.com/odpovede-na-inzera ... 65720.html
Bolo to už viackrát rozoberané... napr. aj tu: http://www.hojko.com/odpovede-na-inzera ... 65720.html
-
demovic_svk
Medium Star
no dobre teda som rad
dufam ze mi nic nestrhne z uctu
e-mail je [email protected]
vzdy si to preverujem tu na fore ale teraz akurat ne
keby reaguje na slovensky bazos tak mu ani neodpisem ale to bol inzerat z rakuskeho bazosu 
e-mail je [email protected]
vzdy si to preverujem tu na fore ale teraz akurat ne
Email na doméne http://www.accountant.com/ ..je zaručene dôveryhodný. 
Ale môžeš s ním ďalej hrať hru, že ako bude postupovať. Mu napíš, že si mu to poslal a tak... bude sranda.
Ale môžeš s ním ďalej hrať hru, že ako bude postupovať. Mu napíš, že si mu to poslal a tak... bude sranda.
-
demovic_svk
Medium Star
napisal som mu ze nemam peniaze na postovne tak nech mi ich najskor posle
ale asi uz ani neodpise:P
By ma zaujímalo, či si vôbec vypýtal IBAN a SWIFT alebo len normálne číslo účtu. Ale že ti to neprišlo podozrivé aj bez toho... 
Mne to tiez prislo vtipne, ked kamos predaval jeho dedkove husle, ozval sa "typek" z Indonezie ze za ne zaplati 6000$. Niektori ludia fakt nepochopia scam na prvy krat 
Stačí si pozrieť hodnotenie stránky: http://www.mywot.com/en/scorecard/accountant.com
Nič neposielaj, ukonči s ním komunikáciu a hľadaj normálnych záujemcov
Nič neposielaj, ukonči s ním komunikáciu a hľadaj normálnych záujemcov
-
demovic_svk
Medium Star
ale tak ono to bolo celkom doverihodne
dal som mu to za normalnu cenu aku som mu ponukal + on mi napisal kolko je postovne ja som si to overil a dohodli sme sa ze mu to poslem
ale tak vazne vzdy sem napisem ked mi nejaka taka kravina pride a teraz az neskoro ale dakujem pani
aj teraz mi este odpisal nejake kraviny ze si mam pozicat na postovne, aj z tej banky mi prislo ze cakaju na to sledovacie cislo
ignorujem
dakujem fakt
a dakujem aj karmistovi 
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2013, 18:52)
dalsia mi pisala
Am Mrs Julie from United State and i want to buy for my son in
Arkansas US kindly get back to me with the total price including the
shipping fee via Express Mail Service also with your full bank details
to arrange for the payment via bank to bank transfer..Thanks
HERE IS THE SHIPPING ADDRESS.
Name..Jackie D Ross
Address..11401,Mesa Dr.aptf-145
City...Little Rock
State..Arkansas
ZipCode...72211
Country..United State
ale tak vazne vzdy sem napisem ked mi nejaka taka kravina pride a teraz az neskoro ale dakujem pani
ignorujem
dakujem fakt
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2013, 18:52)
dalsia mi pisala
Am Mrs Julie from United State and i want to buy for my son in
Arkansas US kindly get back to me with the total price including the
shipping fee via Express Mail Service also with your full bank details
to arrange for the payment via bank to bank transfer..Thanks
HERE IS THE SHIPPING ADDRESS.
Name..Jackie D Ross
Address..11401,Mesa Dr.aptf-145
City...Little Rock
State..Arkansas
ZipCode...72211
Country..United State