Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Suffel »

pri meneni pruhu nie pri vyjazde zo zastavky.. ale OK vidim ze to nema cenu sa s tebou o tom bavit a milujem ludi ktory tie autobusy nepustia ani keby co... ten autobus proste na tej zastavke musi postat a tak isto sa s nej musi pohnut a nechapem preco by on mal cakat kym si cela kolona prejde a on sa potom mohol pohnut a vyjst na cestu..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Treba si precitat tu vyhlasku autobus opustajuci zastavku nema prednost v jazde. Jasne to tam stoji.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja autobusy v meste púšťam, nestojí mi to za to aby ma náhodou vytlačil alebo ožgrel.
Ale milujem tých autobusárov, prevažne tie dedinské linky (obzvlášť modré autobusy medzi PB-BY-ZA), keď sa mi na hlavnej ceste vtrepú do pruhu. Hodí smerovku a hneď to vytočí do cesty, ani sa nepozrie a ja potom môžem z 90ky brzdiť :/.
A naštve ma to ešte viac, keď za mnou nejde žiadne auto, proste prázdna cesta a času na rozbeh by mal potom dosť.
+ kým sa rozbehne aspoň na 70ku ... :sneaky:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme ked vidim autobus na zastavke so smerovkou tak davam automaticky dole nohu z plynu a pustam autobus.
Argumentoval som na povodny dotaz "autobusy majú prednosť pri výjazde zo zastávky len v meste že ? " že autobusy prednosť v jazde pri výjazde zo zastávky nemajú. Proste mu máš len umožniť výjazd, čo mu automaticky nedáva prednosť v jazde to sú rozdielne pojmy.
Príklad, ideš rovno po hlavnej ceste, máš prednosť v jazde. Ak ti niekto vojde do cesty, dopustil sa priestupku. V pripade kolizie je jasny vinnik. Teraz si predstav ze ides skoro vedla busu a on do teba narazi z boku pri vychadzani zo zastavky lebo on mal prednost v jazde, podla teba mal prednost on cize si vinny ty... Toto logicke je? Takisto ako ty nehladis na vedlajsie cesty ked ides po hlavnej, takisto by to teda nemuseli robit ani busy?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A co ta fotka toho Gecka a elektricky, pripadne nejaky clanok k tomu???
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

To je v poho Hojko, kazdy mavame krizove obdobia prajem skore uzdravenie (v dobrom) :smt006
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ta elektricka je tu fakt take scifi? Co je na tom nerealne ak bola na nejakej vyhybke par tonovym mercedesom aspon jednu napravu vyhodit z kolaji?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tie rozhegane elektricky na kryvych kolajach sa vykolaja aj same od seba
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sci-fi to nie je, len bez dokazov je to smiesny vymysel najsmienejsieho uzivatela.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Krasne na tom, jeze ten clovek z Gecka dal jasne najavo vsetkym okolo, ze si nepraje, aby si to fotili. A ti ludia, vediac, aky je to vplyvny clovek ho posluchli.
Darmo, ten vplyvny muz si nezelal, aby sa to niekde zverejnovalo, tak to nikde zverejnene nie je a nezverejni sa to ani tu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nebudem to tu viac rozoberat, ti ktori to chapu vedia o co ide, ktori nie v klude to tu rieste bezo mna ved urcite Vas bola plna elektricka takze presne viete co sa tam udialo a pre tych ktorym nejde do hlavy ako pomaly 3 tonove auto bocnym narazom vykolaji elektricku ktora sa vykolaji uz ked ide troaku rychlejsie ako ma a bezne vidam ze auto ktore sa zrazi s elektrickou, elina je vyhodena z kolaje ale co vam budem vysvetlovat nenasli ste to na googli tak sa to nestalo okej.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

"bezne vidam ze auto ktore sa zrazi s elektrickou, elina je vyhodena z kolaje" hej hej to je na dennom poriadku v podstate tak potom neviem vlastne, preco si sa chcel pochvalit s tym Geckom :psssst:
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Ale nechajte to uz tak. Viedlo to len k dalsiemu z mnohych predoslych strapnení sa. Radsej sa dalej venovat predmetu temy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ach jaj, milion reci okolo toho, ale dokazy ziadne. Len prazdne reci, zbytocne navazanie sa do inych a pokus o odpustanie pozornosti. Miesto argumentacie a dokazov len zbytocne prispevky. Aj tak je vsetkym jasne, ze tu trepes a tak to aj ostane. Coskoro ta to tu aj tak omrzi a najdes si ine forum, kde ti budu tvoje reci zrat aj s navijakom.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

:-) sa mi lubi aki ste vseci jesitni, vobec vas nenutim mi verit, napriek tomu sa dozadujete dokazoveho materialu ako by sa vas to tykalo, poculi ste niekedy "nechces? nechaj tak" zrejme nie.
Ja to nepotrebujem dokazovat nic, ani co sa kedy stalo (nie nefotodokumentujem cely svoj zivot a neuploadujem ho na web) ale vyznamne udalosti mojho zivota na nete su kedze islo aj o medialne znamejsie eventy, to tu ale davat nebudem lebo ma tu zase nejaky zavistlivec bude atakovat anonymnymi karma spravami ( :lol: ).
Neveris? Nemusis mna to ale vobec ani malicko nesere, lebo vzdy sa len pousmejem a ajtak si pomyslim svoje.
Takisto ako ma napadate v teme okolo auto-moto, stale citam pomaly citaty dobre ze nie vykopirovane z wikipedie alebo nejakeho auto-moto zurnalu a ked niekto prispeje osobnou skuseneostou ktoru nedokaze podlozit ziadnym internetovym clankom tak sa to automaticky nestalo. Ste vy normálni? :nono: nechcem vediet odpoved.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

este k tym busom v obci... ak bude vychadzat a ty mu buchnes do boku, si na vine ty, lebo on ta len obmedzil, pripadne je to lahko dokazat... ak by buchol do boku bus tebe, je navine on... je to dost zjednodusene, ale plati to na vysoke percento nehod a dokazovania a niekolko tonovy bus sa nepohne zo zastavky "bum a je prec", takze na zbadanie ho mas dostatok casu...

//edit: karmista, prostim ta, aspon sa vyjadri, s cim nesuhlasis
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Skor som myslel pripady ze si ta nevsimne v mrtvom uhle a vyboci zo zastavky ked si v jeho urovni tym padom povedzme ze sa neni kam uhnut, a neubrzdis, si v nom. Vy tvrdite ze mal prednost v jazde, takze na vine nieje. Ale verte mi, ze je.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

podla zakona nema vyslovene prednost, ale musi mu byt umozneny vyjazd zo zastavky, pricom moze Tvoju jazdu obmedzit a donutit Ta znizit rychlost ci zastavit, no nesmie Ta ohrozit... to iste plati aj o striedani pruhov...

bezne sa to vyucuje tak, ze vodic autobusu ma akokeby prednost... v praxi to aj tak funguje, vela ludi to tak ma zafixovane... teraz vieme, co ktory termin znamena, nemusime sa hadat... stacilo napisat vysvetlivky k "dat prednost" a "umoznit vyjazd"... ale vzdy plati, ze nech si kdekolvek a mas akukolvek prednost, nikdy nesmies nikoho ohrozit...

... a k tomu stretu: podla par. 2 ods. (2) pism. n) a o) sa mas spravat tak, aby si inemu ucasnikovi premavky neprekazal a aby mu nevzniklo nijake nebezpecenstvo... to plati aj pri autobuse... pri jeho stati na zastavke mas byt ostrazity a dbat na vystupujucich cestujucich, brat do uvahy to, ze bude za chvilu zastavku opustat apod... to je ako na prechode... v momente, ako niekoho zrazis, hoci je v danom momente pred prechodom sam a vbehne Ti do cesty, mas problem, mas byt ostrazity a predvidat...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

toto som sa vlastne nejako snazil vysvetlit ale vseci tu raguju akoby som im bral zradlo z misy :nono:
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

super diel :mrgreen:
Napísať odpoveď