Darovanie krvi po tráve
-
AcidXpress
Light Expert
Re: Darovanie krvi po tráve
Volal som na NTS informacie, tam ma prepojili k MUDr. Mirkovi Peprnemu, odbornikovi pre transfuziologiu a pytal som sa, odpoved bola "na to forum mozete napisat, ze kto fajci marihuanu NIEJE (zdnoraznil to dost jasne) vhodny na darovanie krvy.
OT: nadviazem na Hughitovu otazku s cvicenim, to ma zaujima. Tiez nevynechavam trening pred darovanim. V den darovania by som uz nedokazal ist cvicit, vzdy sa zariadim tak ze idem darovat na druhy den po treningu, potom teda volny den a dalsi den idem znova cvicit podla planu. Zatial bola vzdy krv v poriadku. Ten zakaz som skor bral ako varovanie, ze po treningu moze byt telo unavene a o to tazsie bude znasat stratu krvi, ci je tam este nieco ine? Cvicenim sa asi znizi mnozstvo mineralov a podobne v tele a teda krv bude horsia ?
Po huleni by som urcite nesiel darovat krv. Tak ako sa pred darovin aspon par dni-tyzden vyhybam chlastu, tak ako den-dva pred nejem nic mastne a nezdrave, tak isto by som si dal aj s travou pauzu ak by som hulil.
Po huleni by som urcite nesiel darovat krv. Tak ako sa pred darovin aspon par dni-tyzden vyhybam chlastu, tak ako den-dva pred nejem nic mastne a nezdrave, tak isto by som si dal aj s travou pauzu ak by som hulil.
Že som si dal prvýkrát zelenú. A nič to so mnou neurobilo, to domáce pálené to prebilo.Phase napísal:OT: Neskusis popisat ten experiment?
-
AcidXpress
Light Expert
ako si dopadol na tom darovani krvy? pytal si sa na tu zeleninu aj ty?hughito napísal: Že som si dal prvýkrát zelenú. A nič to so mnou neurobilo, to domáce pálené to prebilo.
vies ked si si dal prvy krat, mohlo to byt kludne aj seno a nezistil by si to.hughito napísal: Že som si dal prvýkrát zelenú. A nič to so mnou neurobilo, to domáce pálené to prebilo.
Nakoniec mi to nevyšlo.AcidXpress napísal: ako si dopadol na tom darovani krvy? pytal si sa na tu zeleninu aj ty?
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2016, 11:47)
Chodíte tu niekto darovať do BA (Ružinov, Kramáre)? Ktorú stanicu odporúčate.
Chodim pravidelne na Kramare. V Ruzinove som bol raz a nejako sa mi to tam nepacilo. Na Kramaroch mi to pride take komornejsie, lepsie sa tam citim