jackb napísal:erytro, ako dlho ViviNova vydrzi naplneny?
uz vazne uvazujem o kupe a neviem ci si ich kupit dva, pre pridap, ze sa jeden minie, alebo ako... u tej starej boli kapsle, ktore sa plnili a nosili sa v "tabatierke", preto mi napadla analogia.
Trošku si mimo kámo

To je úpne iný systém. Ty si liquid naleješ do nádržky ViviNovy a ten ti vydrží jeden deň. A keď ho vyfajčíš, tak doleješ zasa. Čiže vo vreckách nosíš cigu a liquid prípadne nabíjačku. Žiadne kapsle, striekačky a čo ja viem čo ešte sa nosilo keď e-cigy začali. Mne baterka vydrží dva dni a to je môj doslova cumeľ

Nič nekupuj navyše, v balení ViviNovy máš aj dva náhradné atomizéry /tie vecičky čo robia paru/. Jeden ti vydrží zhruba mesiac a pol. Takže na 4 a pol mesiaca máš pokoj. Potom jeden náhradný stojí 2,50 eura.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2013, 20:56)
qwerty-xyz napísal:okej, takze dalsia volba po CE4+ bude jednoznacne mini vivi nova, dakujem. Dalsia vec co by som sa rad opytal je ze ci si (vzhladom na to ze nefajcim tolko co ty) to mozem urobit aj tak, ze kupim liqid od liqua, alebo ineho vyrobcu a vzhladom na to ze mi dobre nedymi, teda dymi slabsie, si tam doliat z lekarne glycerol. Napisem to takto, zatial mam v CE4+ ke cisty e liguid, dymi celkom obstojne, ale chcem viac dymu a jemnejsiu chut, teda som si kupil glycerol a zhruba 2 ml som odkvapkal do povodnej 10 ml flasticky ktoru som mal o cosi prazdnu. netreba to uz nechavat odstat? je to uz pripravene na okamzite pouzitie? ked som len do klasickeho liqiudu primiesal glycerol?
Inak a dalsia vec, nestane sa E-ligiudu pri dlhsom nepouzivani nic ? teda napr mam tu cigaretu polozenu postojacky den - dva alebo aj tri. stane sa nieco ? Knoty viem ze musia nasat tak pred fajcenim ju necham cca 3-5 minut lezat. ale takto vseobecne, pretoze moja E-ciga je ako pokus, mam ju v bezpeci doniest domov znamym a demonstrovat ucinky. komu sa to zapaci tak sa zacne hromadne objednavat.
Moja rada vsak pre vsetkych co by chceli bude potom nasledovna (na zaklade tvojho vyjadrenia o mini vivi nova)
baterka (900 - 1100 mah) typ baterie EGO-T klasika cierny valcek, bud s passthrough, alebo bez toho, a bud s variabilnou voltazou alebo bez nej, kto ako bude chciet, a potom ego konus pre mini vivi nova a mini vivi nova. Taketo zlozenie by mohlo byt dokonale co ty nato ?
viac ci menej ja predpokladam ze buduci tyzden mi CE4+ odide, tak hadam este vydrzi 5 dni na demonstraciu.
PLUS DOLEZITA VEC. co na E-cige skodi? Lebo ja mam 900 mah bateriu a 3 za tri dni som ju este nenabijal a vysosal 2 naplne, a trochu sa bojim pretoze ja osm nefajciar, ale toto je fajnotka, mam 6 mg napln (ale som zvyknuty na fajky, dutniky a dutnikove cigara, ked si dam tak som schopny sa venovat aj hodinu vkuse fajceniu fajky cize nikotin tam bude asi v brutalnejsich davkach) niekde sa pise ze 1 ml liquidu je ako 20 klasickych cigariet, tak som ju skoro prehltol ked som to cital, to nemoze byt pravda, ja som ako pisem 2 naplne vytahal a viac menej tak spokojne pri cajiku pri PC cumiac na filmy.
Skúsim ti odpovedať v krátkosti. To že ti to nedymí môže byť chyba v atomizéri, takže keď si kúpiš Vivinovu, tento problém sa vyrieši. Čo sa týka miešania s lekárenským glycerínom, ja osobne by som to nerobil. Vyššie som písal ako si miešam liquidy ja, nebudem to opakovať. A písal som aj to, že vivinova je osobný parostroj

, takže ak poslúchneš moju radu, budeš spokojný. Časom sa atomizér zanáša a treba ho vymeniť, mne vydrží zhruba mesiac a pol, a to fajčím teda dosť. Liquidu sa pri dlhšom odstaní nestane nič, práve naopak, tým že stojí zreje a je lepší. Myslím tým doma miešané liquidy. Nevadí to ani keď je v e-cigarete.
Ano, toto je dobre, pozri, dal som linky na moju zostavu mám ego-t 1300 mAh, plus konus plus ViviNova. Ja som spokojný a vyšlo ma to na úplne super cenu. 30 ečka a nejaké drobné za všetko.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2013, 21:00)
@ndrejko napísal:Erytrocyt tu Vivi novu mozem normalne nasrobovat na moju baterku?
a este jedna otazocka. Preco su rozdielne odpori na ty knotoch 1,8 2,4 a 2,8?
Teraz veru neviem ci vyskusat este premium liquid alebo ist rovno do vivi novi.
No ja ale neviem akú máš baterku. Čo sa týka kompatibility radšej zavolaj predajcovi, on ti poradí. Prečo sú tie odpory rozdielne neviem.