F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Výpadok svetiel na štadióne Fulhamu
to som už raz zažil a zhodou okolností tiež pri zápase United(proti Brage tuším)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
K!K0: Alebo na Slovane 
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2013, 14:22)
Alebo v noci na finale Super Bowlu
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2013, 14:22)
Alebo v noci na finale Super Bowlu
hej, bolo to proti Brage.K!K0 napísal:Výpadok svetiel na štadióne Fulhamu![]()
to som už raz zažil a zhodou okolností tiež pri zápase United(proti Brage tuším)
inak čo hovoríte na doterajšie umiestnenia tímov?
mňa osobne mrzí Arsenal, ktorý by mal so svojim tímom dobíjať TOP 5. teraz to ale vyzerá tak, že štvrté miesto je to najlepšie, čo si práve teraz môžeme priať.
Ja by som bol rád keby sa do top 4 vrátili kluby ktoré tam patria (arsenal,liverpool,chelsea),aj keď som fanda United.
-
guess.whoo
Redeemer
patria tam jedine podla historie. podla sucasnych vykonov urcite nie, hlavne liverpool
to je dosť reálne, až na ten Liverpool. možno majú úspešnú históriu no posledné 2 sezóny sú hodný vážne tak W.B.A.K!K0 napísal:Ja by som bol rád keby sa do top 4 vrátili kluby ktoré tam patria (arsenal,liverpool,chelsea),aj keď som fanda United.
Aby ste si na konci sezóny ešte nepretierali oči, že kto vás preskočil
Áno tabuľka je niečo čo vypovedá o celkovej výkonnosti mužstva v sezóne, ale nehovorí o hernom prejave, ktorým si Liverpool udržal kvantum fans nielen v Anglicku ale aj u nás. Viď Digi musí furt vysielať furt Liverpool, lebo jeho fans vždy na facebooku prevalcujú ostatných. Guess ty fandíš Tottenhamu, spomeň si ako ich ten slabučký Liverpool zavrel do obrany na celý druhý polčas. Rayiner tebe sa rýchle brejky proti Arsenalu nepáčili ? Liverpool je na dobrej a ceste a v budúcej sezóne môžte očakávať, že konečne ustáli výkonnosť a bude bojovať o najvyššie miesta.
-
guess.whoo
Redeemer
zatlacili, zatlacili..len ty si spomen na 4:0 z minulej sezony. musim priznat, ze terajsia hra Spurs je dost zla hlavne smerom dopredu. Chyba utocnik. navyse teraz sa zranil Defoe, ktory bude mimo mesiac..esteze goly striela Bale lebo inak by sme mali len remizy 
No a k tym fanusikom - nechcem nikoho urazat, ale na zaklade coho si clovek zvacsa vybera akemu klubu bude fandit? na zaklade vysledkov v danom obdobi. dovolim si tvrdit, ze predtym ako sa fanusikovia muzstiev z top 4 stali fanusikmi klubu boli fanusikmi uspechu. Ja fandim spurs uz viac ako 10 rokov. Vybral som si ich kvoli ich stylu hry, systemu nakupovania posil a pod. Nie kvoli vtedajsiemu umiestneniu v tabulke.
Tym som chcel povedat, ze je jasne ze v hlasovani vzdy budu top zapasy United a Liverpoolu, lebo su to kluby, ktorym sa dari uz dlhsiu dobu (viac-menej)
No a k tym fanusikom - nechcem nikoho urazat, ale na zaklade coho si clovek zvacsa vybera akemu klubu bude fandit? na zaklade vysledkov v danom obdobi. dovolim si tvrdit, ze predtym ako sa fanusikovia muzstiev z top 4 stali fanusikmi klubu boli fanusikmi uspechu. Ja fandim spurs uz viac ako 10 rokov. Vybral som si ich kvoli ich stylu hry, systemu nakupovania posil a pod. Nie kvoli vtedajsiemu umiestneniu v tabulke.
Tym som chcel povedat, ze je jasne ze v hlasovani vzdy budu top zapasy United a Liverpoolu, lebo su to kluby, ktorym sa dari uz dlhsiu dobu (viac-menej)
Guess, tých 4:0 bolo po 2 červených kartách a minuloročný Liverpool je veľmi odlišný od dnešného. Čo sa týka fanúšikov dovolím si nesúhlasiť. Ja osobne fandím Liverpoolu od Istanbulu 2005, to bol moment kedy si ma LFC získal, takže som začal fandiť kvôli úspechu, ale ver mi ak by som bol Gloryhunter, čo je väčšina dnešných fans tak by som ich opustil už v sezóne 09/10. Ktorý gloryhunter dnes fandí teamu kt. 3 roky nehrá v Lige majstrov...
-
guess.whoo
Redeemer
to viem, ze bolo. ale obe karty boli opravnene lebo nestihali. Ok bolo to z minulej sezony, ale aj tak si nepamatam zapas kedy by ich prehrali na plnej ciare
hawk
no prave o tom hovorim. keby si po 4 sezonach zmenil oblubeny klub tak by si bol ako 90% mimo-manchesterskych fanusikov city
proste jedneho dna si vyberies a ostanes. o tom to je
/alebo ako teraz zrazu vsetci fandia slovanu..by som si pozrel kolko ludi z tych, co chodia teraz na KHL boli aspon na 5 zapasoch slovana pocas ich ucinkovania v extralige..alebo nebodaj na nejakom zapase vonku...
no prave o tom hovorim. keby si po 4 sezonach zmenil oblubeny klub tak by si bol ako 90% mimo-manchesterskych fanusikov city
/alebo ako teraz zrazu vsetci fandia slovanu..by som si pozrel kolko ludi z tych, co chodia teraz na KHL boli aspon na 5 zapasoch slovana pocas ich ucinkovania v extralige..alebo nebodaj na nejakom zapase vonku...
Nemusíš hawkovať ja proti Spurs nič nemám, len som citlivý na Liverpool..
Vieščo je to dané vekovou kategóriou, ja mám 17 tak sa stretávam takmer iba z gloryhuntermi. Proste minulý rok sa fandilo City a Barce lebo City hrali o titul a tento rok sa fandí United a Barce.
-
guess.whoo
Redeemer
hawk kvoli tomu, ze tu temu uz netreba dalej rozoberat
ako barce fandim tiez, lebo hra najkrajsi a technicky najdokonalejsi futbal na planete Zem
nech si hovori kto chce co chce. nefandim im az tak ako spurs, nepozeram kazdy zapas silou mocou aj cez zly stream na nete ako zapasy Spurs, ale ked je v telke prenos z ich zapasu vs. nejaky iny hoc aj z PL tak volim ich
ako barce fandim tiez, lebo hra najkrajsi a technicky najdokonalejsi futbal na planete Zem
-
Ryan Giggs
VIP
Barc hra taky futbal ako vravis, ale zaroven aj najnudnejsi. Prvych par sezon to bolo fajn, no uz to zacina byt nuda. Je to stale o tom istom. A to nie som zdaleka jediny, s takym nazorom. Aj skalnych Barcy to prestava bavit.
Ale k veci, uz som to raz pisal. Mna sokuju vysledky QPR. S takym kadrom byt posledny....
A opacny pripad Swansea. Necakal som ze budu tak vysoko. Liverpool zacina byt smiesny, kazdy rok velke reci ako idu hrat o titul.
Ale k veci, uz som to raz pisal. Mna sokuju vysledky QPR. S takym kadrom byt posledny....
A opacny pripad Swansea. Necakal som ze budu tak vysoko. Liverpool zacina byt smiesny, kazdy rok velke reci ako idu hrat o titul.
-
guess.whoo
Redeemer
suhlasim, ze obcas dokazu byt nudni, ale zase ziadne ine muzstvo nema take kombinacie smerom dopredu. stane sa par zapasov, ze neukazu nic moc, ale potom pride seria takych, ze cumim s otvorenou hubou.
QPR je sokom aj pre mna. Su mi sympaticky od zaciatku a este viac potom, ako prisiel Harry. Vobec nechapem ich vysledky, musi nieco skripat vnutri
QPR je sokom aj pre mna. Su mi sympaticky od zaciatku a este viac potom, ako prisiel Harry. Vobec nechapem ich vysledky, musi nieco skripat vnutri
Krása Soton krása.Doslova si spravili z tých šmolkov dobrý deň 
Lampard uz iba 2 goly a ma peknu okruhlu 200
prajem mu to kedze je to jeden z mojich najoblubenejsich hracov 
Swansea môže byť dnes rada, že dostala len 5, ale tak čo čakali keď postavili hentakú zostavu.
-
guess.whoo
Redeemer
ako hral Coutinho? podla mna najlepsi nakup od Suarezovho prichodu
V prvom polčase som ho moc nevidel pri lopte ale veľa si nabiehal a skúšal jednu kolmicu Sturridgovi. Druhý polčas tých 15 minút ukázal, že má veľký potenciál teším sa naňho.
Diaby sa opäť zranil...