Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)

Príspevok od používateľa energy00 »

AK tam ides prvy krat, tak sam od seba neocakavaj, ze vykrutis na parkete kazdu babu, alebo aspon polovicu z nich. Prides tam, okolo 22 - 23:00, das si nejaky drink (ked nepijes, tak si daj namiesat daco slabsie) poobzeras, skusis zatancovat na nejake 2-3 pesnicky a rozhodnes sa, ci ostanes, alebo pojdes pozriet do ineho klubu. Sprav si obhliadku, mozno sa pri bare zoznamis s niekym, kto ta zase zoznami s niekym atd. Hlavne nestoj v kute ;) Vela stastia.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Hlavne prestaň uvažovať o tom, ako sa strápniš. Pamätaj, že každá situácia je len natoľko trápna, za akú ju považuješ ty sám.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

ArkanoviTigrovi napísal:slay, 4 a 5 bod, ake pomahanie? vyzerat ako luza, odpad a skrachovanci? to mas na to nejake poucky ci tabulky?
to ako ked sa zoberie partia a idu sa rozbit tak su skrachovanci?
podla mna je skor skrachuvanec ten co nema inu zabavu ako pohorsovat sa nad rozbitou partiou...
neni to utok na teba, len mi prisli tie vyrazi prehnane...
este je pre mna skrachovanec skor ten co caka s dzusikom kedy sa ktora opije...
Myslel som to tak ako som napísal, že "treba vedieť kedy prestať". Ak nevieš kedy prestať, tak áno, si pre mňa skrachovanec, lúza, človek bez kontroly nad sebou samým. Čo iné si mám myslieť o ľuďoch, ktorí nedokážu mať kontrolu ani nad tým koľko vypijú a potom robia hanbu sebe aj okoliu, vracajú, tackajú, bijú sa..

Slovenské "ideme sa rozbiť" ja neuznávam. Ísť sa s kamarátmi zabaviť, vypiť si,.. ale tak aby sa nezryl ako prasa a trafil domov a nemal ešte dva dni opicu,.. proti tomu nič nemám. Ale kto pije pravidelne viac ako dokáže zvládnuť, sorry, to pre mňa nie je človek na spoluprácu. S takým by som neobchodoval, nedôveroval mu, ani nič podobné.

A o dievča ktoré sa takto opije by som neoprel ani metlu.. ani keby vyzerala ako panenka mária.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

tak domov trafim vzdy, bitky nevyhladavam ale ked sa ide pit tak sa ide pit...
ale neni som z tych, co si kupia flasu alebo sa niekde rychlo lacno zhulakaju a potom idu do baru alebo na diskoteku,
tam casto spia alebo niekde lezia oblvani, to neuznavam...
proste obcas idem do baru, pijeme do zaverecnej jak Rusi a je my zle 2 dni a komu tym robim hanbu?
v bare sa pije, na to je bar, keby sa tam kofolkovalo tak skrachuju :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Slay mozno by si bol prekvapeny kolkym takymto "skrachovancom" doverujes alebo s kolkymi si obchodoval. :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

nadavate na tie diskotekove baby jak keby to boli neviem jake pobehlice...nehovorim ze sa tam nenajdu aj take, ale rovnako ked tam idete vy, pokladate sa za skrachovancov a suknickarov? tak ako tam chce ist zakladatel temy, tak tam moze ist niekolko v pohode zenskych. Vsetko zalezi na lokalite a kvalite podniku a kvalitu robia hlavne ludia co do nich chodia
podla mna je diskoteka prave idealny podnik pre takych tych hanblivejsich, kedze je to vynikajuce miesto na nadvazovanie intimnejsieho kontaktu s opacnym pohlavim
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

no napr taka slavia v TT, obcas sa tam po fotbale zastavim ale aby som tam isiel hladat nevestu... no nevim :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

slay, ja som sa naposledy rozbil tak, že si skoro nič nepamätám, pobil som sa, pogrcal, porobil veľa zloby. Budeš ma verejne pranierovať? :)

Inak autorovi témy odporúčam to, čo paradoxne, odporučil slay. Nedaj sa zamiesť do nejakých škatuliek a očakávaných schém života, na celú diskotéku sa vyser a nájdi si iný spôsob, ako sa dostať do spoločnosti, čo ti bude bližšie. Toto je zjavne nasilu.
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Skus si polozit tieto otazky:
Chces ist na diskoteku len preto, ze si to zameskal v skorej mladosti?
Mas rad diskotekovu hudbu?
Uprimne myslis, ze tam najdes dievca ktore za nieco stoji?
Ak tam aj take bude, myslis ze prave ty (hanblivy) ju zaujmes?

Ja by som ti poradil to, ze chod na disko ak ta to tam laka, ale ak tam chces ist preto aby si "zbalil" babu pri tanci ked sam si povedal ze si hanblivy tak to mi nepride ako dobry napad ale za to vyskusat si disko to stoji, len nerob to, co sam nechces iba preto ze to robia ini. Ani ja netancujem a na diskoteky ako take nechodim moc casto lebo sa tan necitim jednoducho dobre. Mam rad tiche miesta ked si uz teda chcem nieco vypit alebo posedet na bare pri drinku tak si idem sadnut zavcasu do nejakeho pekneho baru ked tam este nikto nieje a ked zase vecer alebo v nosi, rad navstivim nejaku hernu (tam nehladaj nic), rad mam Royal v PE, mam tam klud a zakazdym sa tam da dobre pokecat s obsluhou. Skus sa spytat sam seba ze kde sa citis dobre? mas rad "domove/bytove mejdla"? tak chod tam a nemusis hned na prvy krat stretnut tu vysnivanu ale raz urcite. Bavi ta citanie knih? skus kniznice, bavi ta to a to? skus tam a tam :-) Vec ze to spravne dievca mozes najst kdekolvek a kedykolvek aj na takych miestach ktore by si vobec necakal ze tam nieco bude :-) zakladom je to aby si sa tam TY sam citil dobre a dokazal sa uvolnit aby si neposobil uzavreto :-)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

z celej tejto temy je na smiech jedna vec: na diskoteku chodia zeny s ktorymi ani jedden z vas nechce chodit, resp. riesit vztah....dafuq?

vysvetli mi niekto z coho prameni to presvedcenie ze na disko su len lahke baby?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Peter_Retep napísal:z celej tejto temy je na smiech jedna vec: na diskoteku chodia zeny s ktorymi ani jedden z vas nechce chodit, resp. riesit vztah....dafuq?

vysvetli mi niekto z coho prameni to presvedcenie ze na disko su len lahke baby?
ono ja vztah celkovo neriesim a ked vidim na diskoteke pripite soplacky, "noobl panicky" a ine kreatury
tak proste nemam chut medzi nimi hladat normalnu babu a nepresvedsis ma, ze normalnych je tam vacsina...

ked idem na diskoteku tak s partiou pit, ked idem do baru tak s partiou pit, ked chcem prijemny vecer s kamaratkou
tak radsej si dame vinko doma, alebo v nejakom kludnom bare...
nerad spajam divocinu a romantiku :D
Peter_Retep
VIP
VIP

nepochopil :) vacsina tu tvrdi ze baby na diskoteke nie su adeptky na vztah...kazdy to spaja samozrejme len s alkoholom...ale nie je diskoteka len prostriedok na to aby si sa zoznamil s babou? (one night stand sem prosim nepletme :) )
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

no pre mna neni diskoteka prostriedok na zoznamenie...
netvrdim, ze keby som tam nejaku spoznal, a casom by sa z toho zacalo vyvijat nieco
vaznejsie tak by som si povedal "stop, poznam ju z diskoteky"...
ale proste nechcem este vazny vztah a uz vobec ho nehladam na diskoteke...

snad ma nechces donutit ist hladat vztah na diskoteku :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A to sa riadiš nejakým pravidlom? Akože teraz som na diskotéke, tak vzťah nie... A teraz som v školskej knižnici, tak vzťah by mohol byť? Chcem tým povedať, že predsa nikdy nevieš, kedy, kde a koho stretneš. Či zámerne máš rozdelené jednotlivé miesta podľa toho, kde by sa dal vzťah hľadať a podľa toho sa riadiš? To mi pripadá prinajmenšom zvláštne.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

pinco, citaj este raz:
"netvrdim, ze keby som tam nejaku spoznal, a casom by sa z toho zacalo vyvijat nieco
vaznejsie tak by som si povedal "stop, poznam ju z diskoteky"..."
Peter_Retep
VIP
VIP

ja ta nenutim...len nechapem ten postoj :) pre mna je nepochopitelne ze keby som niekoho spoznal aj na diskoteke tak si poviem: ani bohovi lebo si na diskoteke tak si moralne skazena.....aspon tak mi to pripada od prispievatelov v tejto sekcii...nic v zlom :)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Peter aj ty vidis len to co chces vidiet?
pinco
Darca
Darca

Tak prečo potom robíš z diskotéky doslova skladisko nejakej spodiny? Aspoň tak mi to pripadá. Na jednej strane tvrdíš, že na diskotéke nevyhľadávaš vzťah, lebo sú tam samé skazené ženské, ale na strane druhej by si sa nebránil takému vzťahu. Veď predsa všade na svete, na každom mieste, sa nájdu ľudia normálni a "menej" normálni. A to koho a kde stretneš nijak neovplyvníš.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

kde som napisal ze su tam SAME skazene?
pokial viem tak som napisal:
"ono ja vztah celkovo neriesim a ked vidim na diskoteke pripite soplacky, "noobl panicky" a ine kreatury
tak proste nemam chut medzi nimi hladat normalnu babu a nepresvedsis ma, ze normalnych je tam vacsina..."

prosim ta najprv si precitaj co som napisal a nevkladaj mi do ust to co som nepovedal...
pinco
Darca
Darca

Chytáš sa nepodstatných slovíčok. Tak prepáč, nie "samé", ale väčšina z nich. Ako to vlastne vieš, keďže vzťah nevyhľadávaš a medzi pripitými nóbl paničkami ani tú normálnu nehľadáš, teda mi z toho vyplýva, že žiadnu, ani nekontaktuješ, že väčšina z nich sú takéto zlé stvorenia?

A kľud Arkan, veď ja to nemyslím ako útok na teba, len ma to zaujíma, prečo máš taký postoj k disko ženám? :)
Napísať odpoveď