Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)
myslim ze nikto nejde na diskoteku s tym, ze si tam najde celozivotnu partnerku... ale ked uz tam ide, tak sa chce bavit... ide tam, lebo sa chce bavit (rozumej zabavat) s babami, co sa v senku pri pive moc neda... ale nikto ho nebude nutit sa s tou pripadnou vecernou znamostou znovu stretnut, rovnako by mu to nikto nemal zakazovat
znovu zopakujem to, co som napisal par prispevkov vyssie...ked tam mozes ist ty (pokladas sa za normalneho a tvoja vysnivana pochadza z skolskej kniznice), preco by tam nemohla ist aj rovnako normalna baba, ktora svoj cas travi v kniznici, ale raz za cas sa chce zabavit
mozno sa tam stetnete, mozno nie, ale prinarny dovod navstevy diskoteky je splneny...obaja ste sa bavili
znovu zopakujem to, co som napisal par prispevkov vyssie...ked tam mozes ist ty (pokladas sa za normalneho a tvoja vysnivana pochadza z skolskej kniznice), preco by tam nemohla ist aj rovnako normalna baba, ktora svoj cas travi v kniznici, ale raz za cas sa chce zabavit
mozno sa tam stetnete, mozno nie, ale prinarny dovod navstevy diskoteky je splneny...obaja ste sa bavili
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak nelakaju ma pripite tinedzerky s cigaretou v ustach co si myslia, ze su dospele,
netvrdim, ze som nejak stary ale mam 25 a tento typ neni pre mna...
rovnako ma nelakaju debaty pri ktorych mi baba rozprava pribehy, ktore su pre nu uzasne
a pre mna trapne... ako si kde co uzasne kupila, co kolko stalo a podobne...
zle som sa vyjadril... uz nevyhladavam, zazil som si takychto situacii dost...
inak ano, najde tam clovek aj babu s ktorou sa da dobre pokecat, zabavit sa ale zas az tak vela
ich tam neni... i ked mozno dnes uz ich vela neni...
netvrdim, ze som nejak stary ale mam 25 a tento typ neni pre mna...
rovnako ma nelakaju debaty pri ktorych mi baba rozprava pribehy, ktore su pre nu uzasne
a pre mna trapne... ako si kde co uzasne kupila, co kolko stalo a podobne...
zle som sa vyjadril... uz nevyhladavam, zazil som si takychto situacii dost...
inak ano, najde tam clovek aj babu s ktorou sa da dobre pokecat, zabavit sa ale zas az tak vela
ich tam neni... i ked mozno dnes uz ich vela neni...
A pri akej príležitosti je primárny dôvod nájsť si partnerku? Keď idem busom, primárny dôvod je dostať sa niekam, keď idem do knižnice primárny dôvod je, že si chcem niečo naštudovať/prečítať, keď idem do baru, primárny dôvod je, že chcem pivo, atď. A to, že pri týchto činnostiach stretnem možno svoju životnú partnerku, je len, ako by som to povedal, krásna náhoda, čerešnička. Či niekto ide do mesta s tým, že: "Tak a dnes sa nejdem až tak baviť, ale idem hľadať svoju vysnívanú ženu"?
Opäť chcem tým len napísať to, že nájsť si partnerku na vzťah je vecou náhody.
Opäť chcem tým len napísať to, že nájsť si partnerku na vzťah je vecou náhody.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano je to vecou nahody, neboj, neni som ako Tonko z extremnych rodin,
pre ktoreho boli diskoteky nadbytocna zabava a isiel hladat do mesta nevestu na bicykli...
(i ked on neni taky, je trochu iny ale chodi aj na diskoteky...)
ja proste nic nehladam a uz vobec nie na diskoteke, mne staci to co mam...
pre ktoreho boli diskoteky nadbytocna zabava a isiel hladat do mesta nevestu na bicykli...
(i ked on neni taky, je trochu iny ale chodi aj na diskoteky...)
ja proste nic nehladam a uz vobec nie na diskoteke, mne staci to co mam...
Si slobodný človek, tak ako aj ostatní na fóre. Takže si môžeš robiť čo chceš pokiaľ je to v hraniciach zákona. Je na tebe, ako žiješ.hughito napísal:slay, ja som sa naposledy rozbil tak, že si skoro nič nepamätám, pobil som sa, pogrcal, porobil veľa zloby. Budeš ma verejne pranierovať?![]()
Inak autorovi témy odporúčam to, čo paradoxne, odporučil slay. Nedaj sa zamiesť do nejakých škatuliek a očakávaných schém života, na celú diskotéku sa vyser a nájdi si iný spôsob, ako sa dostať do spoločnosti, čo ti bude bližšie. Toto je zjavne nasilu.
Ja som tiež slobodný človek a slobodne som vyjadril svoj názor a postoj. Takže pranierovať ťa nebudem, na čo. Ale svoje deti budem vychovávať tak aby si udržali dôstojnosť za každých okolností.
Od anarchistu a antifasistu sa ani slusne spravanie neda ocakavat a vidiet ako alkohol deformuje ludi
Este nieco by som chcel prispiet do temy,.. Ak zavitas na dedinsku diskoteku a niesi miestny tak ocakavaj bitku pretoze si z inej dediny alebo mesta ale taktiez ide o individua posilnene alkoholom
Este nieco by som chcel prispiet do temy,.. Ak zavitas na dedinsku diskoteku a niesi miestny tak ocakavaj bitku pretoze si z inej dediny alebo mesta ale taktiez ide o individua posilnene alkoholom
-
AcidXpress
Light Expert
Famine napísal:Od anarchistu a antifasistu sa ani slusne spravanie neda ocakavat
studuj http://www.cudzieslova.sk/hladanie/anti
a toto http://www.cudzieslova.sk/hladanie/fa%C5%A1izmus
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
chodte do prdele s politikou, presvedcenim a podobne...
Tak sa pomoralizovalo a môže sa pokračovať ďalej.
Pre upokojenie citlivejších pováh len upresním, že samozrejme takéto excesy nie sú pravidlom, ale tak nie vždy sa správam ako Matka Tereza. A ešte napíš slay, koľko ľudí niekedy neurobilo nejakú blbosť pod vplyvom alkoholu.
Pre upokojenie citlivejších pováh len upresním, že samozrejme takéto excesy nie sú pravidlom, ale tak nie vždy sa správam ako Matka Tereza. A ešte napíš slay, koľko ľudí niekedy neurobilo nejakú blbosť pod vplyvom alkoholu.
aha kur*a niesom sam,obdivujem ta ze na tu diskoteku ides,mna tam nik nikdy nedostane je to strata casu,ak nepocuvas taku hudbu ak sa tam nejdes ozrat naco tam ist,porozpravat sa s niekym v takom hluku je miziva sanca a spoznat zenu svojho zivota?
ludia sa tam chodia vacsinou zabavit odviazat sa a hladat dlhodoby vztah u takej vzorky ludi ale no tak...
samozrejme budem ti drzat palce
samozrejme budem ti drzat palce
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
s tým tancovaním by som sa moc netrápil, u nás ak sú nejaké nové osoby v partii, tak po ''zahriatí'' sa tancuje naozaj lepšie, a dakedy sa nasmejeme samy na sebe
ja osobne som si našiel terajšiu partnerku na disko, no najprv chodila s mojim kamošom, ale tak rozišli sa v dobrom a sme si to vyjasnili..
podľa mňa základ je mať nejakú partiu, v ktorej sa cítiš dobre a v nej uvoľnený bez nejakého napätia atd..
ja osobne som si našiel terajšiu partnerku na disko, no najprv chodila s mojim kamošom, ale tak rozišli sa v dobrom a sme si to vyjasnili..
podľa mňa základ je mať nejakú partiu, v ktorej sa cítiš dobre a v nej uvoľnený bez nejakého napätia atd..
Základ je neísť sám. Infiltruj sa do nejakej sociálnej skupiny a choď s nimi. A tam to už pôjde ľahšie. Či už pôjdeš sólo, alebo s niekým z kamarátov tancovať, aby si mal niekoho, kto ťa bude "kryť". Aj na bare budeš mať s kým pokecať, keď ženy zrovna nebudú reagovať na pick up line so zváračským preukazom. A neboj sa, na disku chodí veľa normálnych žien toho sa neboj. Zrejme je to každá žena , ktorá si dá sukňu a ide tancovať považovaná za promiskuitnú...