Valentin 14. februara
Re: Valentin 14. februara
Niecim ju treba udrzat.
Wow Qwerty
Ako potom u vás vyzerá výročie ? My tento rok nechystáme nič výnimočné, max. nejaké šampanské. Valentín je pre mňa dosť preceňovaný sviatok (keď je človek vo vzťahu pár rokov... ) ale pre čerstvo zaľúbených je to dosť veľká vec 
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Valentin je sviatok?
-
audiotrack
VIP
prečo by nemal byť?theBliZZard napísal:Valentin je sviatok?
Pre mňa je to obyčajný deň ako každý iný. Nepotrebujem Valentína na to, aby som ukázal polovičke, že mi na nej záleží. Kúpim jej pre "pokoj v rodine" nejakú ružu, čokoládu, prípadne oboje a vybavené. Nepovažujem to za nič veľké, kvety jej kupujem z času na čas aj behom bežných dní, len tak. A myslím, že vtedy sa im poteší oveľa viac, keď to nečaká, ako keď jej to dám zo slušnosti na Valentína.
-
audiotrack
VIP
to ako to vnímaš ty je úplne jedno. Ja ani narodeniny nevnímam ako sviatok, a pritom kopec ľudí svoje narodeniny oslavuje. Ja som len narážal na to, že nie len to, čo je červenou v kalendári je sviatok. To sú štátne sviatky, ale okrem nich je plno cirkevných či iných sviatkov. A aj valentín je sviatok zalúbených. Či ho budeš oslavovať alebo nie je úplne jedno
To nič nemení na tom, že je to prakticky vymyslený sviatok, ako kopec iných. 
je vymysleny, ale aj tak nieco kupujes pre "klud v rodine". Tak ako ?
Ale nech nie som OT. Manzelke som kupil 3 flasky kvalitneho hroznoveho mustu. Je v 8. mesiaci a par dni dozadu mi hovorila ako je to dobre na tvorbu mlieka ci co a vinea uz je sama chemia
Ale nech nie som OT. Manzelke som kupil 3 flasky kvalitneho hroznoveho mustu. Je v 8. mesiaci a par dni dozadu mi hovorila ako je to dobre na tvorbu mlieka ci co a vinea uz je sama chemia
Čo ti na tom nesedí?
To, že je vymyslený, za tým si stojím, ale zároveň viem, ako to vnímajú iní ľudia a takisto aj moja priateľka, preto som ochotný spraviť kompromis a niečo jej kúpiť, lebo viem, že jej na tom záleží, aj keď pre mňa to nie je podstatné.
No tak pre pokoj v diskusii to teda opravim na DEN zalubenych. To, ze ho neuznavas ti nikto neberie.
Hroznový mušt? Hádam to je bez alkoholu, lebo akurát som čítal, že aj malé množstvo alkoholu prijímaného cez tehotenstvo môže ovplyvniť plod - zníženie IQ.
Ak tam bude alkohol, tak to vypijem ja
must je v podstate hroznovy dzus, prva faza. Az potom kvasenim vznika burciak. Teda dufam.
Ale tak áno, mušt by nemal byť s obsahom alkoholu.
Americka blbost cely valentin
Americka blbost ? A blba europa to prevzala ?
No neviem, stale som v tom, ze sv. Valentin bol Rimsky knaz..
Tak samozrejme situácia ako minulý rok, ostal som sám, priateľku nemám. Tak som kúpil aspoň mamke dve perníkové srdiečka. A keďže človek je tvor samoľúby, tak som sa rozhodol, že si na valentína pôjdem kúpiť nové topánky 
-
Soviet
Darca
Zauimavu historiu to ma. http://en.wikipedia.org/wiki/Valentine%27s_Day Az sa cudujem, preco je z toho zrazu laskyplny den (ked neprihliadam na Modern Age)plusminus napísal:Americka blbost ? A blba europa to prevzala ?
ja tiez neviem co vsetci blbnu na vyrocie jednej z najvacsich mafianskych masakrov 
-
audiotrack
VIP
hovorte si čo chcete, ja som si hovoril tiež keď som bol single. Náhodou je to pekné a milé, stráviť romantický večer. Samozrejme, môžme ho taký mať hociktorý deň v roku, ale aj tak to má svoje čaro. Ako aj darčeky si môžme dať hocikedy, a predsa sa tešíme na vianoce. Mne sa dnešný deň páčil, a myslím, že na chlapa som to zvládol celkom obstojne 
Na prvykrat super!