meranie rýchlosti v noci

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: meranie rýchlosti v noci

Príspevok od používateľa begbeee »

Potrebujem radu na ukľudnenie alebo vyrovnanie sa so situáciou.
Išiel som za kamiónom v dedine (a 5 km pred ňou). Zhruba 500 m pred tabuľou koniec obce som sa vystrčil a konečne ho sekol. Zrovna keď som spoza neho vyšiel t.j. bol som v protismernom pruhu za rovno s kamiónom uvidel som policajtov s rozloženým radarom asi 100 m pred koncou obce, ktorý som kvôli kamiónu predtým nemal šancu vidieť :(
Policajt vedľa radaru stál a s niekým sa rozprával, nevenoval sa radaru. Ďalej ma žiadna hliadka nezastavila.

Mám očakávať obálku alebo to bolo nejednoznačné, príp. nemeral? Nešlo by o málo peňazí, úchytkom oka..mohol som ísť okolo 80-90. Strašne ma to serie pretože skutočne nejazdím rýchlo a nebezpečne, aj preto som sa terigal za tým kamiónom dlho, lebo to bolo v kopcoch a zátačky, úzka cesta, navyše mu padal ľad z korby. Aj môj manéver nebol nebezpečený lebo tam neboli už žiadne domy iba dlhá rovinka s dobrým výhľadom... shit.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Ok, napisem to znova.... OBALKY SA U NAS ESTE NEPOSIELAJU :)
Zakon uz mame, ale este nemame technologiu nato... takze to by si ten policajt musel dat tu namahu a manualne to cele spisat, vytlacit a predvolat ta...

PS: Ten radar na trojnozke nefunguje automaticky, takze ak policajt sa s niekym rozpraval a nevenoval sa radaru tak na 99,9% si vobec nebol namerany
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a aj keby to bol automat (čo nebol), tak by bol zrejme nasmerovaný do pruhu, po ktorom sa jazdí, nie protismeru v ktorom si obiehal...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Môžeš sa spoľahnúť na to, že žiadna obálka ti nedôjde. Policajt ťa proste neodmeral. Nič si z toho nerob, ja som takto obletel radar v 100vke na prešovskej ceste v KE za shellkou v smere do mesta, vtedy tam bola 50ka. Práve riešili nejakého chudáka dodávkara a všimol som si ich až keď som došiel na ich úroveň.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

S trojnozkou sa meria v protismere, nie ako Grim pise. Trojnozky maju plnoautomaticky rezim, grim nevie o com pise, ma len potrebu nieco napisat. A plati to co pise chlapec10, ze sa u nas obalky este s pokutou neposielaju.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Heker, neviem o tom, aby policajti používali trojnožky v automatickom režime. Ak máš inú skúsenosť, napíš. V automatickom režime sa používajú ramery.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Fúú, celkom ste ma upokojili. Ak teda rozumiem správne, pokiaľ ma nikto nestopne priamo, tak akoby sa to nestalo.
Aj keby ma chceli predvolať, musia ma stopnúť najprv.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zatiaľ neposielajú, ale zákon, ktorý by im to umožňoval, už platí asi rok... len asi na to ešte nie sú technický pripravený.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

To bude zase sikana ked bude nejaky automatizovany meraci system... :-/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nikde nepisem, ze ich pouzivaju v automatickom rezime. Pisem, ze trojnozky maju automaticky rezim, avsak nepouziva sa. Reagoval som na to, ze Grim okamzite reagoval na to, ze to nema automaticky rezim.
Napísať odpoveď