Biela kosela

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Biela kosela

Príspevok od používateľa ColdRain »

V zasade suhlas, ale ist s bielou koselou na ostro je trufalost. Ked mas pod bielou koselou biele tricko nie je ho vidiet, prave preto, ze je biele, ale ked ho nemas tak musis mat poriadne hrubu koselu aby ti nepresvitali bradavky ked si zlozis sako, nehovoriac ke si bez saka...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak ak si ma kupit handru, tak to uz je v podstate jedno, ci mu budu presvitat bradavky alebo tricko...
ColdRain
Addict
Addict

Neviem ake biele kosele nosis ty, no ja som sa este s takou co by nepresvitala nestretol...mozno ked kupis v rusku alebo na liptove z praveho platna tak nebude, ale inac fakt presvita kazda a to nenosim kosele z tesca ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na toto Ti neodpoviem, biele kosele zo zasady bezne nenosim a to ani do obleku.... bielu koselu jedine k fraku alebo smokingu :) pozeral by som sa po dvojitej priadzi, pozri napr. cesky Arikos, material Albini...
ColdRain
Addict
Addict

Biela kosela ma podla mna tu vyhodu, ze ju mozes mat k akemukolvek obleku a dat si ku nej akukolvek kravatu, takze jasna volba pre rozospate rano, ked clovek zaspi a namiesto ladenia obleku kosele a kravaty si proste vyberie prvu na ktoru siahne, proste tabula rasa. A taktiez, ak mas pod nou biele tricko a mas kravatu, tak to vobec nie je vidiet, kedze to jednoducho splyva.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano, aj kvoli tomuto sa casto biela kosela nosi :) ja proti bielym koseliam nic nemam, prave naopak, uznavam ich najviac, nenosim ich iba zo subjektivnych dovodov... tricko by som si pod nu nedal ani omylom, je mi to proti srsti... a uz vobec nie pri spolocenskej udalosti, iked sa tu nazory expertov na bonton dost rozchadzaju... ale k rifliam je to urcite uplne jedno, ci si ho das alebo nie...

a co sa tyka oblekov, biela kosela je najslavnostnejsia, to je najdolezitejsie :)
ColdRain
Addict
Addict

No to je, ale skor by som povedal, ze od isteho levelu spolocenskych udalosti je ina ako biela nevhodna, ked uz mas niekde povinny oblek, tak treba velmi zvazit aku koselu si dam... nehovoriac o roznych divocinach ako zelene, oranzove a podobne kosele.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Kikiriki casy ked sa nosila farebna kosela s rovnakou farbou kravaty su uz prezitok. Tento neduh sa udrzal iba v severovyhodnych oblastiach Slovenska ;-)
Osobne vzdy nosim tielko pod koselou s kratkym rukavom a tricko pod koselou s dlhym rukavom. Prepotit koselu nie je na spolocenskych akciach problem a nemam rad tie pohlady ked mi bradavky svietia cez koselu :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ColdRain: presne tak, preto to pisem, vzdy zalezi od udalosti a od poziadaviek hostitela, ale taka biela kosela bez vrecka a s krytou legou alebo aspon ozdobnymi gombikmi bude vzdy najslavnostnejsia, a to aj v najobycajnejsom obleku... nehovoriac o smokingoch a frakoch... co sa tyka farieb, tak ja si do akehokolvek obleku koselu akejkolvek pastelovej farby obliect odmietam, takze v tomto problem nemam :)

Juicy: to si len myslis, pol roka dozadu som bol na jednej svadbe a tam to farbami len tak hyrilo, a to bol skor zapad Slovenska... vyhral to hrdina s oranzovou koselou s kratkym rukavom, zelenou kravatou a nohavicami bez opasku... som sa tam citil ako v cirkuse... samozrejme sako zhodil este pred jedlom...

prepotenie kosele na spolocenskych akciach nie je nic vynimocne, ale vzhladom na to, ze osobne nenosim vesty, tak je vyzliekanie saka v mojom pripade nepripustne... a ked sme uz pri tych spolocenskych udalostiach, spominana kosela s kratkym rukavom tiez :)
ColdRain
Addict
Addict

No, tak "oblekova" kosela s kratkym rukavom je jedno z najvacsich zverstiev ake ludstvo kedy vymyslelo :D
Co sa tyka prepotenia, na bielych to moc vidiet nie je, ostatne farby su na tom horsie, holt stava sa, ked viem, ze sa velmi potim bud nezhadzujem oblek, alebo si kupim oblek trojdielny a beham vo veste, alebo ak je fakt teplo, tak mi to moze byt jedno lebo urcite nebudem sam a spoteni budu vsetci :D
Napísať odpoveď