Mafia 2
Re: Mafia 2
windows? kompatibilita? spustit ako spravca? vyskusane?
windows 7,jj tieto veci som uz skusal
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2012, 10:11)
tak uz som to vyriesil,stacilo hru preinstalovat.ale pred zacatim bolo potrebne v steame zmenit jazyk z CZ na ENG
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2012, 10:11)
tak uz som to vyriesil,stacilo hru preinstalovat.ale pred zacatim bolo potrebne v steame zmenit jazyk z CZ na ENG
-
Bagi
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
ako je to s Mafiou II na PS3? Prave som si to kupil ale ide mi len po EN, da sa tam dako prehodit CZ?
Dakujem pekne.
ako je to s Mafiou II na PS3? Prave som si to kupil ale ide mi len po EN, da sa tam dako prehodit CZ?
Dakujem pekne.
Bagi pozri na obal, aká lokalizácia je písaná na tom obale. Ak si kúpil EN lokalizáciu, tak tam češtinu mať nebudeš.
Presne tak. Nedá sa tam ani doinštalovať ani nič ako na PC. Predaj a kúp CZ, stojí to za to. Dneska niekde na určenom fóre záležitosť 15€
-
Lucinka1623
Novice
Ahojte, ja by som sa chcela spytat ci mi neviete nahodou pomoct s takym problemom : v jednej kapitole neviem presne ktora to je len viem ze mam 60% hry odohrate a mala som odniest 27,500$ brunovi ci komu a potom ma 2 krat poslalo inde az kym som sa dostala k jednemu co predava zbrane a on ma poslal do baru mona lisa lenze neviem sa dostat dnu aj mi ukazuje ze otvorit dvere ale aj ked otvaram nejde neviem sa dostat dnu neviem pokracovat v hre a uz som aj vypla a zpla hru a nic nepomaha. Pomozte prosim
dakujem

Caute,
mam problem s Mafiou...teda hrou...
Nefunguju mi tiene na dennom svetle, podobne ako v tomto videu.
Grafiku mam HD 7650 + intel HD 3000.
Zevraj to robi kvoli tej intelackej grafike...no ked ju manualne vypnem, tak mi nejde spustit hrat.Lebo zevraj "Nebyla nalezena vhodna graficka karta nebo vykreslovaci rezim."
Idem na aktualnom ATI driveri...
Nejake rady?
Sam to nechapem, pred tym som mal tiez v booku Ati a islo mi to normalne...
mam problem s Mafiou...teda hrou...
Nefunguju mi tiene na dennom svetle, podobne ako v tomto videu.
Grafiku mam HD 7650 + intel HD 3000.
Zevraj to robi kvoli tej intelackej grafike...no ked ju manualne vypnem, tak mi nejde spustit hrat.Lebo zevraj "Nebyla nalezena vhodna graficka karta nebo vykreslovaci rezim."
Idem na aktualnom ATI driveri...
Nejake rady?
Sam to nechapem, pred tym som mal tiez v booku Ati a islo mi to normalne...
NAzdar
Mam problem v kapitole 14 schody do nebe keď odovzdam peniaze a skonči video začne načitavať dalšiu misiu a koniec.. nechalsom to bezat 15 min anic sa nestalo
Neviete mi poradit dakujem
Mam problem v kapitole 14 schody do nebe keď odovzdam peniaze a skonči video začne načitavať dalšiu misiu a koniec.. nechalsom to bezat 15 min anic sa nestalo
Neviete mi poradit dakujem
original ci warez?
Zdarec. Potreboval by som poradiť. Kúpil som si verziu Special Extended Edition CZ na PS3. Ked som hral Joeova dobrodružství mal som prejst misiu kde som mal odviezt do dielne auto, ktoremu nefungovali brzdy. Už ako som mal prist do ciela mi vypršal čas a hra začala nahravat a po chvilke mi napisalo, že "Obnoveni selhalo. Vyberem ZRUŠIT se vrátiš do nabídky."
Dal som reštart hry, skusil ešte raz a zase ta ista hlaška. Ostatne DLCčka mi nahra v pohode. Čo s tým mám robiť ?! Dúfam že sa mi ten save neposral lebo by som bol dosť nasraný vzhladom na to koľko som toho odohral
Nedá sa zohnať prípadne na nete save s podobne uloženou pozíciou a nejako do hostat do playka ? dik
//na x-boxe sa to dá vraj vyriešiť cez vymazanie system cache.. na PS3 som skúsil ako alternatívu zmazať update, ale nepomohlo
K+ jasná
Dal som reštart hry, skusil ešte raz a zase ta ista hlaška. Ostatne DLCčka mi nahra v pohode. Čo s tým mám robiť ?! Dúfam že sa mi ten save neposral lebo by som bol dosť nasraný vzhladom na to koľko som toho odohral
Nedá sa zohnať prípadne na nete save s podobne uloženou pozíciou a nejako do hostat do playka ? dik
//na x-boxe sa to dá vraj vyriešiť cez vymazanie system cache.. na PS3 som skúsil ako alternatívu zmazať update, ale nepomohlo
K+ jasná
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dá sa stiahnuť save a aj bez problemov presunúť do PSka. Nájdi požadovaný save [skús napr. tu]... potom zložku PS3 len nakopíruješ na usb, strčíš do pska, prejdeš na Games->Saved data utility-> usb device. V ňom prejdeš na save, stlačiš trojuholník a dáš copy, to by ti malo nakopírovať ten save na hdd pska a v pohode by to malo fungovať...
Narozdiel od xboxu kde treba save ešte upraviť na tvoj profil je to dosť jednoduchšie,a je stym menej roboty :3
Narozdiel od xboxu kde treba save ešte upraviť na tvoj profil je to dosť jednoduchšie,a je stym menej roboty :3
DeJF: super to som rád že to pôjde...akurát na tej stránke čo si mi poslal sa nejak neviem dopracovať k tomu sejvu..prelustroval som aj priamo to forum PS3 Game Saves ale neviem nájsť nič na Mafiu.
Ahojte, neviem, či sa to tu už spomínalo, ale nechce sa mi čítať 135 stránok, ale bude aj Mafia 3?? Googlil som, ale jedni tvrdia že áno, další nie a pod.
A ešte pls neviete o nejakom obchode kde majú MAFIA 1 na PC s CZ dabingom a majú to nasklade, prešiel som snáď 10 obchodov ale všade na objednávku a pod. Ďakujem, K+
A ešte pls neviete o nejakom obchode kde majú MAFIA 1 na PC s CZ dabingom a majú to nasklade, prešiel som snáď 10 obchodov ale všade na objednávku a pod. Ďakujem, K+
tak snáď bude, čo najskôr
k+
a prosím, možno sa to tu už spomínalo, ale môžeme mi toto niekto za K+ vysvetliť- to čo je na obrázkoch??
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 21:03)
a prosím, možno sa to tu už spomínalo, ale môžeme mi toto niekto za K+ vysvetliť- to čo je na obrázkoch??
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 21:03)
-
Space5800
Medium Professional
No v mafii 1 si hral za tu hlavnu postavu ktora sa spovedala (si už ani mena nevybavim) a pri konci bola scena z ktorej je prvý screen (nebudem davať spojler). A v mafii 2 si si tu scénu v podstate zahral, take malé, prijemné prepojenie mafie 1 s 2.
dohral si obe mafie? Alebo aspoň 1 a v dvojke si sa dostal do tej časti na druhom screene? Malo by ti to davať zmysel
dohral si obe mafie? Alebo aspoň 1 a v dvojke si sa dostal do tej časti na druhom screene? Malo by ti to davať zmysel
aha, takze nič zásadnejšie v tom nebolo
a inak, táto otázka sa týka mafie, ale dá sa povedať, že sa to môže týkať viacero hier. pár stránok som tu prešiel, a našiel som to, že na papierovej mape k hre, ktorú mam i ja, je vyznaceny o jeden DOMOV navyše, ktorý ale v hre nie je. Keď sa to tak vezme, v priemery sme počas hry vymenili DOMOV každú 4 kapitolu, čiže ak by tento DOMOV nerušili, hra by mala asi 19 kapitol (viem, nedá sa to tak počítať, tu sa mohlo bývať jednu alebo 10 kapitol) ale ide mi to, že tvorcovia ako naznačuje pár vecí, zrušili množstvo misií, ktoré boli vytvorené. Prečo to ale urobili??
Viem, nedá sa asi zohnať odpoveď, tu vedia iba oni, ale aj tak, misia zaberie dosť programovania, a prečo ju nedať do hry??
Viem, nedá sa asi zohnať odpoveď, tu vedia iba oni, ale aj tak, misia zaberie dosť programovania, a prečo ju nedať do hry??
-
Space5800
Medium Professional
Marí sa mi že niečo s osekavanim hry sa tu preberalo, prebehni tych 135 stran
A k tej misii hore, pre mňa to bola najlepšia časť z mafie až sa slza do oka tlačila 
// no pokial si nehral jednotku tak sa nemame o čom baviť... pribeh bol silny
// no pokial si nehral jednotku tak sa nemame o čom baviť... pribeh bol silny
dvojku som dal asi 5krát, jednotku som nehral, lebo ju neviem zohnať krabicovo po CZ, všade je vypredaná, ale v skratke viem aký je dej 1 a tak som myslel, že v mafia 2 ukázali kto a ako dal zabiť toho chlapa, ale nevedel som prečo, načo to tam bola, bola to misia čo myslím nič nepriniesla...Space5800 napísal:No v mafii 1 si hral za tu hlavnu postavu ktora sa spovedala (si už ani mena nevybavim) a pri konci bola scena z ktorej je prvý screen (nebudem davať spojler). A v mafii 2 si si tu scénu v podstate zahral, take malé, prijemné prepojenie mafie 1 s 2.