Stav a kvalita slovenskych ciest
Re: Stav a kvalita slovenskych ciest
ty vole... ja natočím keď pôjdem z práce u nás v BA "žabák" tam ich nieje možno tolko ale chýbajúci kanál, či jama o veľkosti a hĺbke kolesa nieje nič neobvyklé.
Dŕrrb a všade 30-ka, však je to vyriešené.
Pezinok, Bratislavská ulica smerom do centra. V polovici januára bolo oteplenie, vďaka ktorému sa roztopil všetok sneh a cesty ukázali svoje "milé" prekvapenia. Bohužiaľ som si nevšimol jeden výtlk, ktorý som trafil. Zrejme si to odniesla náprava, nakoľko mi začala búchať. Ak bude poškodený spodný guľový čap, tak budem musieť meniť obe ramená. Z toho jedno rameno ma vyjde na 120€ a plus uloženie ramien 65€ (sada). Tá jama bola asi cca meter dlhá a asi 10cm hlboká. O dva dni pred ňu umiestnili dopravnú značku. Na ďalší týždeň všetky tie výtlky zalepili, ale o pár dní tam tie výtlky boli znova. A to ešte nespomínam cestu z Bratislavy do Svätého Jura. Vedel by som biť tích smradov zo správy ciest, čo sú za tento stav zodpovedný.
Tak ze som aj ja dlho nic nezlikvidoval tak pri obchadzani buze**** (cháp policajt, prislusnik PZ), som presiel mlaku v ktorej bolo prekvapko. Ani nemam chut pozerat co sa stalo (seknuta guma urcite to som citil) v nervoch som to na**bal na parkovisko a mam taky tlak ze ani na nikoho nemozem hovorit.
skus si prij*bat, urcite sa ti ulavi... ale nie... urcite to naserie, to ti verim, ale kricat po niekom inom, vyznam nema, stalo sa a spravodlivosti sa na 99% nedovolas..Hegy napísal:Tak ze som aj ja dlho nic nezlikvidoval tak pri obchadzani buze**** (cháp policajt, prislusnik PZ), som presiel mlaku v ktorej bolo prekvapko. Ani nemam chut pozerat co sa stalo (seknuta guma urcite to som citil) v nervoch som to na**bal na parkovisko a mam taky tlak ze ani na nikoho nemozem hovorit.
Ani volat nejdem, ide o tie tlaky v hlave a vsetko psychicke rozpolozenie cloveka v danej chvili je tak kriticke ze skratove chovanie by som povazoval za "na mieste". 180€ guma v prdeli, disk moze byt 0 ale aj 200€, čáp(y)... ale okej su to peniaze tie boli a budu ale tie stresy a starosti okolo toho to dat zase dokopy... Ani na to nechcem myslet
Ta cesta bola hrozna uz po minulej zime, ale ju len platali a teraz sa naplno ukazala. Dat tam znacky 50, 30 a zuzena vozovka je jedine co dokazu. Pravy pruh tam treba do opravenia zavriet a bude pokoj.Noobsz DJ napísal:A to ešte nespomínam cestu z Bratislavy do Svätého Jura. Vedel by som biť tích smradov zo správy ciest, čo sú za tento stav zodpovedný.
A jóó, dalo sa čakať, ohnutý disk a geometria v péé. 
Neviem či sa to už niekto pýtal, a neviem či je to tým, že tento rok som začal šoférovať, ale to bolo tých jám vždy tak extrémne veľa a na každom kroku, alebo bola táto zima niečim výnimočná? Viem, že jamy na slovensku boli vždy, ale teraz všetci chodia po meste 30, a rozdrbané sú aj rok staré cesty, človek nesleduje nič, iba zem pred sebou.
Ak by si prečítal tému, tak by si pochopil, že tento rok je to extrémne a napísal som aj prečo.
made in slovakia roads, uz len chranic na zuby
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No už keď je tu takáto téma tak dnes som som zhliadol tento obrázok s textom: Správa Slovenských ciest odporúča spojiť príjemné s užitočným... 
Začínam so to užívať - ale iba ak je voľná cesta. Proste to kľučkovanie, behanie po celej ceste, strhávanie volantu na poslednú chvíľu - cítim sa ako..ani vlastne neviem čo alebo kde, ale dobre.
(samozrejme myslené na jeden úsek cesty, cez ktorý často jazdím a je to už doslova tankodrom)
(samozrejme myslené na jeden úsek cesty, cez ktorý často jazdím a je to už doslova tankodrom)
Ja sa cítim ako Zuzulová, ale nepáči sa mi to.
vcera okolo 22. medzi rovinkou a luznou 5aut odstavenych na jednej jame asi 2/5 mali rozbite aj predne aj zadne disky.. krasa.. uz 2krat opravovane a jedna jama urcite cez 20cm hlbka aspon ze potom policajne auto dali na tu jamu ked robili dokumentacie
Tak aby ste nezávideli pridám aj ja niečo z môjho kraja...len pre silné povahy.
https://www.facebook.com/photo.php?v=167151093432696
https://www.facebook.com/photo.php?v=167151093432696
@begbeee
no ked si uvedomim na jakych vtlkoch som nadaval jak pohan, tak mozem by este rad ako tak pozeram
no ked si uvedomim na jakych vtlkoch som nadaval jak pohan, tak mozem by este rad ako tak pozeram
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
-
tacosi
Moderátor
no ty kokso
to je asi naj,co som videl.
-
Andi_Cibula
Addict
Na ironické "zľahčenie" situácie, strašne sa "teším" na zajtrajšiu cestu z PD do Brna. 
- Prílohy
-
- 34946753.jpg (104.62 KiB) 839 zobrazení