Láska + veríte v pravú lásku?...
-
woundgiver
Light Star
kazdy vztah je taky akym si ho urobite...
mne stroskotali 2 vztahy na tom ze sme boli odluceni, cca 100Km... teda, nie je to super, tvrdit ze za to moze vzdialenost a nie moja nevera!?
teraz si to priznam, aj ked dotycne nevedia ze slo o neveru, mna to poznacilo natolko ze vztah ktory sme mali proste pomalicky vyprchal...
takze vazeni a mili, prestante sa vyhovarat na vzdialenosti a zacnite byt cestny k sebe, k tym ktorych mate radi, propripade ich milujete...
hawk...
mne stroskotali 2 vztahy na tom ze sme boli odluceni, cca 100Km... teda, nie je to super, tvrdit ze za to moze vzdialenost a nie moja nevera!?
teraz si to priznam, aj ked dotycne nevedia ze slo o neveru, mna to poznacilo natolko ze vztah ktory sme mali proste pomalicky vyprchal...
takze vazeni a mili, prestante sa vyhovarat na vzdialenosti a zacnite byt cestny k sebe, k tym ktorych mate radi, propripade ich milujete...
hawk...
-
metal4ever
Amateur
na tvojom mieste by som mu povedal ze je osra...ehm kaslany, a ze nech ti uz nevola...metal4ever napísal:včera mi pisal že lepšie by bolo aby sme si "dali prestávku".a ozaj by to bolo lepšie.ale musime ešte o tom porozprávať osobne.uvidim čo bude.
ak je co kcomu, zacne ta s5 dobijat, ak nie, vies ze pauza ani nic podobne ti nepomoze, pretoze vo vnutri sa uz rozhodol...
poznam to... bol som taky
-
woundgiver
Light Star
Co je to vobec ta prestavka? Co znamena dat si pauzu? Zamysli sa nad tym aka je to hlupost. V com si tu prestavku chces dat? V laske? V citoch? Ako si ju das? Prestanes niekoho lubit a potom znova zacnes? Dat si pauzu je len obycajny ubohy kec - ked je clovek slaboch a nedokaze niest zodpovednost za svoje kroky tak povie dame si pauzu, lebo vie, ze ta pauza aj tak nikdy neskonci ale je to o mnoho lahsie povedat takto ako niekomu zdovodnovat rozchod. Kolko vztahov poznas, co si dali pauzu a potom pokracovali?
-
metal4ever
Amateur
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
-
Sancho
Light Star
Re: Láska...
ak myslis lasku ku pocitacu tak ist hej ta vydrzi a vydrzimetal4ever napísal:Podľa vás existuje láska ktorá všetko vydrži?ja som v tom verila 18mesiacov kým mi včera priateľ nepovedal že chce aby sme sa rozišli kvôli vzdialenosti medzi nami(500km).Bola to skutočne láska ako v rozprávkach,verná,z hlbokej duše,a z mojej strani to určite tak aj ostane...
metal4ever napísal:včera mi pisal že lepšie by bolo aby sme si "dali prestávku".a ozaj by to bolo lepšie.ale musime ešte o tom porozprávať osobne.uvidim čo bude.
dat si pauzu je podla mna pekna hlupost. neverim, ze sa tym vobec nieco vyriesi. skor mi to pride ako velmi sebecke gesto, ako nechavat si zadne vratka, keby sa mi nahodou nepacilo to co pride potom.este aj rozchod je podla mna lepsi. myslim si, ze nie je na mieste ziadat od cloveka, ktoreho sme milovali a prezili s nim urcity cas, aby cakal ako sa rozhodnem, ci ho este lubim alebo nie, a ci sa mi s nim chce travit cas... takyto clovek je podla mna prilis sebecky a rozchod je to najlepsie riesenie. mozno az potom ta osoba pride na to, co stratila...
-
DjTrofo
Amateur
Ludia serte na nejaku lasku,ja som sa trapil a natrapil koli laske uz dost a mozno mi to nikto nebude verit ale casto aj placem koli tomu ale ja uz sa dalej trapit nemienim!Viete zijeme v dobe kedy si malo kto uvedomuje ze ozaj niekoho lubi,kazdy radsej svoje city zakryje a da na svojich kamaratov,a co ma mrzi este viac je to ze dnes sa viac prihliada na vyzor a nie na to aky v skutocnosti ten clovek je!Ja som mal priatelku uz viac krat a vzdy som sa dockal len hnusneho klamstva a nevery!Ja som sa naucil od zivota jedno,a to je to,ze nikdy uz sa pred babou neponizim a nikdy radsej neukazem svoje city lebo kazda to aj tak iba zneuzije a vycuca z vas peniaze a ked ju omrzite tak vas posle prec!Ja si radsej posedim s kamaratmi alebo popocuvam fajn muzicku ale trapit sa uz nebudem,uz ma no nebavi!A kym najdete toho praveho tak aj zomriete,tomu verte a hlavne v dnesnej dobe!Ja som citlivy clovek a ja potrebujem niekoho kto ma bude naozaj lubit a nie klamat!A ked uz sme pri tejto teme o laske,tak chlapci priznajte sa o co vam ide!Aj mne samozrejme ale ja nie som kurevnik,sice by som sa rad s nejakou vyspal ale neberem to ako nutnost vo vztahu a vacsina to tak berie!Ja dokazem lubit aj bez sexu,ale jasne ze ho potrebujem ako kazdy zivy tvor!Ale jedno je iste ze laska existuje ale kym ju najdete tak umriete!Berte zivot taky aky je aj ked nie vzdy je dobry a taky aky by sme chceli!
2 metal4ever:
100%ny (viac uz nejde) suhlas s woundgiverom. K tomu, co napisal, snad niet co dodat.
2 DjTrofo:
Jooj, na disko-mana, mas dost zaujimave nazory. Take, ako by som cakal skor od metlakov... Tolko depresie v tych par riadkoch, co si tu napisal
Viem dobre o com si pisal, ale musis sa zmierit s tym, ze zivot sice nie je spravodlivy, ale nejake sance mas vzdy.
Sam som zazil mnoho padov a depresivnych stavov kvoli laske a pocitom, ze nikam nepatrim. Ale o tom je zivot. Je to o tom vzdy sa zdvihnut a zacat bojovat.
Ktosi mudry raz povedal: "Aj nestastna laska je nadherna, ak je obojstranna."
A nad tym by sa mal podla mna zamysliet kazdy, kto dospel k tvojmu nazoru na zivot. Je len na tebe, ci budes bojovat dalej a podari sa ti nakoniec niekoho najst (napriklad ja som nasiel... a u osoby, u ktorej som nehladal) alebo to vzdat a stat sa niekym, komu sa hovori clovek so srdcom z kamena.
Je jasne, ze kazdy neuspech viac a viac otupuje tvoju schopnost mat rad, no od toho je clovek clovekom, aby vstal a pokracoval dalej.
100%ny (viac uz nejde) suhlas s woundgiverom. K tomu, co napisal, snad niet co dodat.
2 DjTrofo:
Jooj, na disko-mana, mas dost zaujimave nazory. Take, ako by som cakal skor od metlakov... Tolko depresie v tych par riadkoch, co si tu napisal
Viem dobre o com si pisal, ale musis sa zmierit s tym, ze zivot sice nie je spravodlivy, ale nejake sance mas vzdy.
Sam som zazil mnoho padov a depresivnych stavov kvoli laske a pocitom, ze nikam nepatrim. Ale o tom je zivot. Je to o tom vzdy sa zdvihnut a zacat bojovat.
Ktosi mudry raz povedal: "Aj nestastna laska je nadherna, ak je obojstranna."
A nad tym by sa mal podla mna zamysliet kazdy, kto dospel k tvojmu nazoru na zivot. Je len na tebe, ci budes bojovat dalej a podari sa ti nakoniec niekoho najst (napriklad ja som nasiel... a u osoby, u ktorej som nehladal) alebo to vzdat a stat sa niekym, komu sa hovori clovek so srdcom z kamena.
Je jasne, ze kazdy neuspech viac a viac otupuje tvoju schopnost mat rad, no od toho je clovek clovekom, aby vstal a pokracoval dalej.
-
woundgiver
Light Star
To DjTrofo:
Myslim, ze mas este stale prilis malo rokov na podobne sudy. Co by si v 17-18tich chcel? Je minimum parov, ktorym by vztah z toho obdobia vydrzal dlhsiu dobu, pripadne cely zivot. To nie je spodobene tym, ze laska neexistuje ale osobnou dusevnou nezrelostou ludi v tom veku. To bez urazky. Kazdy tym presiel a kazdy si uz od 15tich myslel aky je strasne dospely a v 16tich sa smial ake deti su ti 15rocny. A tak to ide kazdy rok stale dalej a dalej. Navyse "rany davaju formu" - ani socha sa nespravi z kamena sama, bez ran a uderov. Su dve lasky. Ta prva je sialene spalujuca ked clovek nemoze bez milovanej osoby spat a ked je s nou tak sa svet toci len pre nich. Ta druha je racionalna, v nej uz nie je ta prvopociatocna zalubenost taka sialena - to neznamena, ze tam nie je, ale ta laska je vyzreta, pozna chyby partnera a pocita s nimi, tak ako aj s kladmi a preto mu dokaze 100% doverovat. A to je vec, ktorej zvacsa adolescenti nie su schopni. Proste nevedia rozlisit medzi koncom toho sialeneho vzplanutia a koncom lasky ako takej. Taka laska je prejavom urcitej vyzrelosti v tomto ohlade. Cize sa neboj
Mas este kopec casu a to co hladas pride, len nechaj svojim vrstovnickam a aj sebe cas na dozretie.
Myslim, ze mas este stale prilis malo rokov na podobne sudy. Co by si v 17-18tich chcel? Je minimum parov, ktorym by vztah z toho obdobia vydrzal dlhsiu dobu, pripadne cely zivot. To nie je spodobene tym, ze laska neexistuje ale osobnou dusevnou nezrelostou ludi v tom veku. To bez urazky. Kazdy tym presiel a kazdy si uz od 15tich myslel aky je strasne dospely a v 16tich sa smial ake deti su ti 15rocny. A tak to ide kazdy rok stale dalej a dalej. Navyse "rany davaju formu" - ani socha sa nespravi z kamena sama, bez ran a uderov. Su dve lasky. Ta prva je sialene spalujuca ked clovek nemoze bez milovanej osoby spat a ked je s nou tak sa svet toci len pre nich. Ta druha je racionalna, v nej uz nie je ta prvopociatocna zalubenost taka sialena - to neznamena, ze tam nie je, ale ta laska je vyzreta, pozna chyby partnera a pocita s nimi, tak ako aj s kladmi a preto mu dokaze 100% doverovat. A to je vec, ktorej zvacsa adolescenti nie su schopni. Proste nevedia rozlisit medzi koncom toho sialeneho vzplanutia a koncom lasky ako takej. Taka laska je prejavom urcitej vyzrelosti v tomto ohlade. Cize sa neboj
-
metal4ever
Amateur
Ak by som vám opisala moj posledny vztah,tak nikto by nepovedal ze som normálna.Ale PiT má pravdu:"Aj nestastna laska je nadherna, ak je obojstranna." .Ozaj.
Podla mna woundgiver možno myslí na seba ked piše že mladší okolo17-18 nie su ešte duševne zreli
To nie je pravda.No viem že je len málo takých,ale existuju! 
Podla mna woundgiver možno myslí na seba ked piše že mladší okolo17-18 nie su ešte duševne zreli
-
woundgiver
Light Star
Keby boli, tak by mali pravo volit, soferovat, vstupit do politiky atd atd. Ale s tym nic nenarobis, ked si myslis ze si:) To vazne bez urazky. Ked si mala 15 nemyslela si si aka si uz strasne dospela? A potom 17 a smiala si sa na tom, ake si bola decko v 15tich. A tak je to stale. Netvrdim, ze vinimky neexistuju ale je to presne tak ako s pravdovravnostou - kazdy ti povie, ze on vzdy hovori pravdu a kazdemu povie vsetko do oci. Aj ty by si to urcite povedala. Ale kolko je v skutocnosti takych ludi? Su taky vsetci? To su hold objektivne skutocnosti, s ktorymi nic nenarobis
-
metal4ever
Amateur